נספרסו, מדוע הקפה יוצא כזה מר??
היי
אני שותה נספרסו כבר כמה זמן, ואני יודע שכולם אומרים שזאת המכונה הכי טובה,
אבל משום מה לטעמי הקפה הזה מר מדי, וגם הצבע שלו הוא יחסית חום ולא שחור לעומת קפה שראיתי ממכונות אחרות.
האם הקפה אמור להיות כזה מר? מדוע הוא יוצא בצבע חום ולא שחור טהור יותר?
יכול להיות שיש בעיה במכונה שלי? האם זה אמור להיות כזה מר ואני פשוט לא אוהב את הטעם?
אני שותה נספרסו כבר כמה זמן, ואני יודע שכולם אומרים שזאת המכונה הכי טובה,
אבל משום מה לטעמי הקפה הזה מר מדי, וגם הצבע שלו הוא יחסית חום ולא שחור לעומת קפה שראיתי ממכונות אחרות.
האם הקפה אמור להיות כזה מר? מדוע הוא יוצא בצבע חום ולא שחור טהור יותר?
יכול להיות שיש בעיה במכונה שלי? האם זה אמור להיות כזה מר ואני פשוט לא אוהב את הטעם?
אולי תנסה קפסולה אחרת, או להשוות עם מכונה של מישהו אחר ובמידה ושלך שונה תפנה לחברה.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
אתה גם יכול לקפוץ לאחד המרכזים שלהם. אפשר שם, ללא תשלום, לטעום את סוגי הקפסולות השונות. יש שם גם צוות מאוד אדיב. כדאי להגיד להם איזו קפסולה ניסית ואולי הם יעזרו לך למצוא את הקפסולה המתאימה.
צריך לזכור, עם זאת, שאספרסו מטבעו אמור להיות מריר. לא כל האנשים אוהבים לשתות אספרסו "נקי". אולי אתה בכלל מעדות ה"לאטה"?
צריך לזכור, עם זאת, שאספרסו מטבעו אמור להיות מריר. לא כל האנשים אוהבים לשתות אספרסו "נקי". אולי אתה בכלל מעדות ה"לאטה"?
האמת יש לי אחד בעבודה והוא גם חמוץ, אבל יש תחושה שקצת פחות אבל אני לא יודע אם זה פסיכולוגי
הייתי בנספרסו לפני כמה שבועות ולא טעמתי אבל אמרו לי לנסות לנקות את המכונה / לנסות עוד טעמים אבל זה לא עזר.
קראתי באינטרנט עוד כמה אנשים שמתלוננים על הנושא, האמת יותר אהבתי את הקפה של לווצ'ה, בסוף נמאס לי וקניתי את המכונה, אני יודע שהמכונה עצמה פחות נחשבת אבל אישית אני יותר אוהב את האספרסו שם
הייתי בנספרסו לפני כמה שבועות ולא טעמתי אבל אמרו לי לנסות לנקות את המכונה / לנסות עוד טעמים אבל זה לא עזר.
קראתי באינטרנט עוד כמה אנשים שמתלוננים על הנושא, האמת יותר אהבתי את הקפה של לווצ'ה, בסוף נמאס לי וקניתי את המכונה, אני יודע שהמכונה עצמה פחות נחשבת אבל אישית אני יותר אוהב את האספרסו שם
זה החסרון הגדול ביותר בנספרסו. ה"אספרסו" שיוצא משם נראה מצוין ביחס למשהו שיוצא מקפסולה, אבל הוא רחוק להיות אספרסו אמיתי מבחינת קשת הטעמים שאפשר לקבל במשקה הזה, ולצערי לא משנה איזה קפסולה לוקחים מקבלים מרירות מאוד חזקה (שאגב לא תמיד מזכירה מרירות של אספרסו איכותי, אלא מרירות שמאפיינת רובוסטה זולה) וכל השאר נשאר מאוד "שטוח".
צריך להמציא שם אחר למשקה שיוצא מהמכונות האלה, כמו ש"מוקה" זה מקינטה. ככה אנשים לא יפתחו ציפיות. כשחושבים על זה, המכונות האלה מנסות לעזור לך לייצר "אספרסו" מהיר, שזה קצת משעשע ומקשה לבחור שם. אולי "קוויקי"...
what's next?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
קוויקי זה לא תמיד רע ,hosq כתב:צריך להמציא שם אחר למשקה שיוצא מהמכונות האלה, כמו ש"מוקה" זה מקינטה. ככה אנשים לא יפתחו ציפיות. כשחושבים על זה, המכונות האלה מנסות לעזור לך לייצר "אספרסו" מהיר, שזה קצת משעשע ומקשה לבחור שם. אולי "קוויקי"......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
איזה קפסולה ניסית?
יש קפסולות שבכוונה יש להם גוונים חמצמצים בטעם. יש כאלה מרירים (למשל השחור).
אני אוהב את הוולוטו והדולסאו דו ברזיל - שניהם עדינים ולא ממש מרירים (אם כי הם חלשים משמעותית מהרסטרטו).
יש קפסולות שבכוונה יש להם גוונים חמצמצים בטעם. יש כאלה מרירים (למשל השחור).
אני אוהב את הוולוטו והדולסאו דו ברזיל - שניהם עדינים ולא ממש מרירים (אם כי הם חלשים משמעותית מהרסטרטו).
- yair123456
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
יש לי מכונה של נספרסו בעבודה .והיא אחלה.
האיזון בטעם הגיע אצלי רק אם אני שם חצי סוכרזית.ואז הטעם סבבה.
תנסה ותראה את השידרוג.
האיזון בטעם הגיע אצלי רק אם אני שם חצי סוכרזית.ואז הטעם סבבה.
תנסה ותראה את השידרוג.
תכלס צריך למצוא לזה שם.... אולי "קאפספרסו" או "קאפקופי"
The finer things in life
http://www.coopcaffe.co.il
http://www.coopcaffe.co.il
זה מר לי עם סכרזית אחת אז איך אשים חצי?
בכול מקרה ניסיתי משחקים עם סוכר רגיל גם לא עזר, גם הריח של הקפה מעיד על איזה ארומה לא ברורה..
האמת הטעם יותר נסבל אם עושים חצי ולא מנסים לסחוט מהמכונה אספרסו שלם
עדיין מרירות שלא מרגישה לי טבעית בכלל, עדיין אוהב את הקפה של לוואצה יותר
בכול מקרה ניסיתי משחקים עם סוכר רגיל גם לא עזר, גם הריח של הקפה מעיד על איזה ארומה לא ברורה..
האמת הטעם יותר נסבל אם עושים חצי ולא מנסים לסחוט מהמכונה אספרסו שלם
עדיין מרירות שלא מרגישה לי טבעית בכלל, עדיין אוהב את הקפה של לוואצה יותר
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אז אין לך אלא לעבור למכונה של לוואצה...
המחיר שלהן בילו סביר, הקפסולות זמינות בכל תחנות הדלק של פז - הרווחת, והמחיר דומה.
אני לא יודע מה היה עם המכונה הישנה, אבל יש לי כמה חברים עם המכונה החדשה והם מרוצים.
עדיין לא אמרת איזה מכונה של נספרסו יש לך, אבל אולי תוכל להחזיר חלק מעלות המכונה של לוואצה אם תמכור את הנספרסו דרך הלוחות פה באתר / יד 2.
המחיר שלהן בילו סביר, הקפסולות זמינות בכל תחנות הדלק של פז - הרווחת, והמחיר דומה.
אני לא יודע מה היה עם המכונה הישנה, אבל יש לי כמה חברים עם המכונה החדשה והם מרוצים.
עדיין לא אמרת איזה מכונה של נספרסו יש לך, אבל אולי תוכל להחזיר חלק מעלות המכונה של לוואצה אם תמכור את הנספרסו דרך הלוחות פה באתר / יד 2.
באופן אישי גם לי הרבה קפסולות של נספרסו "מרות".
למרות ש Roma מוגדרת חזקה, שווה לנסות אותה, לדעתי היא די עדינה.
ואני יודע שאנשים יכולים לסקול אותי פה בפורום על זה
,
אבל שווה שתנסה אולי לשתות "ארוך" מהקפסולות ה"קצרות" של נספרסו (נגיד, "רומא" ארוך).
באופן אישי, שבא לי אספרסו "חלש", רומא ארוך יוצא מצוין
למרות ש Roma מוגדרת חזקה, שווה לנסות אותה, לדעתי היא די עדינה.
ואני יודע שאנשים יכולים לסקול אותי פה בפורום על זה
אבל שווה שתנסה אולי לשתות "ארוך" מהקפסולות ה"קצרות" של נספרסו (נגיד, "רומא" ארוך).
באופן אישי, שבא לי אספרסו "חלש", רומא ארוך יוצא מצוין