רציתי חוות דעת בקשר לרמקול ריצפתי של חברת zingali sei
האם מישהו שמע או שיש לו את הרמקול הנ״ל
אני כרגע אם מוניטור אודיו rx2
ורציתי לדעת אם הרמקול זינגלי טוב מהמוניטור
מבחינת באסים גבוהים.
השאלה היא אם השידרוג הוא משמעותי
אני אם מגבר פיוניר lx85
תודה

כרגע מחוברים גם ה LH וגם ה LF . זו הסיבה שיש לך מגשרים.אין מצב שאתה שומע בכבל סטנדרטי כאשר המגשרים מנותקים .men כתב:לשמוע באמת עדיף אבל לא כל כך יוצא לי
פשוט בא לי להתקדם להשתדרג בקדמיים רציניים
אולי כדי להרגיש את הרמקול יותר צריך לחבר
4 חוטים מהרמקול שמתחברים לרסיבר
יש לי מגשרים
Lh
Lf
כרגע מחובר רק Lh...

הזינגאלי שונה לחלוטין מהקליפש! זה ממש חייה אחרת...men כתב:לא חסר בכלל כח לרסיבר פיוניר lx85
הרמקולים הם מוניטור אודיו rx2
הם 6 אום
אולי אצטרך רמקול 8 אום
חשבתי לעבור לריצפתיים מאשר מדפים
חשבתי על
Zingali sei
או קליפש rf-7 mk2...
men צהריים טוביםmen כתב:לא חסר בכלל כח לרסיבר פיוניר lx85
הרמקולים הם מוניטור אודיו rx2
הם 6 אום
אולי אצטרך רמקול 8 אום
חשבתי לעבור לריצפתיים מאשר מדפים
חשבתי על
Zingali sei
או קליפש rf-7 mk2...
אלמוג אין ספק שהחלל אצלך עשה עוול לכל רמקול שהבאתAlmogc כתב:בנוסף,
אני יכול להעיד על עצמי, שהיו ברשותי את הרמקולים Zingali Zero OTTO, הדגם הגדול יותר (8 אינץ).
לא הגעתי לנחלה עם הרמקולים הללו ובדקתי את הרמקולים עם מס' הגברות, גם הגברת מנורות.
אתה תתפלא, אבל ההגברה היחידה שהוציאה מהם איזון בחלל שלי לפחות הייתה Bel Canto C5I - גם אני הופתעתי.
ערן מאודיופריק, בילה אצלי גם כמה שעות עם מס' הגברות, ולשנינו התוצאה לא הייתה מאוזנת, הדבר היחידי שהיה מאוזן באותו ערב הייתה הבירה.
את ערן הבאתי אליי כיוון שהיה לו ניסיון עם Zingali Zero Sei בחלל שלו עם הציוד שלו והתוצאה שם הייתה פנטסטית.
לאחר לא מעט לבטים, הבנו שאין מנוס, אני חייב לעשות טיפול אקוסטי, השופרים ממש חתכו לנו את האוזניים.
חשוב לציין, החלל שלי היה מרתף עם בטון מזויין כמובן, זה די מסביר את הכול.
אגב, סיבת המכירה שלי לא קשורה לחוסר שביעות הרצון כי עדיין הייתי בתהליך עבור השידוך המיוחל....
הכל עניין של טעם בסופו של דברAlmogc כתב:ערן הביא לי לבדיקה את המגבר: Audio Research VS55 וביחד הגענו למסקנה שזה לא זה.
מה שכן, ערן הצהיר מבעוד מועד שלא מדובר על הגברת מנורות "קלאסית", ההגברה הנ"ל יותר דינמית מהגברת מנורות אופיינית ולכן לא לצפות ליותר מידי וכך באמת היה.
לגבי Bel Canto, עניין של טעם נטו....