קניתי דרך
www.phones4u.co.uk, כי הם היו הכי זולים (התחילו ב-460 פאונד, אבל פיספסתי את זה וקניתי בסוף ב-490 פאונד, כשהמחיר בכל מקום אחר היה 510-520 פאונד...)
יש לי חבר שגר באנגליה ובדיוק היה אמור להגיע לארץ. הלב שלי ירד לתחתונים כש-HTC הודיעו על העיכוב במשלוח (היה אמור להיות 15/3, ואז הם דחו את זה לתחילת אפריל), אבל איכשהו למרות ההודעה הרשמית, המכשיר הגיע ב-20 לחודש בסוף, וממש לפני יומיים אלי.
בינתיים, הוא פשוט תענוג - מהיר בטירוף, המסך הכי יפה שראיתי על מכשיר כלשהו אי-פעם (1080p, 468 PPI, מרגיש טיפה כבד כשמחזיקים אותו בפעם הראשונה, אבל תכל'ס שוקל כמו האייפון 4S והנקסוס 4,ורק 10 גרם יותר מה-S3.
הטענות היחידות בינתיים הן הבלינקפיד (טיפה מיותר, אבל אפשר לבטל את זה שהוא הדיפולט), העובדה שיש רק 5 מסכי בית (ואחד מהם "מולאם" לטובת הבלינקפיד), אחרי שהתרגלתי להרבה יותר, ומסך האפליקציות שבניגוד לסמסונג (היו לי שניים) לא ניתן לפצל אותו לכמה מסכים, וצריך לגלול עד אינסוף כדי למצוא אפליקציה שזה לא מכבר הותקנה (יש מן הסתם קיצורי דרך ואפליקציות שיפתרו את הבעיה, אבל out of the box החוויה לא היסטרית...)
את המצלמה עוד לא יצא לי לנסות, אבל בתור אבא לילד בן שלוש שממש לא קל לתפוס אותו עושה פוזה, אני מקווה מאוד שה-ZOE יפתור לי את הבעיה הזאת.