חיבור pre לonkyo 808
שלום חברים יקרים,
אני מתלבט קצת עם ההרכב של המערכת שלי:
ברשותי רסיבר ONKYO TX-NR808 שנקנה לפני שנה, סטרימר של XTREAMER PRODIGY, טלויזיה PANASONIC ST50 , ורמקולים קידמיים של DALI BLUE 5005, רמקול סנטר BַW CC6 ואחוריים של JAMO.
אני מרוצה מאיך ששומעים במערכת ורציתי לשאול האם ברגע שאני אוסיף למערכת מגבר pre מסוג exposure 2012s האם הוא יעזור לי לשמוע יותר טוב? צליל יותר מדויק ונקי?
חשוב לי לציין כי אני שומע קבצי FLACC בלבד.
חשבתי בהתחלה להוסיף ממיר dac של חברת cambridge אבל הבנתי שזה לא יועיל ושעדיף לי לקנות מגבר pre.
התקציב שלי הוא 3500ש"ח.
אשמח מאוד את דעתכם בנידון.
תודה רבה!
אני מתלבט קצת עם ההרכב של המערכת שלי:
ברשותי רסיבר ONKYO TX-NR808 שנקנה לפני שנה, סטרימר של XTREAMER PRODIGY, טלויזיה PANASONIC ST50 , ורמקולים קידמיים של DALI BLUE 5005, רמקול סנטר BַW CC6 ואחוריים של JAMO.
אני מרוצה מאיך ששומעים במערכת ורציתי לשאול האם ברגע שאני אוסיף למערכת מגבר pre מסוג exposure 2012s האם הוא יעזור לי לשמוע יותר טוב? צליל יותר מדויק ונקי?
חשוב לי לציין כי אני שומע קבצי FLACC בלבד.
חשבתי בהתחלה להוסיף ממיר dac של חברת cambridge אבל הבנתי שזה לא יועיל ושעדיף לי לקנות מגבר pre.
התקציב שלי הוא 3500ש"ח.
אשמח מאוד את דעתכם בנידון.
תודה רבה!
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מגבר סטריאו הוא מגבר משולב. האופציה השנייה היא פרה-פאוור.
כדי לקבל שיפור אמיתי תצטרך לקנות גם מגבר וגם דאק. רק הגברה תגביר את הקדמיים יותר טוב, אבל הפענוח מדיגיטל לאנלוג עדיין יתבצע באונקיו, וזו לא הנקודה החזקה שלו.
כדי לקבל שיפור אמיתי תצטרך לקנות גם מגבר וגם דאק. רק הגברה תגביר את הקדמיים יותר טוב, אבל הפענוח מדיגיטל לאנלוג עדיין יתבצע באונקיו, וזו לא הנקודה החזקה שלו.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

חצי כוח. בזמנו כשבדקתי רק דאק עם האונקיו 875 שלי (דגם ישן, אבל משהו כמו 2-3 רמות יותר גבוה משלך) - ההבדל היה קטן מאוד.
למה ננעלת דווקא על הדאקמג'יק?
למה ננעלת דווקא על הדאקמג'יק?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

תגדיר מחיר נורמלי, תגדיר יותר טוב
סובייקטיבי, תלוי באוזניים והתקציב שלך
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- ran_carney
-
- חבר ותיק

ran_carney כתב:חצי כוח. בזמנו כשבדקתי רק דאק עם האונקיו 875 שלי (דגם ישן, אבל משהו כמו 2-3 רמות יותר גבוה משלך) - ההבדל היה קטן מאוד....
- ran_carney
-
- חבר ותיק

לא יודע, לא יצא לי לשמוע את המגבר. הדאלי למיטב זכרוני רמקולים די בהירים, אז שווה לשקול הגברה חמימה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- ran_carney
-
- חבר ותיק