אני מעוניין לקנות סטרימר להורים של זוגתי, הם אנשים שלא מבינים הרבה עניין בזה. אני צריך סטרימר
שאוכל:
1. לשפוך לתוכו סרטים וסדרות, (קבצי MKV) ושיוכל כמובן לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה (קבצי SRT)
2. אם יש לו ממשק יפה כזה של הצגה של כל הסרטים והמדיה שלו אם תקציר בעברית (שההגדרה שלו לא צריכה קורס של חודשיים זה גם יהיה נחמד...
3.חיבור HDMI לטלוזיה
- זהו בעיקרון אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכולם!
חג שמח!
הבנתי. ובכן על איזה סטרימר אתה ממליץ?
אני מחפש משהו שיעשה לי את העבודה הכי פשוטה שרק אפשר - הפרמטר הזה מאוד חשוב. העתקת תכנים והסטרימר עצמו כבר יפתח לי אותם בממשק ויזואלי כזה יפה. (אני לא יכול שכל התכנים יופיעו כמו רשימת של קבצים.. הם לא ידעו כיצד לפתוח את זה כך..)
וממה שאמרת אני מבין שאני פשוט מעתיק את התכנים (אני אצלי במחשב יוריד את כל המידע לגבי המדיה, עטיפות והכול) יעתיק לדיסק החיצוני הזה וזהו.
הבנת נכון.
אני לא מאמין שתמצא סטרימר ראוי חדש עם HDD מתאים בתקציב שציינת, ייתכן ורצוי לבדוק בלוחות.
דגמים ראויים: סטרימרים של TViX, Popcorn Hour, Dune - לכל הסטרימרים הללו ניתן למצוא גם פתרון JukeBox נוח.
smounche,
ציינת מוקדם יותר תקציב. ניתן מכאן להניח שהתקציב הינו עבור סטרימר ו- HDD.
בכל אופן, סטרימרים מאלו שהזכרתי יחד עם HDD ראוי אמורים לעמוד יפה בתקציב שציינת.
חזור אלינו עם הדגמים שמצאת טרם הרכישה על מנת שנוכל לעזור בהתלבטות.
הסתכלתי קצת על הסטרימרים של חברת DUNE. יש את הדגמים הבאים:
Dune HD TV-101
Dune HD TV-301
ו - Dune HD Lite 53D - שלפי אתר השוואת המחירים ZAP תג המחיר שלו הוא כ- 1,049 ש"ח. - זה יקר לי.
- POPCORN HOUR - לא ראיתי בכלל את הסטרימר הזה ב- ZAP
מה כן שנתקלתי בסטרימר של חברת Xtreamer
ה- Xtreamer Sidewinder. עם תג מחיר של 635 ש"ח. מה דעתך עליו ? הוא מומלץ ?
טוב נכנסתי לביקורת של כל הסטרימרים ומיד התבלבלתי מכל ההיצע המכובד שיש שם..
אני אנסה לנסות ולמקד את מה שאני צריך ונוכל למצוא משהו שיענה לצרכים שלי.
* חשוב שהממשק של הסטרימר יוכל להציג מידע על המדיה בעברית (אני מוכל לחיות עם הפתרון שלפני שאני מחבר לסטרימר HDD חיצוני, אני קודם יחבר את אותו HDD למחשב שלי ויעשה איזה תהליך של קבלת מידע על כל המדיה כולל מידע בעברית.. ) (שדרך אגב.. אין לי מושג איך עושים.. )
* חבל ממה שקראתי ה- Dune HD TV-101 לא מציג בממשק שלו מידע על התכנים בעברית...
- אני מתנצל שאני מאריך את הדיון הזה אני פשוט לא מצליח לשים את היד על סטרימר שעונה על כל הצרכים שלי.. לא משנה לי החברה של הסטרימר. רק שלא יעקוף את ה- 700 ש"ח. ושיתחבר לטלויזיה עם HDMI. ועניין הממשק בעברית!
smounche,
אין צורך להצטער.
הסטרימרים של Popcorn Hour מכילים תמיכה טובה בעברית מבחינת פתרון ה- JukeBox החיצוני שהם מכילים. תראה תוכל למצוא בלוחות A-200 או A-210 אשר מחירם אמור לעמוד על הרבה מתחת לתקציב שהוזכר.