כשלקחתי את הדאק של CAMBRIDGE ההבדל היה מאוד מאוד קטן ושולי בעיני כאשר חיברתי אותו לאונקיו. לא ניסיתי לשמוע עם דאק ומגבר סטריאו עם הרמקולים שלי אף פעם.
לכן אני שואל את השאלות האלו, אני פשוט מנסה לנתב את הכסף שלי להשקעה שתביא לי את הביצועים הטובים ביותר לאוזניי.
ואילו אתם בעלי הניסיון, לכן אני אשמח מאוד לדעת מהי דעתכם.
ליאור, טוב ויפה שאתה שואל את השאלות האלו - אבל אתה עושה את זה סתם.
קיבלת כבר תשובות לכל השאלות שלך. אתה חוזר על השאלות בציפייה לקבל תשובות אחרות, אין לי מושג למה. יתרה מזאת אתה כותב שמנסיונך כשחיברת דאק לאונקיו שלך ההבדל היה שולי - אז איזו תשובה אתה מצפה לקבל מאיתנו?
קח מגבר סטריאו, חבר אליו את אותו קיימברידג' ותראה שההבדל יהיה הרבה יותר גדול מאשר זה שתשמע עם האונקיו.
אתה שואל לגבי אותו אחד שבלוחות? אני לא מכיר אותו אישית. האם קראת את הביקורת? האם דיברת עם הבנאדם? האם תיאמת איתו סשן האזנה? האם הוא מוכן לתת לך לנסות אותו בסטאפ שלך?
עדין לא דיברתי עם אף אחד, רציתי קודם לדעת האם ה-DAC ים האלו יתאימו לסטאפ שלי.... ולשמוע ביקורות מאנשים שיש להם את המכשירים האלו, ואו שהתנסו איתם בעבר....
אתה עדיין בלי מגבר? יהיה קשה לתת לך תשובה. כמו שנאמר לך (כבר כמה פעמים), עם דאק בלבד קשה לשמוע הבדל כל עוד ההגברה היא של רסיבר ק"ב.
הוידאק הראשון נחשב לדאק מוצלח. בסופו של דבר, לא יעזור לך, תיאלץ להאזין בעצמך. כל השאר לא שווה כלום. ההבדל בין האוזניים של אנשים עצום.
איך אני יכול לבדוק את הוידאק? לנסות לחבר אותו ואז לנתק אותו? האוזן לא נראה לי תבחין בהבדל כל עוד יהיה הפרש של זמנים, האם יש דרך יותר נכונה לבדוק את המוצר לפני שאני אקנה אותו?
יש לך מגבר סטריאו? בלעדיו אין טעם בבדיקה. אם אתה רוצה, ושוב, אני מרגיש כמו תקליט שבור, נסה את הוידאק עם האונקיו שלך. לדעתי לא תשמע הבדל.
הכי מומלץ, קח מחבר שלך את הוידאק ותשווה אותו לנופורס. קח בחשבון, בעקבות ענייני התאמה - יכול להיות שבסטאפ מסוים תעדיף את הוידאק ובאחר את הנופורס. לכן אני חוזר ואומר - הגברת סטריאו ייעודית.