חברים יש לי שאלה לגבי התוכנה - NewsLeecher לגבי הורדת סרטים
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב חברים,
מאז שאין את nzbmatrx אני מחפש תחליף ראוי להורדת סרטים.
לאחרונה החלטתי להוריד את התוכנה NewsLeecher אבל משהו לא ברור לי.
נאמר אני מחפש סרט ואז לוחת וי על להוריד אותו (בהנחה שהוא לא מסומן באדום).
לאחר מכן מתחילה ההורדה ואז כעבור זמן מה אני רואה שפתאום מסרט של 10 ג'יגה לדוגמא הוא הופך ל600 מגה(רק הפארים) וזה בכלל בPAUSED, אני לא מבין את זה... הרי לפני רגע ראיתי שהסרט קיים בחיפוש הסרטים.
זה קורה לי המון.
אני שם כמה סרטים להורדה בלילה, קם בבוקר והתיקייה ריקה לחלוטין. (???) מה הקטע?
עוד דבר מוזר, נניח והוא כבר מצליח להוריד לי סרט, לפני שהוא מסיים את הסרט ההורדה נכנסת לPAUSED גם כן. ז"א שאני שם 3 סרטים (שאותם הוא כן מצליח להוריד) אבל אני צריך להיכנס לתוכנה וללחוץ שוב על RESUME בכדי שיוריד את הסוף של כולם (זה נעצר על איזה 88% +)
מכירים את התופעות האלו?
מאז שאין את nzbmatrx אני מחפש תחליף ראוי להורדת סרטים.
לאחרונה החלטתי להוריד את התוכנה NewsLeecher אבל משהו לא ברור לי.
נאמר אני מחפש סרט ואז לוחת וי על להוריד אותו (בהנחה שהוא לא מסומן באדום).
לאחר מכן מתחילה ההורדה ואז כעבור זמן מה אני רואה שפתאום מסרט של 10 ג'יגה לדוגמא הוא הופך ל600 מגה(רק הפארים) וזה בכלל בPAUSED, אני לא מבין את זה... הרי לפני רגע ראיתי שהסרט קיים בחיפוש הסרטים.
זה קורה לי המון.
אני שם כמה סרטים להורדה בלילה, קם בבוקר והתיקייה ריקה לחלוטין. (???) מה הקטע?
עוד דבר מוזר, נניח והוא כבר מצליח להוריד לי סרט, לפני שהוא מסיים את הסרט ההורדה נכנסת לPAUSED גם כן. ז"א שאני שם 3 סרטים (שאותם הוא כן מצליח להוריד) אבל אני צריך להיכנס לתוכנה וללחוץ שוב על RESUME בכדי שיוריד את הסוף של כולם (זה נעצר על איזה 88% +)
מכירים את התופעות האלו?
קבצי par לא יורדים בתוכנה כדיפולט, אולי אפשר לשנות בהגדרות, וזה דווקא טוב
הקבצים האלו נועדו למקרה של הורדות לא שלמות, אז צריך אותם לתקן קבצים חסרים, במידה וצריך תוריד אותם ואם יש מספיק התוכנה תתקן ותבנה את הסרט
במידה וההורדה שלמה לא צריך את הקבצים האלו ואז חסכת לפעמים תלוי בגודל הקבצים הרבה מאד GB מה שיחסוך לך כסך מול שרת הניוזגרופ שלך
הקבצים האלו נועדו למקרה של הורדות לא שלמות, אז צריך אותם לתקן קבצים חסרים, במידה וצריך תוריד אותם ואם יש מספיק התוכנה תתקן ותבנה את הסרט
במידה וההורדה שלמה לא צריך את הקבצים האלו ואז חסכת לפעמים תלוי בגודל הקבצים הרבה מאד GB מה שיחסוך לך כסך מול שרת הניוזגרופ שלך
חזר ובגדול פשוט לא בשרתים אמריקאים
http://www.usenet-crawler.com/ מכוער כמו הלילה (אחרי שתיכנס תבין) אבל עובד
בקשר לבעיה שלך נשמע שאתה מנסה להוריד קבצים שלא קיימים על השרת לכן התיקיות ריקות
http://www.usenet-crawler.com/ מכוער כמו הלילה (אחרי שתיכנס תבין) אבל עובד
בקשר לבעיה שלך נשמע שאתה מנסה להוריד קבצים שלא קיימים על השרת לכן התיקיות ריקות
גיא