מה היתרונות והחסרונות בלהכניס את אותו APPLE-ID על שני מכשירים שונים ?
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שלום
מעכשיו יש לי iPad בנוסף ל- iPhone.
האייפד יהיה בשימוש המשפחה/חברים וגם בשימוש שלי.
מה היתרונות והחסרונות בלהשתמש עם אותו APPLE-ID על שני מכשירים שונים ?
בעיקר הבעיה היא חשש מ :
1. שיימחקו לי תמונות מהאייפון בזמן סינכרון.
2. שהתמונות באייפון יעברו ל- iPad , גם אנשי הקשר מהאייפון.
3. הודעות iMessages שנשלחו במקור לאייפון, האם יופיעו גם ב- iPad באופן אוטומטי ?
מעכשיו יש לי iPad בנוסף ל- iPhone.
האייפד יהיה בשימוש המשפחה/חברים וגם בשימוש שלי.
מה היתרונות והחסרונות בלהשתמש עם אותו APPLE-ID על שני מכשירים שונים ?
בעיקר הבעיה היא חשש מ :
1. שיימחקו לי תמונות מהאייפון בזמן סינכרון.
2. שהתמונות באייפון יעברו ל- iPad , גם אנשי הקשר מהאייפון.
3. הודעות iMessages שנשלחו במקור לאייפון, האם יופיעו גם ב- iPad באופן אוטומטי ?
לחנות כדאי שתשתמש באותו ID וכך לא תצטרך לקנות תוכנות פעמיים.
לכל השאר (iCloud, iMessage וכו'), עדיף שתגדיר ID אחר (iCloud אתה גם לא חייב להגדיר ID, ולגבי iMessage, לא בטוח).
סתם לצורך השוואה, אצלנו בבית 5 מכשירי iOS עם אותו ID לחנות, ו- IDים שונים לכל השאר, ואין כל בעיה.
לכל השאר (iCloud, iMessage וכו'), עדיף שתגדיר ID אחר (iCloud אתה גם לא חייב להגדיר ID, ולגבי iMessage, לא בטוח).
סתם לצורך השוואה, אצלנו בבית 5 מכשירי iOS עם אותו ID לחנות, ו- IDים שונים לכל השאר, ואין כל בעיה.
אני מצטרפת לדעת המשיב הקודם שכדאי לייצר ID עצמאי לאייפד.
ID עצמאי מאפשר לך לזהות את המכשיר באופן עצמאי וכך ניתן להשתמש בו (במידה שהוא עם מצלמה קדמית) לצורך שיחות וידאו בפייסטיים (תוך זיהויו דרך כתובת המייל של ה-ID), ולהתקשר מהאייפון שלך או ממכשירי אפל אחרים אליו, מה שלא נראה לי שהיית יכול לעשות אם הם היו על אותו ID. גם פונקציות של איתור כמו "מצא חברים" ו-"מצא אייפד" מסתמכות ככל הידוע לי על ID ייחודי למכשיר.
במידה שכן רוצים לבצע רכישות על ה-ID של האייפד, ניתן לקנות בדואר כרטיס אשראי נטען עם סכום מינימלי ולקשור אותו אליו.
בהצלחה!
ID עצמאי מאפשר לך לזהות את המכשיר באופן עצמאי וכך ניתן להשתמש בו (במידה שהוא עם מצלמה קדמית) לצורך שיחות וידאו בפייסטיים (תוך זיהויו דרך כתובת המייל של ה-ID), ולהתקשר מהאייפון שלך או ממכשירי אפל אחרים אליו, מה שלא נראה לי שהיית יכול לעשות אם הם היו על אותו ID. גם פונקציות של איתור כמו "מצא חברים" ו-"מצא אייפד" מסתמכות ככל הידוע לי על ID ייחודי למכשיר.
במידה שכן רוצים לבצע רכישות על ה-ID של האייפד, ניתן לקנות בדואר כרטיס אשראי נטען עם סכום מינימלי ולקשור אותו אליו.
בהצלחה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פשוט מאוד. לחנות אתה עושה LOGIN עם הID האחד ובהגדרות הICLOUD אתה עושה LOGIN עם ID נפרד.
כשאתה בחנות תשים לב שאם אתה יורד למטה (זה עובד בעיקר במסך הראשי של החנות) עד הסוף למטה, יש שם את הID הנוכחי - לחיצה עליו ואפשר לעשות LOGOUT.
כשאתה בחנות תשים לב שאם אתה יורד למטה (זה עובד בעיקר במסך הראשי של החנות) עד הסוף למטה, יש שם את הID הנוכחי - לחיצה עליו ואפשר לעשות LOGOUT.