lg sp820
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
http://www.trustedreviews.com/lg-sp820_ ... box_review
קיבל באתר הזה את הציון הכי גבוה מבין כל הסטרימרים המשולבים. (הרבה מעל C300 וA300 לדוגמא...)
ברור שאני לוקח את הביקורת בזהירות, לרוב האתרים הללו לא "נקיים" , אך בכל זאת מישהו ראה? שמע? בדק?
קיבל באתר הזה את הציון הכי גבוה מבין כל הסטרימרים המשולבים. (הרבה מעל C300 וA300 לדוגמא...)
ברור שאני לוקח את הביקורת בזהירות, לרוב האתרים הללו לא "נקיים" , אך בכל זאת מישהו ראה? שמע? בדק?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
YohananHemo,
מציע לעבור על הדביק ולקרוא ביקורות של מספר סטרימרים ואת השרשורים הנילווים, זה יעזור להבין מה היכולות של הסטרימרים ואיזה מהן יכול להתאים עבורך.
מציע לעבור על הדביק ולקרוא ביקורות של מספר סטרימרים ואת השרשורים הנילווים, זה יעזור להבין מה היכולות של הסטרימרים ואיזה מהן יכול להתאים עבורך.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

עברתי על הדביק ויותר מפעם אחת . כמו שהסכמנו בעבר, אין שם התיחסות לכל הסטרימרים...
כנראה שאלך על הdune tv 102
כנראה שאלך על הdune tv 102
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא הסכמתי איתך על כלום, אלא הצגתי הסבר למה אנחנו לא סוקרים כל סטרימר שיוצא לעולם.
תתחדש על ה- TV-102
תתחדש על ה- TV-102
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

בסדר זיו, שורה תחתונה אין את כל האינפורמציה בדביק. ואני מבין את הסיבות...
אם בוחנים לעומק את הרשימה אז מתוכה את הסטרימרים של פופקורן כבר לא מוכרים בארץ, לבוקסי אין תמיכה לקדימה, ומהxtreamrים נכוותי יותר מפעם אחת.
בסופו של דבר נשארים עם משפחות ה Dune ו Tvix שרוב שהסטרימרים שלהן יקרים. לכן מחפשים גם אופציות שלא בדביק...
אגב, ידוע אם ה-102 הוא מוצר "מבושל"? אני יכול ללכת גם על ה101...
אם בוחנים לעומק את הרשימה אז מתוכה את הסטרימרים של פופקורן כבר לא מוכרים בארץ, לבוקסי אין תמיכה לקדימה, ומהxtreamrים נכוותי יותר מפעם אחת.
בסופו של דבר נשארים עם משפחות ה Dune ו Tvix שרוב שהסטרימרים שלהן יקרים. לכן מחפשים גם אופציות שלא בדביק...
אגב, ידוע אם ה-102 הוא מוצר "מבושל"? אני יכול ללכת גם על ה101...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסטרימרים של פופקורן נמכרים ביד שנייה בארץ וחדשים דרך ייבוא אישי. היכולות שמציע ה- BOXEE BOX כיום הינם מעל ומעבר לדרישות שלך.
בעצם, כל סטרימר יתאים לדרישות שהצעת.
בעצם, כל סטרימר יתאים לדרישות שהצעת.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

לכאורה אתה צודק. ואני אומר רק "לכאורה" מכיוון שניסיתי כבר סטרימר או שניים שסבלו מבעיות יציביות, חוסר אמינות, ממשק לא נוח וכו... למרות שכביכול עמדו בדרישות שלי.
בנוסף, חשוב לי שהמוצר יתעדכן תוך כדי תנועה ואם למשל יכנס פורמט חדש אז תהיה תמיכה.
לגבי ה-102 יש איזו התרשמות או שעדיין לא שמת את ידך עליו?
בנוסף, חשוב לי שהמוצר יתעדכן תוך כדי תנועה ואם למשל יכנס פורמט חדש אז תהיה תמיכה.
לגבי ה-102 יש איזו התרשמות או שעדיין לא שמת את ידך עליו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דומה ל- TV-101, רק עם תוספת של תלת מימד SBS ו- TAB.
אף סטרימר לא יתעדכן במידה ויצא פורמט חדש.
אף סטרימר לא יתעדכן במידה ויצא פורמט חדש.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

אוקיי תודה.
אם היית במקומי, עם כל הדרישות המנימלסטיות שלי+ מוצר יציב+ תמיכה+ ממשק משתמש נוח על איזה מוצר היית הולך?
אם היית במקומי, עם כל הדרישות המנימלסטיות שלי+ מוצר יציב+ תמיכה+ ממשק משתמש נוח על איזה מוצר היית הולך?
משתמש מרוצה מ DUNE TV 102 !
מנסיון של שבוע, אני ממליץ על הדגם הזה, הוא קטן ומשמש אותי להזרמת סרטים דרך הרשת הביתית (חיבור קווי).
שים לב ש... צריך קצת "להתאמץ" כדי לחבר את המכשיר למחשב ב "SMB",
(למרות שישנם הסברים ברשת וגם כאן באתר) !
הפעלתי גם את ה JukeBox של Zappiti - ובסה"כ מרוצה מהתוצאות.
שים לב ש... צריך קצת "להתאמץ" כדי לחבר את המכשיר למחשב ב "SMB",
(למרות שישנם הסברים ברשת וגם כאן באתר) !
הפעלתי גם את ה JukeBox של Zappiti - ובסה"כ מרוצה מהתוצאות.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

אגב, למי ששוקל לקנות את ה102, וזה חשוב לו אז הוא אינו תומך בפורמט אודיו DTS.
אני בדיוק כמוך בהתחלה שמתי עין על ה LG SP820 אך בגלל שהוא לא קורא DTS ירדתי ממנו מהר,ושלשום שמתי עין על ה DUNE 101 שכן תומך בDTS אך אין למצוא אותו בשום מקום(אין מצב שאקנה משומש ולא בייבוא אישי)לכן החלטתי ללכת על הDUNE 102 אך מבדיקה קצרה הסתבר לי שגם הוא לא קורא DTS וירדתי גם ממנו.
האקסטרימר SW3 דווקא עונה לכל דרישותיי ואף יותר מזה וגם במחיר מעולה אך הבנתי שהוא די בעייתי ונתקע לפעמים ולוקח לו הרבה זמן לעלות.
למי שמתכוון לראות סרטים באיכות 1080P ומעלה חייב שיהיה לו סטרימר שקורא DTS אחרת הוא לא ישמע קול כמעט בשום סרט.
אשמח לשמוע ממך אם מצאת אופצייה אחרת.
דרך אגב ראה הודעה שלי קודמת שפרסמתי היום על הDUNE102.
האקסטרימר SW3 דווקא עונה לכל דרישותיי ואף יותר מזה וגם במחיר מעולה אך הבנתי שהוא די בעייתי ונתקע לפעמים ולוקח לו הרבה זמן לעלות.
למי שמתכוון לראות סרטים באיכות 1080P ומעלה חייב שיהיה לו סטרימר שקורא DTS אחרת הוא לא ישמע קול כמעט בשום סרט.
אשמח לשמוע ממך אם מצאת אופצייה אחרת.
דרך אגב ראה הודעה שלי קודמת שפרסמתי היום על הDUNE102.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

אחרי בדיקה בפורומים בחו"ל, ואחרי התיעצות עם כמה וכמה בעלי חנויות נראה לי שאלך על ה303D של Dune. המשלוח ישוחרר מהמכס ביום ראשון בעוד 10 ימים.
המכשיר יותר יקר (כ1500 שקל) אבל נראה לי שיתאים לצרכים שלך.
המכשיר יותר יקר (כ1500 שקל) אבל נראה לי שיתאים לצרכים שלך.