dune tv102-אכזבה גדולה.כנסו.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
אבי989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב לכולם.
כבר זמן מה אני חורש פה בפורום כדי לדעת איזה סטרימר כדאי לי לקנות.
התקציב שלי עד 1000 ש"ח.
לדרישות שלי מהסטרימר הגעתי למסקנה שכדאי ללכת על ה DUNE 101 שיש עליו ביקורת טובה,אך לצערי אין למצוא אותו בשום מקום.בכל אתר וחנות שהוא מפורסם מסתבר שאין ולא יהיה אותו יותר ובא במקומו ה DUNE 102.
דווקא התאים לי לקנות את ה DUNE 102 במסגרת התקציב שלי ומה עוד שיש לו זכרון יותר גדול וחיבור HDMI 1.4 והוא גם תומך בתלת מימד SBS,אך שמתי לב שבמפרט הטכני שלו לא מופיע שהוא תומך בDTS על כל צדדיו אלא רק בדולבי דיגיטל.כשלא קיבלתי תשובה מספקת ממספר חנויות מצומצם שפרסמו אותו באתר שלהם,פניתי במקביל גם ליבואן של DUNE בארץ חברת S.G אלקטרוניקה וגם שלחתי שאילתא במייל לחברת DUNE..........
השאלה שלי לחברה בטאיוון- "i would like to know if dune 102 supporter: DTS+ DTS-HD Master Audio+ Dolby TrueHD+AC3(Dolby Digital). if dune 102 supporter this,why it dosent writen in spesification? thank you.

1.התמיכה של DUNE ענו לי כך:"No, HD-Audio decoding is not supported by TV-102."
אני מסיק מהתשובה שלהם שה-TV102 לא תומך DTS.
2.דיברתי עם S.G ומסתבר שהם בדיוק השבוע קיבלו את ה-102 ובדקו אותו באולם התצוגה שלהם והסתבר להם לתדהמתם שהוא באמת נטול מפענח של DTS ואת ה-101 הם כבר לא מביאים.לשאלתי אליהם איך ייתכן דבר כזה שבמקום להתקדם הם הולכים אחורה-לא הייתה להם תשובה לכך אך הם אמרו שאולי ייצא איזה עדכון בעתיד לפענוח ה-DTS.

מסקנה-אין טעם לקנות הסטרימר הזה למי שרוצה לראות ולשמוע סרטים ברמה של HD והמבין יבין.

אשמח לשמוע את דעתו של זיו על כך ואשמח אם מישהו ימליץ לי על סטרימר ברמה של ה DUNE 101 שכן קורא DTS ובתקציב של עד 1000 ש"ח.
הדרישות לי הם:

1.קורא MKV.גם קבצים גדולים עד 20G.
2.מפענח קול DTS על כל צדדיו כמובן!
3.קורא SRT.
4.קורא תלת מימד SBS עם הטמעת כתוביות SUP.
5.מכשיר שיהיה אמין וירוץ חלק ללא גמגומים ותקיעות.
6.בעת ההדלקה,שיעלה מהר,ולא לחכות איזה שתי דקות.

אין טעם להמליץ לי על סטירמר ממשפחת האקסטרימר שלפי מה שקראתי בפורום הוא נתקע ולוקח לו הרבה זמן לעלות..... :עצוב:

YohananHemo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אחרי בדיקה בפורומים בחו"ל, ואחרי התיעצות עם כמה וכמה בעלי חנויות נראה לי שאלך על ה303D של Dune. המשלוח ישוחרר מהמכס ביום ראשון בעוד 10 ימים.
המכשיר יותר יקר (כ1500 שקל) אבל נראה לי שיתאים לצרכים שלך.

אגב, המומחים "הכבדים" פה ישלחו אותך לדביק המשורשר שמעודכן בערך מ-3400 לפנה"ס אז אל תצפה ליותר מדי תשובות רציניות..

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

YohananHemo כתב:אחרי בדיקה בפורומים בחו"ל, ואחרי התיעצות עם כמה וכמה בעלי חנויות נראה לי שאלך על ה303D של Dune. המשלוח ישוחרר מהמכס ביום ראשון בעוד 10 ימים.

אגב, המומחים "הכבדים" פה ישלחו אותך לדביק המשורשר שמעודכן בערך מ-3400 לפנה"ס אז אל תצפה ליותר מדי תשובות רציניות..
...
פשששש... מלא תלונות אתה
אתה יודע שלא חובה להיות כאן
זה לא מילואים

YohananHemo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

sam22 כתב:
YohananHemo כתב:אחרי בדיקה בפורומים בחו"ל, ואחרי התיעצות עם כמה וכמה בעלי חנויות נראה לי שאלך על ה303D של Dune. המשלוח ישוחרר מהמכס ביום ראשון בעוד 10 ימים.

...
פשששש... מלא תלונות אתה
אתה יודע שלא חובה להיות כאן
זה לא מילואים
...
זה בסדר, יש מספיק משתמשים "רגילים" ונחמדים שעוזרים...

YohananHemo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אבי, בבקשה-

http://www.nikktech.com/main/articles/m ... l=&start=7

סקירה מפורטת

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46371
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

אבי989,
רשיון עבור פענוח DTS היה מעלה את המחיר של הסטרימר מעבר לדרגת המחיר בה הוא מתמודד ולכן הוחלט על ידי היצרן להשמיט רשיון זה.

YohananHemo,
אתה מתבלבל בין לעזור לבין לגגל.

אבי989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אתה עושה בחירה מעולה לדעתי אך לצערי מעל התקציב שלי לסטרימר.האמת אני מתלבט אם ללכת כבר על HTPC ולעלות בתקציב.יש היום מחשבים HTPC בסביבות 1500-2000ש"ח שיעשו את העבודה מצויין וגם ישמשו כמחשב נוסף בסלון כשהטלויזיה תשמש כמוניטור בלבד.ואז במחיר של 1500-2000 אתה מקבל גם מחשב וגם מזרים מדיה שתומך כמעט בכל דבר באמצעות נגן פשוט כמו VLC או BSPLAYER שיודע גם להוריד כתוביות מהרשת.
אשמח לשמוע עדכונים ממך....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

אבי989,
תציץ במאמר הפותח את העמוד הראשי, אני מאמין שתמצא פתרון נאה בחצי מהתקציב שהזכרת.

YohananHemo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

ziv_r כתב:אבי989,
רשיון עבור פענוח DTS היה מעלה את המחיר של הסטרימר מעבר לדרגת המחיר בה הוא מתמודד ולכן הוחלט על ידי היצרן להשמיט רשיון זה.

YohananHemo,
אתה מתבלבל בין לעזור לבין לגגל.
...
האמן לי שאני לא. אמנם אני מרגיש קצת כמו תקליט שחוק, אך חסרים בדביק פרטים לגבי סטרימרים כמו ה-102, 303D,, Lg820 , WDוכו... ולשלוח כל פעם מחדש אוטומטית לדביק זה לא נראה לי ממש לעזור.

YohananHemo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אבי989 כתב:אתה עושה בחירה מעולה לדעתי אך לצערי מעל התקציב שלי לסטרימר.האמת אני מתלבט אם ללכת כבר על HTPC ולעלות בתקציב.יש היום מחשבים HTPC בסביבות 1500-2000ש"ח שיעשו את העבודה מצויין וגם ישמשו כמחשב נוסף בסלון כשהטלויזיה תשמש כמוניטור בלבד.ואז במחיר של 1500-2000 אתה מקבל גם מחשב וגם מזרים מדיה שתומך כמעט בכל דבר באמצעות נגן פשוט כמו VLC או BSPLAYER שיודע גם להוריד כתוביות מהרשת.
אשמח לשמוע עדכונים ממך....
...
בעמוד הראשי של האתר יש מאמר על מוצר של Arctic בפחות מ1000 ש"ח. תבדוק, אולי יתאים לך.

אבי989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

זיו,נכון להיום, אשמח לשמוע על מה אתה ממליץ בהתאם לדרישות שלי ובהתאם לתקציב של 1000 ש"ח.
אשמח גם לשמוע את דעתך אם כדאי לעלות בתקציב וללכת על HTPC.ראה תגובה קודמת שלי בשרשור הנ"ל. 8)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

YohananHemo,
כבר הסברתי לך אישית פעמיים למה חלק מהסטרימרים לא מופיעים בדביק. אין צורך בפעם שלישית.

אבי989,
אני מציע שתקרא את הכתבה על מחשב ה- HTPC אשר מופיעה בעמוד הראשי וגם מספר ביקורות על סטרימרים אשר מוזכרים לאחרונה רבות בפורום. לאחר שתעשה זאת, אני מאמין שתוכל להגיע להחלטה עצמאית איזה הוא המכשיר המתאים עבורך.

אבי989 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

אבדוק.תודה לזיו ול YohananHemo על העזרה.
אעדכן בהמשך. :wink:

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #14 

אבי989 כתב:אבדוק.תודה לזיו ול YohananHemo על העזרה.
אעדכן בהמשך. :wink:
...
http://www.hometheater.co.il/vt184322.% ... 7%9E%D7%A8
זה אם במקרה לא מצאת...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”