אם אני קונה טלוויזייה עם יציאה 5.1 , למה אני צריך רסיבר?
אם הם כוללים בתוכם מגבר אז אין לי צורך לאחד כזה נפרד.Hertz33 כתב:נגיד שיש לך יציאה אופטית במסך(5.1 וכו'), לאן תחבר אותה? ועם אתה מתכוון לחבר אותה למערכת רמקולים מוגברת הרי הם כבר כוללים בתוכם רסיבר(מגבר). כך או כך יש לך צורך ברסיבר....
אני סך הכל צריך רמקולים הכי בסיסיים שיש ואני לא הבנתי מדוע יש צורך להשקיע ברסיבר שעולה כמו הרמקולים עצמם (בהנחה שאין לי צורך בשאר התכונות שהרסיבר מאפשר לי).
אם לכל מחשב מלפני 5 שנים יש יציאה ל5.1 (ויש מערכות סאונד למחשב שהאיכות שלהם בהחלט מספיקה לי) , אז אני לא רואה סיבה (ולא ממש מבין) למה לטלוויזיה חדשה אין יציאות כאלו :/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בזמנו הייתה לי טלויזיה של פנסוניק שכללה כניסה דיגיטלית ומעבד dd ו dts ויציאות ל 4 רמקולים, כאשר הסנטר היה מובנה.( לא זכור לי האם הייתה יציאה לסאב)avi12345 כתב:אם הם כוללים בתוכם מגבר אז אין לי צורך לאחד כזה נפרד.Hertz33 כתב:נגיד שיש לך יציאה אופטית במסך(5.1 וכו'), לאן תחבר אותה? ועם אתה מתכוון לחבר אותה למערכת רמקולים מוגברת הרי הם כבר כוללים בתוכם רסיבר(מגבר). כך או כך יש לך צורך ברסיבר....
אני סך הכל צריך רמקולים הכי בסיסיים שיש ואני לא הבנתי מדוע יש צורך להשקיע ברסיבר שעולה כמו הרמקולים עצמם (בהנחה שאין לי צורך בשאר התכונות שהרסיבר מאפשר לי).
אם לכל מחשב מלפני 5 שנים יש יציאה ל5.1 (ויש מערכות סאונד למחשב שהאיכות שלהם בהחלט מספיקה לי) , אז אני לא רואה סיבה (ולא ממש מבין) למה לטלוויזיה חדשה אין יציאות כאלו :/...
שמתי אותה בחדר שינה וחיברתי אליה נגן dvd בכבל אודיו אופטי.
היה לי אחלה קולנוע בחדר שינה.
רוצה לומר אתה צודק לא חייב רסיבר.