יום בשטוקהולם
נפלת על תקופה גרועה מבחינת מזג אוויר.
יש את העיר העתיקה,והנמל,יש את הגן חיות
המדהים שלהם,לונה פארק ענק,אבל אני לא
יודע אם בתקופת החורף האטרקציות
האלה פעילות,בערב יש לך אחלה פאבים ומועדונים
עם הופעות,אחלה עיר, שפע של פצצות בלונדיניות (לא מחומצנות)
אבל קור כלבים.
יש את העיר העתיקה,והנמל,יש את הגן חיות
המדהים שלהם,לונה פארק ענק,אבל אני לא
יודע אם בתקופת החורף האטרקציות
האלה פעילות,בערב יש לך אחלה פאבים ומועדונים
עם הופעות,אחלה עיר, שפע של פצצות בלונדיניות (לא מחומצנות)
אבל קור כלבים.
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לגבי מזג אויר - ידוע. אני חוזר מנורווגיה כך שמינוס לא ממש מפחיד אותי.
פאבים - בערב נהיה מחוץ לעיר ליד הנמל תעופה (עם טיסה מוקדמת בבוקר הבייתה) כך שזה לא רלוונטי.
לגבי שבדיות.... אני נשוי לנורווגית........(ילידת ישראל) בלונדינית יפהפיה כך שאין צורך.....
אם אתה רוצה לראות שבדיות ברר מתי יש טיסות צארטר לאילת משטוקהולם ופשוט סע לשם....
אבל אני אבדוק את האטרקציות הללו. בסופו של דבר נהיה עם ילדה בת שנתיים והרבה תלוי גם בה.
פאבים - בערב נהיה מחוץ לעיר ליד הנמל תעופה (עם טיסה מוקדמת בבוקר הבייתה) כך שזה לא רלוונטי.
לגבי שבדיות.... אני נשוי לנורווגית........(ילידת ישראל) בלונדינית יפהפיה כך שאין צורך.....
אם אתה רוצה לראות שבדיות ברר מתי יש טיסות צארטר לאילת משטוקהולם ופשוט סע לשם....
אבל אני אבדוק את האטרקציות הללו. בסופו של דבר נהיה עם ילדה בת שנתיים והרבה תלוי גם בה.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אפשר להעביר כמה שעות בכיף במוזיאון ואזה (הספינה העתיקה שנשלפה ממעמקי הים). לא לבזבז זמן על מוזיאונים תפלים בעיר העתיקה. האתר באויר הפתוח (סקאנסן?) נראה לי קצת קריר.
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כפי שכתבתי - תחבורה ציבורית. זה בסך הכך בדרך הביתה מנורווגיה אז אם אתה חושב ששטוקהולם יקרה אתה צריך לבקר באוסלו. אחרי ביקור שם הכל נראה הרבה יותר זול. הנורווגים מעדיפים לנסוע שעתיים לפעמים עד לגבול עם שבדיה על מנת לעשות קניות או לתקן את הרכב (על פי דוד של אישתי שעושה את הנסיעה הזו פעמיים בחודש)