מכונת קפה מומלצת למתחילים

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
sufka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חבר'ה, יש לי בעיה רצינית: כבר עמדתי 'לסגור' על מכונת קפה ואז קראתי כמה מאמרים ש'הורידו לי את האסימון' שאני צריך להתייעץ...אני מחפש מכונת קפה קפסולות למתחילים. דרישותיי הן:

- עד 1300 ש"ח (אבל זה בסדר אם זה יהיה יותר לכיוון ה- 700 ש"ח) עבור המכונה, עלות 'סבירה' בשוטף על הקפסולות
- קפוצ'ינו, אספרסו (בסדר עדיפויות זה)
- אמינות
- פשטות תפעול (אבל קפסולות זה בסדר), תחזוקה מינימלית (אבל ניקוי מידי פעם זה בסדר)
- 2-3 כוסות ביום
- שיהיה טעים (כמובן)
- עדיף מכונה הכוללת מקציף

ראשי סחרחר ממספר האפשרויות (אילי, דילינגו, לוואצה..).
מהי המכונה המומלצת מבחינת עלות/תועלת?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

קניתי עכשיו את הc50 מסדרת u של נספרסו. 200 דולר בדיוטי פרי כולל המקציף.
אני די מרוצה. נקיון מכונה זה תהליך פשוט והשימוש גם כן.
לא מכיר הרבה מכונות אחרות.
Vocare Ad Regnum

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #3 

כל מכונות הקפסולות עושת את העבודה בצורה דומה, יש מעוצבות יותר ועם יותר או פחות אופציות אבל הקפסולות הן אלו ששולטות בעיקר על התוצאה הסופית. לכל סוג של מכונות יש קפסולות ספציפיות ולכן למשל לקפסולות של נספרסו קפסולות של אילי או של לוואצה אינן מתאימות.
ההמלצה שלי היא לגשת ולטעום קפסולות שונות (למכונות נספרסו הרושם הוא שאין חלופת קפסולות ראוייה) ולהגיע למסקנה מה ערב לחיכך...
נסה להשוות בין נספרסו (מגוון של קפסולות ויש כאלו השבויים בחווית השירות והמיתוג שלהם) לבין מכונות לוואצה והקפסולות שלה הנמכרות בסניפי ילו (בתחנות הדלק). יש גם את נספרסו קלאב שהיו עליהן דעות חיוביות אבל סיפורים של בעיות של זמינות של קפסולות מסויימות, ואת אילי שהן פחות נפוצות.
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”