אונקיו 875; אודיסי XT; רום קורקשן; סטריאו; ייצוא\העתקת המידע לתוכנה אחרת
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן,
אני יורה פה מאוד גבוה, אבל אין מה להפסיד.
ברשותי אונקיו 875, עם אודיסי XT.
בתוכנת JRIVER, למי שמכיר אותה, אפשר להזין ערכים של RC שמקבלים ממדידה של מכשירים אחרים, לינגדורף למשל.
חשבתי לנתק את הסנטר, האחוריים והסאבוופר ולבצע כיול רק לקדמיים. אח"כ להזין את הנתונים ו-וואלה, יש RC.
השאלה, האם יש אפשרות לראות את הנתונים האלו בסוף הכיול של האונקיו? מאיפה שולפים אותם? עד כמה המיקרופון שמקבלים עם האונקיו נחשב איכותי בכלל?
תודה לעוזרים!
אני יורה פה מאוד גבוה, אבל אין מה להפסיד.
ברשותי אונקיו 875, עם אודיסי XT.
בתוכנת JRIVER, למי שמכיר אותה, אפשר להזין ערכים של RC שמקבלים ממדידה של מכשירים אחרים, לינגדורף למשל.
חשבתי לנתק את הסנטר, האחוריים והסאבוופר ולבצע כיול רק לקדמיים. אח"כ להזין את הנתונים ו-וואלה, יש RC.
השאלה, האם יש אפשרות לראות את הנתונים האלו בסוף הכיול של האונקיו? מאיפה שולפים אותם? עד כמה המיקרופון שמקבלים עם האונקיו נחשב איכותי בכלל?
תודה לעוזרים!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
האודסי מערכת סגורה ולכן לא ניתן לקבל את נתוני הכיול שבוצע.
המיקרופון שמגיע הוא בסיסי ,כמו כל אלו שמגיעים ביתר מערכות ה RC של החברות השונות.
יש לאודסי ערכת כיול פרו (שלא נתמכת על ידי הרסיבר שלך) שאיתה מגיע מיקרופון סופר רציני והיא נותנת גמישות כיוונים והגדרות מעבר לאודסי הרגיל אבל עדין לא תוכל לקבל נתונים גולמיים ,שאותם ניתן יהיה להכניס לתוכנה ,כזו או אחרת.
http://www.hometheater.co.il/vt168411.% ... dyssey-Pro
המיקרופון שמגיע הוא בסיסי ,כמו כל אלו שמגיעים ביתר מערכות ה RC של החברות השונות.
יש לאודסי ערכת כיול פרו (שלא נתמכת על ידי הרסיבר שלך) שאיתה מגיע מיקרופון סופר רציני והיא נותנת גמישות כיוונים והגדרות מעבר לאודסי הרגיל אבל עדין לא תוכל לקבל נתונים גולמיים ,שאותם ניתן יהיה להכניס לתוכנה ,כזו או אחרת.
http://www.hometheater.co.il/vt168411.% ... dyssey-Pro
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לעזאזל. אחפש קצת אחרי אפשרות משיכה של המידע למרות שהוא אמור להיות חסום כביכול. אולי יש פריצות כלשהן באינטרנט.
אם יש רעיונות כלשהם, אשמח לשמוע.
אני רוצה לבצע rc למערכת הסטריאו שלי, והאודיסי כנראה עדיף עשרות מונים על הערכות הזולות שמסתובבת בחוץ.
אני רוצה לבצע rc למערכת הסטריאו שלי, והאודיסי כנראה עדיף עשרות מונים על הערכות הזולות שמסתובבת בחוץ.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין שום פריצות חבל על הזמן בחיפושים.ran_carney כתב:לעזאזל. אחפש קצת אחרי אפשרות משיכה של המידע למרות שהוא אמור להיות חסום כביכול. אולי יש פריצות כלשהן באינטרנט.
אני רוצה לבצע rc למערכת הסטריאו שלי, והאודיסי כנראה עדיף עשרות מונים על הערכות הזולות שמסתובבת בחוץ....
חשוב לך RC איכותי לדו ערוצי? תרכוש אחד איכותי, נראה לי הליך הגיוני יותר .
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

Can't blame a guy for trying
כיול איכותי זה מונח סובייקטיבי, שכך או אחרת מוביל לסכום לא קטן שצריך להוציא על העניין.
כמה המיקרופון "לא איכותי"? יש ברשת אפשרות להוריד כל מני פלאגינים. המיקרופון נחשב ל" בסדר אבל יש טובים יותר" או ל"עזוב אותך, זה לא רציני, תקנה מיקרופון ראוי וזהו"?
כיול איכותי זה מונח סובייקטיבי, שכך או אחרת מוביל לסכום לא קטן שצריך להוציא על העניין.
כמה המיקרופון "לא איכותי"? יש ברשת אפשרות להוריד כל מני פלאגינים. המיקרופון נחשב ל" בסדר אבל יש טובים יותר" או ל"עזוב אותך, זה לא רציני, תקנה מיקרופון ראוי וזהו"?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שמע אקוסטיקה זה סיפור לא פשוט ולכן לחפש קומבינות זולות על מנת לקבל תוצאות טובות נראה לי לא ממש רציני.(אני דוגל בגישה של "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול". בחיי הקצרים למדתי, שהמשפט הזה מחזיק הרבה מים.)ran_carney כתב:Can't blame a guy for trying
כמה המיקרופון "לא איכותי"? יש ברשת אפשרות להוריד כל מני פלאגינים. המיקרופון נחשב ל" בסדר אבל יש טובים יותר" או ל"עזוב אותך, זה לא רציני, תקנה מיקרופון ראוי וזהו"?...
יש מערכות תיקון אקוסטי טובות (הזכרת אחת מהן) אבל המחיר בהתאם.
מדובר במיקרופון בסיסי שעולה גרושים ברשת.
המיקרופון שמגיע עם הפרו למשל מכוייל לסטנדרטים גבוהים (כנס לקישור שנתתי לך הכל כתוב שם) ולכן אמור לקרוא את נתוני החדר טוב יותר.
לא מזמן איתי עשה פה ביקורת על איזה RC לדו ערוצי אולי יתאים לך מבחינת תקציב.
http://www.hometheater.co.il/article04202
יואב בוקר טוב.
הידעת שבספינות הדגל של דנון גם ה-AVC A1XV שהיה לי וגם ה-A1HD ניתן לראות את תוצאות ה-אודיסי (לראות את העקומת התדרים ) לאחר הכיול ואף לשנות אותם
.
אמנם גם ה-DENON שהיה לי וגם גרסת ה-HD היו מולטיXT ולא 32
כך שאולי באמת ה-32 היא מערכת סגורה.
מאוד יכול להיות.
הידעת שבספינות הדגל של דנון גם ה-AVC A1XV שהיה לי וגם ה-A1HD ניתן לראות את תוצאות ה-אודיסי (לראות את העקומת התדרים ) לאחר הכיול ואף לשנות אותם
אמנם גם ה-DENON שהיה לי וגם גרסת ה-HD היו מולטיXT ולא 32
מאוד יכול להיות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא לא ידעתי.itay123 כתב:יואב בוקר טוב.
הידעת שבספינות הדגל של דנון גם ה-AVC A1XV שהיה לי וגם ה-A1HD ניתן לראות את תוצאות ה-אודיסי (לראות את העקומת התדרים ) לאחר הכיול ואף לשנות אותם.
אמנם גם ה-DENON שהיה לי וגם גרסת ה-HD היו מולטיXT ולא 32![]()
מאוד יכול להיות....
בכל מקרה זה לא קשור לגירסת האודסי זה קשור להחלטה של דנון+אודסי לפתוח את התוכנה לשינויים ,בדגמים הספציפים האלו , כנראה בגלל שרצו למתג אותם גבוה יותר מיתר הדגמים.
ללא ספק תוספת מבורכת , שחבל שהיא לא נמצאת גם בדגמים אחרים, אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי לגבי שואל השאלה, כי אצלו לא ניתן לקבל את הנתונים.
אכן תוספת מבורכת מאודistarmini כתב:לא לא ידעתי.itay123 כתב:יואב בוקר טוב.
הידעת שבספינות הדגל של דנון גם ה-AVC A1XV שהיה לי וגם ה-A1HD ניתן לראות את תוצאות ה-אודיסי (לראות את העקומת התדרים ) לאחר הכיול ואף לשנות אותם.
אמנם גם ה-DENON שהיה לי וגם גרסת ה-HD היו מולטיXT ולא 32![]()
מאוד יכול להיות....
בכל מקרה זה לא קשור לגירסת האודסי זה קשור להחלטה של דנון+אודסי לפתוח את התוכנה לשינויים ,בדגמים הספציפים האלו , כנראה בגלל שרצו למתג אותם גבוה יותר מיתר הדגמים.
ללא ספק תוספת מבורכת , שחבל שהיא לא נמצאת גם בדגמים אחרים, אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי לגבי שואל השאלה, כי אצלו לא ניתן לקבל את הנתונים....
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

נו, מילא. אתחיל להתעמק ברכיבים ייעודיים, כנראה.
תודה רבה על העזרה!
תודה רבה על העזרה!