Squeezebox!
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ביום חמישי (לפני שלושה ימים), הוספתי לסל באתר של slimdevices אחד סטרימר מוזיקה מסוג סקוויז בוקס.
ביום ראשון (זה היום), בשעה 10:00 פונקט, חנתה משאית UPS בכניסה.
"אתה איתי?" שאל הבחור.
"כן, זה אני!?... מה, זה כבר הגיע?"
רבותי, לזה אני קורא שרות!
המכשיר הוצא מהחבילה, הוא באיכות בניה מעולה!
חיבור לחשמל, SPDF, ורשת (כרטיס WIFI בדרך), התקנת התוכנה על ה PC, והמכשיר מנגן תוך קינפוג של דקה!!!!
הוא מצא את הרשת, ונכנס לתקיית מוזיקה שהגדרתי ב PC, וזהו! תענוג.
סאונד: טוב, כלום לא השתנה, אני משתמש ביציאה הדיגיטאלית שלו כמובן, יש לי DAC כבר. הסאונד טוב... לא בדקתי יציאות אנאלוגיות, לא מעניין כרגע.
המכשיר מגיע עם שלט קטן, ה GUI מצוין ואינטואיטיבי, אין מה לקרוא את ההוראות.
אפשר להפעיל אותו גם מה PC כמובן, מאד עתידני!
זהו, קניה טובה, אין צורך להדליק את ה HTPC בשביל לשמוע מוזיקה.
מחיר: 299$ ( 250$ ללא WIFI)
משלוח: 40$
מע"מ: 200 ש"ח.
ציון: 10.
שלב הבא, סטרימר ווידאו שמנגן את כל הפורמטים, כולל העתידיים, תומך 1080P בחומרה, ותומך בלו ריי והשני. (כנראה שה HTPC ישאר...).
ביום ראשון (זה היום), בשעה 10:00 פונקט, חנתה משאית UPS בכניסה.
"אתה איתי?" שאל הבחור.
"כן, זה אני!?... מה, זה כבר הגיע?"
רבותי, לזה אני קורא שרות!
המכשיר הוצא מהחבילה, הוא באיכות בניה מעולה!
חיבור לחשמל, SPDF, ורשת (כרטיס WIFI בדרך), התקנת התוכנה על ה PC, והמכשיר מנגן תוך קינפוג של דקה!!!!
הוא מצא את הרשת, ונכנס לתקיית מוזיקה שהגדרתי ב PC, וזהו! תענוג.
סאונד: טוב, כלום לא השתנה, אני משתמש ביציאה הדיגיטאלית שלו כמובן, יש לי DAC כבר. הסאונד טוב... לא בדקתי יציאות אנאלוגיות, לא מעניין כרגע.
המכשיר מגיע עם שלט קטן, ה GUI מצוין ואינטואיטיבי, אין מה לקרוא את ההוראות.
אפשר להפעיל אותו גם מה PC כמובן, מאד עתידני!
זהו, קניה טובה, אין צורך להדליק את ה HTPC בשביל לשמוע מוזיקה.
מחיר: 299$ ( 250$ ללא WIFI)
משלוח: 40$
מע"מ: 200 ש"ח.
ציון: 10.
שלב הבא, סטרימר ווידאו שמנגן את כל הפורמטים, כולל העתידיים, תומך 1080P בחומרה, ותומך בלו ריי והשני. (כנראה שה HTPC ישאר...).
-
- חשמל, SPDF ורשת.
-
- מקינטוש לעניים!...
-
- יש את כל אינפורמצית ה ID3 של השיר.
איתי
תתחדש ותהנה. אני גם מעוניין לרכוש אחד בקרוב. למרות שיש לך DAC- תוכל לספר משהו על איך נשמעות היציאות האנלוגיות.
יש אנשים שמבצעים מודיפיקציה לספק הכוח וטוענים שיש שיפור גדול - אין לי כרגע הלינק
תתחדש ותהנה. אני גם מעוניין לרכוש אחד בקרוב. למרות שיש לך DAC- תוכל לספר משהו על איך נשמעות היציאות האנלוגיות.
יש אנשים שמבצעים מודיפיקציה לספק הכוח וטוענים שיש שיפור גדול - אין לי כרגע הלינק
נועם
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

nvinyl66
אנאלוג אני יכול לחבר רק לרסיבר, בהזדמנות הקרובה אשתדל. (צריך לזחול, למשוך וכדומה...)...
the fox עובד עם האנלוג, אולי הוא ידווח על כך.
תודה
אנאלוג אני יכול לחבר רק לרסיבר, בהזדמנות הקרובה אשתדל. (צריך לזחול, למשוך וכדומה...)...
the fox עובד עם האנלוג, אולי הוא ידווח על כך.
תודה
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

תקוע?LiorC כתב:תתחדש !
שכחנו שאתה תקוע בעידן הדיגיטליחבל, היה מעניין לשמוע על איכות היציאות אנלוגיות.
מה לגבי תמיכה בעברית?...
ממה שאני רואה כרגע, אין תמיכה בשפת היהודים, נראה לי שאנחנו קהילה של שני משתמשים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים.yairf כתב:זה נכון לכל מוצר אודיו. אפילו לרמקולים למחשב.nvinyl66 כתב:יש אנשים שמבצעים מודיפיקציה לספק הכוח וטוענים שיש שיפור גדול - אין לי כרגע הלינק......
במקרה של הסקוייזבוקס- (בשונה מרמקולים למחשב) - למכשיר יש כנראה פוטנציאל היי אנד רציני מאוד, אבל ספק הכוח שלו מושך אותו למטה. ומובן, תמיד אפשר לשנות עוד (OP AMPS למשל וכו').
נועם
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
איתי,
תתחדש איש !
לא רוצה להגיד, אמרתי לך, אבל אמרתי לך
אי אפשר להתאכזב מהמכשיר הזה, הוא גם נראה מעולה לדעתי
אני בקרוב יעשה ראש בראש עם מכשיר משודרג, ע"פ מבחני האזנה אני אחליט אם שווה לשדרג והאם יש דברים בגו מאחורי כל הרעש בנושא.
התמונות מעולות, עושות חסד עם המכשיר כמו שהוא צריך להראות
נועם (nvinyl66), אני אישית עובד עם היציאה האנלוגית שלו, לעומת המקורות הקודמים שהיו לי, הוא לא משאיר להם אפילו את האבק, פשוט 5 ליגות מעל !
מדובר ב EMU 0404 ו Cambridge audio D500SE שהיו לי בזמנו (וכמובן שנמכרו).
הפירוט שלו טוב מאד, במיוחד בקצוות הסקלה, שם הוא מאד בלט אצלי, כמשהו שפשוט לא היה לפני זה, יש הרבה AIR בסאונד שלו, דינמיות וגם לא מעט ניטרליות, הוא מאד כיפי ומהנה ואין תחושה שחסר משהו, עקב היותו יחסית מאוזן, קשה להצביע על משהו לא טוב, כי הוא טוב בהכל, אני בטוח שיש מקורות טובים ממנו בהרבה (עדיין, מכשיר של 300$) אך הוא עושה עבודה טובה מאד למחירו ואני בספק אם ברמת המחיר שלו יש מכשירים טובים ממנו.

תתחדש איש !
לא רוצה להגיד, אמרתי לך, אבל אמרתי לך
אי אפשר להתאכזב מהמכשיר הזה, הוא גם נראה מעולה לדעתי
אני בקרוב יעשה ראש בראש עם מכשיר משודרג, ע"פ מבחני האזנה אני אחליט אם שווה לשדרג והאם יש דברים בגו מאחורי כל הרעש בנושא.
התמונות מעולות, עושות חסד עם המכשיר כמו שהוא צריך להראות
נועם (nvinyl66), אני אישית עובד עם היציאה האנלוגית שלו, לעומת המקורות הקודמים שהיו לי, הוא לא משאיר להם אפילו את האבק, פשוט 5 ליגות מעל !
הפירוט שלו טוב מאד, במיוחד בקצוות הסקלה, שם הוא מאד בלט אצלי, כמשהו שפשוט לא היה לפני זה, יש הרבה AIR בסאונד שלו, דינמיות וגם לא מעט ניטרליות, הוא מאד כיפי ומהנה ואין תחושה שחסר משהו, עקב היותו יחסית מאוזן, קשה להצביע על משהו לא טוב, כי הוא טוב בהכל, אני בטוח שיש מקורות טובים ממנו בהרבה (עדיין, מכשיר של 300$) אך הוא עושה עבודה טובה מאד למחירו ואני בספק אם ברמת המחיר שלו יש מכשירים טובים ממנו.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני מניח שאתה מנגן FLAC או דומיו, כי קשה לדבר על פרוט כשהמקור שלך הוא MP3The-Fox כתב:איתי,
...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אולי אם מבחני כבלים מעוררים פה יותר מדי רגשות עזים, אולי נעשה מבחן לזיהוי מוזיקה -
מי מסוגל להבחין בין המקור לבין עותק דחוס בשיטות שונות...
האמת היא שזה נעשה כבר בעבר:
http://www.mp3-tech.org/tests/gb/index.html
http://www.rjamorim.com/test/
מי מסוגל להבחין בין המקור לבין עותק דחוס בשיטות שונות...
האמת היא שזה נעשה כבר בעבר:
http://www.mp3-tech.org/tests/gb/index.html
http://www.rjamorim.com/test/
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אצלי אני שומע הבדל בין FLAC ל MP3 320.
SQUEEZEBOX במקום DAC?
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות DAC (רב המוזיקה מהמחשב) ואז ראיתי את הSQUEEZEBOX. באתר הם אומרים, אם אני זוכר נכון, משהו על רכיבי Burr Brown וכו'.
לפי הניסיון שלכם עם היציאות האנאלוגיות הוא משתווה ל DAC ?
לפי הניסיון שלכם עם היציאות האנאלוגיות הוא משתווה ל DAC ?