htc one s - יש המלצות? איך השירות בארץ?
שלום לכולם, חשבתי לקנות לאשתי one s, כי כל הביקורות מחו"ל מהללות אותו, והמחיר שלו סביר מאוד יחסית.
למרות זאת, לפי מה שהבנתי השירות של היבואנית טאצ'גרופ הוא על הפנים, וזה קצת מפחיד אותי.
אז יש לי 2 שאלות, איך המכשיר לדעתכם? ואם התנסיתם, איך השירות למכשיר.
תודה
למרות זאת, לפי מה שהבנתי השירות של היבואנית טאצ'גרופ הוא על הפנים, וזה קצת מפחיד אותי.
אז יש לי 2 שאלות, איך המכשיר לדעתכם? ואם התנסיתם, איך השירות למכשיר.
תודה
שירות בארץ מתחת לכל ביקורת!! פשוט לא יאומן! המכשיר אצלם כבר חודשיים...הגיע לאחר תיקון עם אותה התקלה, חזר לתיקון וקשה מאוד לתפוס אותם.
מנהל השירות הוא משה, בלבלן מדופלם, מסובב אותנו בכל מיני סיפורים, אבל מיכוון שהמכשיר באחריות בינ"ל אין לי ברירה.
אחרי שאקבל אותו אני לא מוותר ואכתוב ל-HTC ולגולן טלקום שהם היבואנים הרשמיים תחת כיסוי של טאצ-גרופ.
אם אפשר אז להתרחק מהם.
מנהל השירות הוא משה, בלבלן מדופלם, מסובב אותנו בכל מיני סיפורים, אבל מיכוון שהמכשיר באחריות בינ"ל אין לי ברירה.
אחרי שאקבל אותו אני לא מוותר ואכתוב ל-HTC ולגולן טלקום שהם היבואנים הרשמיים תחת כיסוי של טאצ-גרופ.
אם אפשר אז להתרחק מהם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ADIA, גולן טלקום לא מייבאים ולא מוכרים שום מכשיר סלולרי. אתה כנראה מתבלבל עם חברה אחרת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עדיין לא הבנתי מה הקשר לגולן טלקום. הוא מצויין שם כשם הלקוח ולא כספק שירות התיקונים. נראה לי כמו טעות הקלדה של הטופס ע"י מוטורולה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"