שלום לכולם,
אני חדש בתחום האנלוגי.. התארגנתי על פטיפון אקאי ישן דגם apb 110.
באמת שאין לי מושג מה הוא שווה אם בכלל ואיזה ראש או מחט יש בו.
לקחתי אותו לתיקון אצל דודו מטל-אל. הוא שם בו רצועה, 4 רגליות גומי, ומחט חדשה(לא יודע איזה). לא עבר שום כיוון בכלל. אולי בגלל זה שומעים לא משהו?
אני לגמרי חדש ולומד את התחום דרך קריאה בפורום.
לאחר שמיעה של תקליט חדש ואיכותי 180 גרם, אני לא ממש נרגש מאיכות השמע...
מחובר לרסיבר דנון 1911, רמקולים של JAMO 606.
הפונוסטייג הוא פשוט לחלוטיןבמחיר של 260 ש"ח. (לא ראיתי לקנות כרגע אחד איכותי עם פטיפון שלא בטוח שווה יותר מכך).
כרגע איני מרוצה ומתלבט בין כמה אופציות.
1. אם הפטיפון הזה שווה משהו אז איך לשפץ(איזה ראש ומחט- איפה לכוון).
2. לקנות חדש בתקציב עד 2000 ש"ח- פרוג'קט דיביוט? עוד המלצות?
3. לקנות חדש(הכוונה לישן) ואיזה? מי יתן סאונד יותר טוב?
תודה רבה לעוזרים בשאלות הרבות....
ערן
המלצות לפטיפון עד 2000 ש"ח
PRO-JECT קנית - לא טעית.
ובנימה רצינית יותר - הייתרון שלהם זה שהם מייצרים פטיפונים פשוטים, אבל מתוכננים נכון מבחינה הנדסית, שנשמעים כמו פטיפונים יקרים יותר ונותנים תמורה מעולה לכסף. לכן, אם התקציב מוגבל ורוצים לקנות מוצר חדש, פרו-ג'קט זו אחת האופציות העדיפות.
אם רוצים ללכת על יד שנייה, יש מלא אופציות. תריץ חיפוש באתר ותראה אילו בונבוניירות אנשים עשו מפטיפונים שרכשו ביד שנייה. אם כבר היית אצל דודו מטל-אל, דבר איתו, כי הוא מחזיק מכשירים שהוא משפץ למכירה ויש לו תמיד דברים מעניינים (למשל עכשיו באתר ראיתי שיש לו פטיפונים של לנקו ושל מרנץ שנראים לא רע. ואולי, עם קצת מזל יהיה לו איזה טורנס במצב טוב...)
ולא משנה על מה תלך - אני הייתי לוקח פונו סטייג' טיפה יותר רציני מהסיניים ב-200 שקל.
ובנימה רצינית יותר - הייתרון שלהם זה שהם מייצרים פטיפונים פשוטים, אבל מתוכננים נכון מבחינה הנדסית, שנשמעים כמו פטיפונים יקרים יותר ונותנים תמורה מעולה לכסף. לכן, אם התקציב מוגבל ורוצים לקנות מוצר חדש, פרו-ג'קט זו אחת האופציות העדיפות.
אם רוצים ללכת על יד שנייה, יש מלא אופציות. תריץ חיפוש באתר ותראה אילו בונבוניירות אנשים עשו מפטיפונים שרכשו ביד שנייה. אם כבר היית אצל דודו מטל-אל, דבר איתו, כי הוא מחזיק מכשירים שהוא משפץ למכירה ויש לו תמיד דברים מעניינים (למשל עכשיו באתר ראיתי שיש לו פטיפונים של לנקו ושל מרנץ שנראים לא רע. ואולי, עם קצת מזל יהיה לו איזה טורנס במצב טוב...)
ולא משנה על מה תלך - אני הייתי לוקח פונו סטייג' טיפה יותר רציני מהסיניים ב-200 שקל.