חג פורים שמח, שאלה בנושא Popcorn Hour
מה דעתכם על Popcorn Hour Digital HDTV Media Player Streamer C-200 במחיר של 590 ש"ח, שווה את המחיר??
כיום יש ברשותי SideWinder 3 ואני די מרוצה ממנו (האתחול טיפה ארוך ומעצבן אך מעבר לזה הוא אחלה..) האם לרכוש את Popcorn Hour Digital HDTV Media Player Streamer C-200 זאת תהייה ירידה ברמה או ששניהם באותה הרמה ??? ולמה אני שואל בעצם ....אני מחפש לרכוש עוד סטרימר לחדר השינה ואני מתלבט איזה?
אשמח לשמוע את עצתכם
תודה
כיום יש ברשותי SideWinder 3 ואני די מרוצה ממנו (האתחול טיפה ארוך ומעצבן אך מעבר לזה הוא אחלה..) האם לרכוש את Popcorn Hour Digital HDTV Media Player Streamer C-200 זאת תהייה ירידה ברמה או ששניהם באותה הרמה ??? ולמה אני שואל בעצם ....אני מחפש לרכוש עוד סטרימר לחדר השינה ואני מתלבט איזה?
אשמח לשמוע את עצתכם
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
יש יתרון ברור שכל הסטרימרים מאותו יצרן מכיוון שכך ניתן לשמור על אחידות מבחינת ממשק, MovieJukeBox ותפעול נוח מכל באי הבית. מכיוון שאתה מרוצה מהסטרימר הנוכחי, הייתי מציע לקנות אחד נוסף דומה.
ה- C-200 יחסית גדול ולכן לא בטוח שיתאים לחדר שינה.
ה- C-200 יחסית גדול ולכן לא בטוח שיתאים לחדר שינה.
בעיקרון אין לי בעיה להעביר את הSideWinder 3 לחדר שינה ואת הC-200 לסלון (הוא גם נראה ליגה
) לגבי אחידות מבחינת ממשק, זאת נקודה חשובה אך לדעתי אוכל לחיות איתה, קראתי מעט בפורום והבנתי שאין שידרוגי גירסא כבר זמן מה...והמחיר אגב זול יותר מSidewinder 3..משום מה קורץ לי יותר הC-200 ....מה דעתך שווה לקחת את ה"סיכון" ? הוא יודע לקרוא את אותם פורמטים שהSideWinder 3 יודע לקרוא ?
חשוב מאוד להיות סגורים על הצרכים. מצד אחד ה- C200 הוא מכשיר ותיק ולכן אינו יכול לנגן קבצי תלת מימד מלא. אם תלת מימד לא עומד על הפרק, אז לדעתי אם ה- C200 במצב טוב אז מדובר בעסקה משתלמת.
אחד היתרונות של ה-C200 זה שהוא יכול לנגן קבצי בלו ריי מלאים כולל תפריטים וגם להצמיד להם כתוביות. בנוסף, גם יש בו אפשרות להתקין כונן בלו ריי וכך להנות מהאפשרות לנגן דיסקים פיזיים. מעבר לכך, העובדה שהמכשיר ותיק היא גם סוג של יתרון, כי הקושחה שלו בשלה ויציבה, בניגוד לסטרימרים חדשים שמגיעים לפעמים לא כ"כ אפויים ועובר הרבה זמן עד שמתקנים להם את כל הבאגים.
אחד היתרונות של ה-C200 זה שהוא יכול לנגן קבצי בלו ריי מלאים כולל תפריטים וגם להצמיד להם כתוביות. בנוסף, גם יש בו אפשרות להתקין כונן בלו ריי וכך להנות מהאפשרות לנגן דיסקים פיזיים. מעבר לכך, העובדה שהמכשיר ותיק היא גם סוג של יתרון, כי הקושחה שלו בשלה ויציבה, בניגוד לסטרימרים חדשים שמגיעים לפעמים לא כ"כ אפויים ועובר הרבה זמן עד שמתקנים להם את כל הבאגים.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רכשתי את ה-C200 והעברתי את הקיים (הבעייתי) לחדר השינה.
כל הבעיות שהיו לי עם ה-C200 הקיים נפתרו אך בעיה אחת לא נפתרה.
ב-C200 הישן לא היה ניתן לשמוע תכני PCM ללא רעשים בלתי נסבלים. עכשיו הרעשים נעלמו אך או שיש רעש קבוע ולא שומעים כלום או ששומעים ללא רעש אבל בווליום חלש מאוד (ונראה שרק מהרמקולים הקדמיים).
הקושחה הקיימת היא 03-04-130115 (נראה לי שזו האחרונה כי הוא לא נותן אופציה לשדרוג תוכנה).
האם אין ברירה אלא לגשת ל-KSP עם הבעיה?
כל הבעיות שהיו לי עם ה-C200 הקיים נפתרו אך בעיה אחת לא נפתרה.
ב-C200 הישן לא היה ניתן לשמוע תכני PCM ללא רעשים בלתי נסבלים. עכשיו הרעשים נעלמו אך או שיש רעש קבוע ולא שומעים כלום או ששומעים ללא רעש אבל בווליום חלש מאוד (ונראה שרק מהרמקולים הקדמיים).
הקושחה הקיימת היא 03-04-130115 (נראה לי שזו האחרונה כי הוא לא נותן אופציה לשדרוג תוכנה).
האם אין ברירה אלא לגשת ל-KSP עם הבעיה?
מתחיל להתחרט על הרכישה....
האם התופעה בולטת רק בתכני PCM ? איך הוא מזרים MKV,FLAC ?
התקשרו היום מKSP להודיע שהמכשיר הגיע, יש לי אפשרות עדיין להתחרט....אשמח לשמוע עוד דעות נוספות על המכשיר
התקשרו היום מKSP להודיע שהמכשיר הגיע, יש לי אפשרות עדיין להתחרט....אשמח לשמוע עוד דעות נוספות על המכשיר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
בהחלט מעניין, כי גם אני חיפשתי לרכוש מכשיר נוסף.
האם מדובר במוצר חדש, או מחודש?
ולמה האחריות רק ל- 3 חודשים?
בהחלט מעניין, כי גם אני חיפשתי לרכוש מכשיר נוסף.
האם מדובר במוצר חדש, או מחודש?
ולמה האחריות רק ל- 3 חודשים?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: מתחיל להתחרט על הרכישה....
האם בדקת איתם שמדובר במכשיר חדש? או שזה מכשיר שעבר תיקון כזה או אחר?(לא שאני רואה בזה בעייה אבל רק לצורך הידיעה)eliy1970 כתב:האם התופעה בולטת רק בתכני PCM ? איך הוא מזרים MKV,FLAC ?
התקשרו היום מKSP להודיע שהמכשיר הגיע, יש לי אפשרות עדיין להתחרט....אשמח לשמוע עוד דעות נוספות על המכשיר...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קבצי FLAC לא בדקתי (אני אבדוק יותר מאוחר היום).
כל הקבצים שבדקתי (בעיקר בלו-ריי מלא) עלו במהירות שיא ונוגנו הכהלכה כל עוד פורמט הסאונד לא היה PCM.
בכל הופעות הבלו-ריי סאונד ה-PCM היה חלש מאוד (גם בווליום מקסימלי עדיין היה די חלש) ובקליפים PCM שיש לי שמעו רק רעש קבוע (ללא שום שמיעה של השיר).
לא שאלתי האם מדובר במכשיר חדש (כי במחיר של 590 ש"ח זה לא עניין אותי).
לפי איך שנראתה האריזה הם עשו עבודה מאוד טובה במידה והמכשיר לא חדש..
לפי האחריות (שבהחלט ראיתי לפני שקניתי שמדובר רק ב-3 חודשים) נראה שאכן יש סיכוי גבוה שלא מדובר במוצר חדש.
מבחינתי במחיר של 590 ש"ח אם לא היתה את בעיית ה-PCM אז גם אם המכשיר לא חדש ויש לו אחריות רק ל-3 חודשים זה עסקה משתלמת.
כל הקבצים שבדקתי (בעיקר בלו-ריי מלא) עלו במהירות שיא ונוגנו הכהלכה כל עוד פורמט הסאונד לא היה PCM.
בכל הופעות הבלו-ריי סאונד ה-PCM היה חלש מאוד (גם בווליום מקסימלי עדיין היה די חלש) ובקליפים PCM שיש לי שמעו רק רעש קבוע (ללא שום שמיעה של השיר).
לא שאלתי האם מדובר במכשיר חדש (כי במחיר של 590 ש"ח זה לא עניין אותי).
לפי איך שנראתה האריזה הם עשו עבודה מאוד טובה במידה והמכשיר לא חדש..
לפי האחריות (שבהחלט ראיתי לפני שקניתי שמדובר רק ב-3 חודשים) נראה שאכן יש סיכוי גבוה שלא מדובר במוצר חדש.
מבחינתי במחיר של 590 ש"ח אם לא היתה את בעיית ה-PCM אז גם אם המכשיר לא חדש ויש לו אחריות רק ל-3 חודשים זה עסקה משתלמת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מבין למה האודיו צריך להיות על אפס.
אצלי זה מכוון למקסימום ( +15) ואין שום עיוותים.
אם מורידים לאפס, הסאונד ממש חלש, וצריך להגביר ברסיבר לערכים שמתקרבים ל- 0db, ואף למעלה מכך.
לגבי מכשיר חדש או מחודש- בוודאי שיש חשיבות, בפרט כאשר האחריות ל-3 חודשים בלבד.
נכון שמדובר רק ב-590 שקלים, אבל גם זה כסף...
בכל אופן, איחרתי את המועד, כי המוצר אזל מהמלאי ...
אצלי זה מכוון למקסימום ( +15) ואין שום עיוותים.
אם מורידים לאפס, הסאונד ממש חלש, וצריך להגביר ברסיבר לערכים שמתקרבים ל- 0db, ואף למעלה מכך.
לגבי מכשיר חדש או מחודש- בוודאי שיש חשיבות, בפרט כאשר האחריות ל-3 חודשים בלבד.
נכון שמדובר רק ב-590 שקלים, אבל גם זה כסף...
בכל אופן, איחרתי את המועד, כי המוצר אזל מהמלאי ...
צר לי אך נראה שהמוצר אכן אזל מהמלאי....
המכשיר הינו מכשיר חדש באריזה סגורה לגמרי, לא עבר שימוש ולא נפתח בעבר, לגבי האחריות גם אני שאלתי את אותה שאלה והסבירו לי שזה מכשיר ישן שהורד מהמדפים ולכן אין אחריות עליו מעבר ל3 חודשים, נשמע לי אמין ( אני מקווה....)מחר אני הולך לקבל אותו בסניף....שיהיה בהצלחה
המכשיר הינו מכשיר חדש באריזה סגורה לגמרי, לא עבר שימוש ולא נפתח בעבר, לגבי האחריות גם אני שאלתי את אותה שאלה והסבירו לי שזה מכשיר ישן שהורד מהמדפים ולכן אין אחריות עליו מעבר ל3 חודשים, נשמע לי אמין ( אני מקווה....)מחר אני הולך לקבל אותו בסניף....שיהיה בהצלחה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

eliy1970 כתב:צר לי אך נראה שהמוצר אכן אזל מהמלאי....
המכשיר הינו מכשיר חדש באריזה סגורה לגמרי, לא עבר שימוש ולא נפתח בעבר, לגבי האחריות גם אני שאלתי את אותה שאלה והסבירו לי שזה מכשיר ישן שהורד מהמדפים ולכן אין אחריות עליו מעבר ל3 חודשים, נשמע לי אמין ( אני מקווה....)מחר אני הולך לקבל אותו בסניף....שיהיה בהצלחה...
כנראה שבמקרים כאלה אסור להסס.
רציתי לעשות הזמנה אתמול, אבל היה כבר מאוחר בלילה, וחשבתי שלא יקרה כלום אם אדחה זאת להיום...
תהנה מהמכשיר, רכשתי בעבר כבר שתיים כאלה, ואם אכן מדובר במוצר חדש, זו בהחלט מציאה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מקווה שאם תהיה מספיק דרישה, אז ב-KSP ישקלו אולי, להזמין עוד כמה יחידות כאלה.
כי לרכוש ישירות מאתר היצרנית זה מאוד יקר (כולל הוצאות משלוח)
כי לרכוש ישירות מאתר היצרנית זה מאוד יקר (כולל הוצאות משלוח)
אולי זה יכול לעזור למישהו ...הA-200 מוצע למכירה ב 390 ש"ח במציאון
והלינק: http://ksp.co.il/?uin=18320
שמח לעדכן תמיד
והלינק: http://ksp.co.il/?uin=18320
שמח לעדכן תמיד
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על העדכונים eliy1970
בשבילי A-200 לא רלוונטי.
אני זקוק לסטרימר אמין, שיודע להריץ בלוריי מלא עם תפריטים, כולל הוספת כתובית חיצונית.
בשבילי A-200 לא רלוונטי.
אני זקוק לסטרימר אמין, שיודע להריץ בלוריי מלא עם תפריטים, כולל הוספת כתובית חיצונית.