עזרה דחופה אני בדרך לפנטיפ בבנגקוק
מצאתי xtreamer ultra 2 דלוקס ב1500 ₪ או שארכיב מיני פיסי,
אפשר מפרט בבקשה למחשב טוב ? כמובן לhtpc,
8 מגה ראם
שיתמוך ב3d
חיבור למגבר וכל מה שצריך לhtpc טוב
Amd או אינטל מה עדיף? אפשר מפרט לשניהם ?
איך המחיר של האקסטרימר? אני יודע שזה לא מחיר זול אבל זה מחיר הוגן לא? השאלה אם כדאי להרכיב מחשב אן לקנות אותו?
אודה לעזרתכם,
אפשר מפרט בבקשה למחשב טוב ? כמובן לhtpc,
8 מגה ראם
שיתמוך ב3d
חיבור למגבר וכל מה שצריך לhtpc טוב
Amd או אינטל מה עדיף? אפשר מפרט לשניהם ?
איך המחיר של האקסטרימר? אני יודע שזה לא מחיר זול אבל זה מחיר הוגן לא? השאלה אם כדאי להרכיב מחשב אן לקנות אותו?
אודה לעזרתכם,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-1500 זה דווקא מחיר טוב. זה בדיוק ה-299 יורו שאקסטרימר גובים בקנייה ישירה מהם, כך שאתה לא משלם כאן אקסטרה של מיסים או משלוח.
לדעתי שווה ללכת על זה.
בדוק אם מוכרים בפנטיפ פלזה מחשבי מיני מוכנים מפירמות אחרות, ותשווה מחירים לאמזון ארה"ב/אתר היצרן של המחשב.
לדעתי שווה ללכת על זה.
בדוק אם מוכרים בפנטיפ פלזה מחשבי מיני מוכנים מפירמות אחרות, ותשווה מחירים לאמזון ארה"ב/אתר היצרן של המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
dudinka69,
אנא עדכן אותנו לגבי הרכישה ורשמים שלך מהחנויות שם.
אמא שלי נמצאת בתאילנד ואני שוקל לבקש ממנה שתביא לי משהו אך גם קצת חושש שיעבדו עליה.
אמא שלי נמצאת בתאילנד ואני שוקל לבקש ממנה שתביא לי משהו אך גם קצת חושש שיעבדו עליה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
פנטיפ פלאזה הוא קניון ממוזג של כמה קומות שבו יש רק חנויות רציניות של מחשבים ואלקטרוניקה, וגם דוכנים של גאדג'טים.
כמובן שצריכים וחייבים לבדוק ולהשוות מחירים לפני שקונים, אבל לא מדובר בשוק בגדים ותיקים ברחוב.
עוד דבר שכדאי מאוד מאוד לעשות - לבדוק היטב (בניחותא במלון, למשל, או אפילו בחנות) שמה שאתם קונים תקין ועובד לפני שאתם עוזבים את בנגקוק.
כמובן שצריכים וחייבים לבדוק ולהשוות מחירים לפני שקונים, אבל לא מדובר בשוק בגדים ותיקים ברחוב.
עוד דבר שכדאי מאוד מאוד לעשות - לבדוק היטב (בניחותא במלון, למשל, או אפילו בחנות) שמה שאתם קונים תקין ועובד לפני שאתם עוזבים את בנגקוק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היי,Needle-Head כתב:dudinka69,
אמא שלי נמצאת בתאילנד ואני שוקל לבקש ממנה שתביא לי משהו אך גם קצת חושש שיעבדו עליה....
לסיכום, החנות שמוכרת את האקסטרימר אולטרה 2 היא חנות לא משהו כמעט מכרו לי את הדלוקס ללא ההארדיסק ssd ואין להם vat refund החזרי מס, למדתי שאם אתה קונה משהו רציני תקנה רק ממשווק מורשה, אם אין vat refund זה מפוקפק מאוד
לגבי הרכבת מחשב באמת צריך סבלנות וזה אולי טיפה יותר זול מהארץ אבל לסיכום זה לא שווה את הטרחה וגם יש את נושא האחריות בארץ,
מקווה שעזרתי,