שאלות לגבי נגן הרשת המובנה של הימהה RX-A3020

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני שוקל לקנות את הימהה RX-A3020 כחלק ממערכת חדשה לקולנוע ביתי וסטריאו. לתכני וידאו אשתמש בסטרימר (או HTPC) אבל אני תוהה האם אפשר להסתפק בנגן הרשת המובנה של הרסיבר כאמצעי העיקרי לניגון מוסיקה. יש לי מספר שאלות שלא הצלחתי לקבל עליהן תשובה ואולי יש פה מישהו שהתנסה ויכול לעזור. כל המוסיקה שלי נמצאת על שרת קבצים (NAS) ומסודרת בסיפריות ותתי סיפריות (לפי מבצע, אלבום וכו')
  1. כתוב באתר של ימהה שהרסיבר תומך ב NAS. האם הוא יודע לקרוא את הנתונים ע"י שיתוף של הסיפריה הראשית (דרך SMB) או שזה מחייב אותי להריץ שרת מדיה DLNA ?
  2. האם הנגן המובנה יודע לקרוא ולאנדקס את כל המוסיקה מראש ולהציג לי את הכל לפי אלבומים, יוצרים, זא'נרים וכו' או שהוא פשוט נותן לי גישה לספריות הפיזיות על השרת ובחירה משם?
  3. האם זה תומך בפלייליסטס ( m3u ) ?
  4. האם אפליקציית השליטה ל אייפון/אייפד מספקת ונוחה לשימוש יום יומי כאמצעי השליטה העיקרי על השמעת המוסיקה?
  5. ובכלל, האם הנגן המובנה ראוי לשימוש הזה או שזה סתם פיצ'ר נחמד אבל לא באמת פרקטי לשימוש עיקרי?
ואם התשובה לשאלה האחרונה היא לא, יש דגמים מקבילים של יצרנים אחרים (דנון, פיוניר) שנותנים יכולות טובות יותר בתחום הזה?

תודה!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1: הוא רואה את התיקיות השיתופיות, ולא צריך להריץ שרת מיוחד.
2: זה מובנה במגבר לקטלג את המדיה שלך. הוא קורא את זה על פי TAG של הקובץ... אם המידע מעודכן נכון, הוא יקרא אותו.
3: הוא קורא את כל הקבצים לפי סדר שמופיע בTAG... לא קורא פלייליסט.
4: באייפד זה נראה יותר טוב, גדול יותר וכתב קריא יותר... באייפון זה נראה דחוס...
5: ממש לא פיצ'ר, בשימוש אגרסיבי בשליחת מוזיקה ישירה מהטלפון ומהשרת ואפילו ברדיו מובנה המגבר הזה הוא נפלא.

לא יכול לתת מידע נוסף עבור מגברים אחרים, יש השוואות באתר.

אגב, האפליקציה עודכנה לאחרונה ונוספו אייקונים מובנים יותר לקידודי אודיו שונים, וגרפיקה יציבה יותר...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה המפורטת. נראה שהמגבר הזה מקבל המלצות חמות מכל כוון ומתמודד רציני על המקום אצלי בסלון.

חבל שלא תומך בפלייליסט, אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה בדרכים אחרות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”