כבר זמן מה אני חורש פה בפורום כדי לדעת איזה סטרימר כדאי לי לקנות.
התקציב שלי עד 1000 ש"ח.
לדרישות שלי מהסטרימר הגעתי למסקנה שכדאי ללכת על ה DUNE 101 שיש עליו ביקורת טובה,אך לצערי אין למצוא אותו בשום מקום.בכל אתר וחנות שהוא מפורסם מסתבר שאין ולא יהיה אותו יותר ובא במקומו ה DUNE 102.
דווקא התאים לי לקנות את ה DUNE 102 במסגרת התקציב שלי ומה עוד שיש לו זכרון יותר גדול וחיבור HDMI 1.4 והוא גם תומך בתלת מימד SBS,אך שמתי לב שבמפרט הטכני שלו לא מופיע שהוא תומך בDTS על כל צדדיו אלא רק בדולבי דיגיטל.כשלא קיבלתי תשובה מספקת ממספר חנויות מצומצם שפרסמו אותו באתר שלהם,פניתי במקביל גם ליבואן של DUNE בארץ חברת S.G אלקטרוניקה וגם שלחתי שאילתא במייל לחברת DUNE..........
השאלה שלי לחברה בטאיוון- "i would like to know if dune 102 supporter: DTS+ DTS-HD Master Audio+ Dolby TrueHD+AC3(Dolby Digital). if dune 102 supporter this,why it dosent writen in spesification? thank you.
1.התמיכה של DUNE ענו לי כך:"No, HD-Audio decoding is not supported by TV-102."
אני מסיק מהתשובה שלהם שה-TV102 לא תומך DTS.
2.דיברתי עם S.G ומסתבר שהם בדיוק השבוע קיבלו את ה-102 ובדקו אותו באולם התצוגה שלהם והסתבר להם לתדהמתם שהוא באמת נטול מפענח של DTS ואת ה-101 הם כבר לא מביאים.לשאלתי אליהם איך ייתכן דבר כזה שבמקום להתקדם הם הולכים אחורה-לא הייתה להם תשובה לכך אך הם אמרו שאולי ייצא איזה עדכון בעתיד לפענוח ה-DTS.
מסקנה-אין טעם לקנות הסטרימר הזה למי שרוצה לראות ולשמוע סרטים ברמה של HD והמבין יבין.
אשמח לשמוע את דעתו של זיו על כך ואשמח אם מישהו ימליץ לי על סטרימר ברמה של ה DUNE 101 שכן קורא DTS ובתקציב של עד 1000 ש"ח.
הדרישות לי הם:
1.קורא MKV.גם קבצים גדולים עד 20G.
2.מפענח קול DTS על כל צדדיו כמובן!
3.קורא SRT.
4.קורא תלת מימד SBS עם הטמעת כתוביות SUP.
5.מכשיר שיהיה אמין וירוץ חלק ללא גמגומים ותקיעות.
6.בעת ההדלקה,שיעלה מהר,ולא לחכות איזה שתי דקות.
אין טעם להמליץ לי על סטירמר ממשפחת האקסטרימר שלפי מה שקראתי בפורום הוא נתקע ולוקח לו הרבה זמן לעלות.....