BOSE 901?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
HairyAss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אם הם במצב טוב. 700 שקל. שווה?

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #2 

כן
יש לי אותם , (למרות שאני מוכר עכשיו) , אבל רמקול טוב. סאונד מלא , מפוזר בחלל החדר.
חסרונות : אין באסים , אם תרצה לשמוע מוזיקה שנותנת בראש איך שאומרים , לא תוכל.
איזה סדרה מדובר , תעלה תמונה .

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #3 

HairyAss כתב:אם הם במצב טוב. 700 שקל. שווה?
...
אלה הרמקולים הכי שנויים במחלוקת בעולם האודיו. הם מאוד בעייתיים במיקום שלהם (רגישים לזוויות מול המאזין ולהטיות מעלה ומטה) והם רגישים לויברציות מהריצפה. צריכים בידוד. ה-EQ הנלווה שלהם (נקרא גם קרוס-אובר אקטיבי) אף הוא שנוי במחלוקת ולא ממש ברור מה התכוונו המתכננים של הרמקולים האלה להשיג.

באופן אישי אני לא סובל את החברה הזו Bose למרות התוצרת האמריקאית וה'שם' שהם יצרו לעצמם. Bose תמיד השקיעו הרבה ביחסי ציבור ובניית מותג ולדעתי עשו עבודה פחות טובה בייצור רמקולים. ל-901 יש גם כן איזהשהו 'ייחוס' ושם שנבנה עם השנים. יש גם יותר מידי סדרות של 901 - מה שגורם לעוד יותר בילבול ממה שכבר קיים לגבי המותג הזה.

באופן אישי לא הייתי רוכש אותם גם ב-70 ש"ח. גם משום שאני לא סובל אותם וגם משום שככל הנראה - הם יצטרכו תחזוקה בכמה מאות שקלים נוספים. בקיצור - רד מזה. בלוחות יש הרבה Jammo דניים מצויינים שאנשים לא יודעים מה הם שווים - במחירים מגוחכים.

והנה פתגם קטן לזכור להבא:
No highs, no lows, it must be Bose
...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

HairyAss כתב:אם הם במצב טוב. 700 שקל. שווה?
...
זה מחיר נמוך מאד לרמקולים מהדגם הזה. ייתכן שזה המחיר ההגיוני, כי מוצרי BOSE תמיד יקרים מאד ביחס לתמורה, אבל עדיין זה הרבה פחות ממה שנהוג לבקש תמורתם. מעורר חשד שמא הם במצב ירוד (קוסמטי או טכני) או שיש בהם איזה פגם או שאולי הם באים ללא האיקולייזר. אבל שווה לבדוק. נכון שהעולם נחלק בין אלה ששונאים אותם לאלה שאוהבים אותם, אבל העובדה שהם רכשו לעצמם סוג של מעמד מיתולוגי לאורך השנים (הם מיוצרים מאז שנת 68, במספר דורות) אומרת משהו.

HairyAss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

תודה על התגובות
לי אישית יש קונוטציה שלילית עם השם BOSE
אני לא מכיר את הרמקולים האלה, לא ראיתי אותם ולא שמעתי
חשבתי שאולי יש פה מציאה.

בכל מקרה אני כנראה לא אקח אותם.

אני כנראה אקנה מיאיר פורמן את הCYRUS 1 המשופץ שלו שהוא השאיל לי והתאהבתי בו, אז אני מחפש גם רמקולים שיחליפו את הwharfedale 510 שלי. אולי זוג KEF (גם מיאיר) אבל עדיין אני מחפש אופציות אחרות

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”