שאלה לגבי מיקום מקרן ומסך
שלום
אני כרגע משפץ בית ואני מעוניין לעשות הכנה למקרן ומסך חשמלי בבית התקרה
השאלות שלי הן כאלו (אני לא מבין כלום בכל הנושא הזה)
1. באיזה מ רחק לעשות את ההכנה למקרן מהקיר ממול - לכבל HDMI וחשמל - יש לי בסלון אפשרות של כ 6 מטר השאלה אם צריך לנצל הכל או שלא משנה המרחק ממרחק מסויים ?
2. לגבי מסך, האם צריך לעשות נקודת חשמל למסך והאם המסך יורד עם מתג (כמו תריס) או עם שלט בד"כ ?
תודה
אני כרגע משפץ בית ואני מעוניין לעשות הכנה למקרן ומסך חשמלי בבית התקרה
השאלות שלי הן כאלו (אני לא מבין כלום בכל הנושא הזה)
1. באיזה מ רחק לעשות את ההכנה למקרן מהקיר ממול - לכבל HDMI וחשמל - יש לי בסלון אפשרות של כ 6 מטר השאלה אם צריך לנצל הכל או שלא משנה המרחק ממרחק מסויים ?
2. לגבי מסך, האם צריך לעשות נקודת חשמל למסך והאם המסך יורד עם מתג (כמו תריס) או עם שלט בד"כ ?
תודה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
1. זה תלוי במקרן (איזה עדשת זום יש לו) ובגודל המסך אותו אתה רוצה. בעיקרון צריך לדאוג לצינור להשחלת כבל HDMI מהמקרן לרסיבר ולנקודת חשמל. אפשר לצרכים עתידיים לדאוג גם לנקודת רשת.
2. במידה ואתה מתכוון להתקין מסך חשמלי, אז כן, צריך להכין לו נקודת חשמל ובנוסף במידה ואתה רוצה שהמסך ירד אוטומטית שאתה מדליק את המקרן , צריך להעביר קן לטריגר.
לכל מסך חשמלי יש גם שלט וגם אפשרות להוריד עם מתג.
2. במידה ואתה מתכוון להתקין מסך חשמלי, אז כן, צריך להכין לו נקודת חשמל ובנוסף במידה ואתה רוצה שהמסך ירד אוטומטית שאתה מדליק את המקרן , צריך להעביר קן לטריגר.
לכל מסך חשמלי יש גם שלט וגם אפשרות להוריד עם מתג.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
הבנת לא נכון.
יש מקרנים (לא מסכים) בעלי LENS SHIFT המאפשרים להתקין את המקרן לא בדיוק במרכז המסך. יש המון המון חומר לקריאה באתר, ממליץ לך לעבור קצת ולקרוא ואז להתפקס על שאלות
יש מקרנים (לא מסכים) בעלי LENS SHIFT המאפשרים להתקין את המקרן לא בדיוק במרכז המסך. יש המון המון חומר לקריאה באתר, ממליץ לך לעבור קצת ולקרוא ואז להתפקס על שאלות
אולי הדיון שלי יעזור לך - בעיקר עניין ה-LENS SHIFT:tsachi כתב:הבנתי שיש מסכים שלא משנה המרחק שאתה שם אותם, אפילו בזווית מהמסך זה נכון ?...
http://www.hometheater.co.il/vt180448.% ... D7%94-quot