Ascaso Uno Steel בעייה טכנית, חייב את עזרתכם
היי לכולם,
אני כבר חודשיים בערך עם המכונה, סך הכל מאוד מרוצה.
מהרגע הראשון הדבר שהכי מבאס במכונה זה הגובה (שאין) בין הידית לבין כוסית האספרסו.
צירפתי כמה תמונות.
זה ממש מבאס כי אפילו אספרסו פשוט יוצא משתי הפיות כשהוא "דבוק" לקצוות הכוס, וקצה הפייה נמצא ממש בתוך הכוס.
אתם חייבים לעזור לי למצוא איזשהו פתרון.
אולי להוציא את הקצה התחתון של הידית (החלק שהפייה יוצאת ממנו?
אולי ידית נייקד? (לא נראה לי שהידית הזו מיועדת לשימוש שוטף...)
מה עושים?
רוני.
אני כבר חודשיים בערך עם המכונה, סך הכל מאוד מרוצה.
מהרגע הראשון הדבר שהכי מבאס במכונה זה הגובה (שאין) בין הידית לבין כוסית האספרסו.
צירפתי כמה תמונות.
זה ממש מבאס כי אפילו אספרסו פשוט יוצא משתי הפיות כשהוא "דבוק" לקצוות הכוס, וקצה הפייה נמצא ממש בתוך הכוס.
אתם חייבים לעזור לי למצוא איזשהו פתרון.
אולי להוציא את הקצה התחתון של הידית (החלק שהפייה יוצאת ממנו?
אולי ידית נייקד? (לא נראה לי שהידית הזו מיועדת לשימוש שוטף...)
מה עושים?
רוני.
כתבתי על זה בסקירה על המכונה, קשה להשתמש לאספרסו אחד (וזה השימוש הנפוץ)
למזלך למכונה ראש 58 סטנדרטי וכל ידית מסחרית תתאים.
הפתרון הזמני שאני מצאתי אכן היה לפרק את המשפך אבל זה לא טוב.
מה שאתה צריך, זו ידית נוספת + פילטר יחיד מקצועי + משפך יחיד. בפעם האחרונה שרכשתי דבר כזה, זה היה מקפה רות בפתח תקוה ועלה לי הכל ביחד 140 שח. מניח שגם באברהמי תמצא כזה במחיר דומה. ידית נייקד זה הכי טוב, אני משתמש רק בכזאת לאספרסו. אפשר לקנות אחת מוכנה, או רגילה ולמצוא מישהו שיחתוך את התחתית
למזלך למכונה ראש 58 סטנדרטי וכל ידית מסחרית תתאים.
הפתרון הזמני שאני מצאתי אכן היה לפרק את המשפך אבל זה לא טוב.
מה שאתה צריך, זו ידית נוספת + פילטר יחיד מקצועי + משפך יחיד. בפעם האחרונה שרכשתי דבר כזה, זה היה מקפה רות בפתח תקוה ועלה לי הכל ביחד 140 שח. מניח שגם באברהמי תמצא כזה במחיר דומה. ידית נייקד זה הכי טוב, אני משתמש רק בכזאת לאספרסו. אפשר לקנות אחת מוכנה, או רגילה ולמצוא מישהו שיחתוך את התחתית
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
כוס מים רותחים עם כפית גדושה של קופיקלין ולהשרות את הידית כרבע שעה.
לאחר מכן כשהידית חמה זה אמור להשתחרר עם מעט לחץ, אתה יכול לעטוף את הפיה במשהו כדי שהכרום לא ישרט.
אגב יש פיה כפולה כמו של הסילביה שהיא קצרה יותר, יש גם פיה בודדת קצרה ומאונכת ממש.
לאחר מכן כשהידית חמה זה אמור להשתחרר עם מעט לחץ, אתה יכול לעטוף את הפיה במשהו כדי שהכרום לא ישרט.
אגב יש פיה כפולה כמו של הסילביה שהיא קצרה יותר, יש גם פיה בודדת קצרה ומאונכת ממש.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
קופיקלין או קפיזה יש בכל חנויות הקפה, גם באברהמי וגם בקפה רות - זה ממיס שומנים חזק שמשמש לבקפלאש.
לגבי הפיה הקצרה של סילביה יש בארץ בנני או באברהמי, את הפיה הישרה ניתן להשיג מחו״ל מ espressoparts.
אפשר גם לעבוד בלי פיה כלל, הקפה יזלוג יפה ובלי בעיה.
לגבי הפיה הקצרה של סילביה יש בארץ בנני או באברהמי, את הפיה הישרה ניתן להשיג מחו״ל מ espressoparts.
אפשר גם לעבוד בלי פיה כלל, הקפה יזלוג יפה ובלי בעיה.
תודה לכולם על העזרה - יש פתרון !
מסתבר שאמנם קצת קשה להוציא את הפיה מהידית אבל ממש לא בלתי אפשרי.
אם מוציאים את הבורג ממרכז הפיה מגלים חור (כנראה מכוון) לרוחב כל הפיה.
קצת חימום (על הכיריים, מבער טורבו) הכנסת מברג לתוך החור ליצירת מנוף, טיפה כח והפייה הסתובבה ויצאה כמו ילדה טובה.
עכשיו הרבה יותר כיף, מומלץ לכל בעלי המכונה הזו.
הנה תמונה של כוס קפוצ'ינו, הקפה זורם לו בכיף !
מסתבר שאמנם קצת קשה להוציא את הפיה מהידית אבל ממש לא בלתי אפשרי.
אם מוציאים את הבורג ממרכז הפיה מגלים חור (כנראה מכוון) לרוחב כל הפיה.
קצת חימום (על הכיריים, מבער טורבו) הכנסת מברג לתוך החור ליצירת מנוף, טיפה כח והפייה הסתובבה ויצאה כמו ילדה טובה.
עכשיו הרבה יותר כיף, מומלץ לכל בעלי המכונה הזו.
הנה תמונה של כוס קפוצ'ינו, הקפה זורם לו בכיף !