הדיונים בפורום מגדגדים לי את השדרגת.....מסך מתיחה 133" ב EBAY ... מה דעתכם?
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
ראיתי את המסך הזה במכירה ב EBAY
המחיר כולל משלוח בכל העולם ונראה לי ממש מחיר לא רע.
בהתחשב בעובדה שמסך כזה בארץ עולה מעל ה 10K מה דעתכם שווה את הסיכון?
המחיר כולל משלוח בכל העולם ונראה לי ממש מחיר לא רע.
בהתחשב בעובדה שמסך כזה בארץ עולה מעל ה 10K מה דעתכם שווה את הסיכון?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
על פניו, 133" למסך מתיחה במחיר כזה באמת נראה טוב 
-
molvy
- חבר מכור קשה

רוב רובם של הסרטים מגיעים ב 2:35 ואם יהיה סרט 16:9 אני אנצל משהו כמו אינצ' מה 133 האפשריים הקטנה מסויימת של ה ZOOM)ron5054 כתב:תשים לב שזה מסך סינמסקופי 2:35 אלא אם כן אתה מעוניין בכזה יחס מסך...
לגבי המיסים אני לא ממש יודע שאלתי מישהו מהפורום שייבא מסך מתיחה אך טרם זכיתי לתשובה.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אני ייבאתי מסך מתיחה מארה"ב, ושילמתי רק מע"מ .
במחיר הזה לא הייתי רוכש מסך סיני מחברה לא ידועה, וספק אם תקבל שירות.
גם מסכים של visualapex נמצאים בטווח המחירים הנ"ל (אם כי ביחס 16:9) , וגם grandview להם יש יבוא בארץ .
גם מסכים של visualapex נמצאים בטווח המחירים הנ"ל (אם כי ביחס 16:9) , וגם grandview להם יש יבוא בארץ .
-
molvy
- חבר מכור קשה

אשמח אם תוכל לתת לי פרטים על הייבוא שלך מארה"ב. אני מסכים שמוצר אמריקאי שווה יותר ממוצר סיני!sufgi כתב:אני ייבאתי מסך מתיחה מארה"ב, ושילמתי רק מע"מ .
גם מסכים של visualapex נמצאים בטווח המחירים הנ"ל (אם כי ביחס 16:9) , וגם grandview להם יש יבוא בארץ ....
נכנסתי לאתר של visualapex ואכן יש שם מסכים במחירים שפויים של ELITE חושבתני שאני הולך על המסך הזה
יש גם מסך עם רקע מעט אפרפר
מישהו יכול לתת המלצות? מה עדיף? אני מקרין ממקרן 4000 של פנאסוניק.
sufgi
אשמח אם תוכל לתת לי יותר פרטים על היבוא של המסך שלך מארה"ב כולל המשלוח לארץ, עלויות וכיוצא בזה בהודעה פרטית
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
מסך מתיחה סיני
מחירי מסכי המתיחה הסיניים אכן קורצים...
לפני 3 שנים הייתי באותה סירה וכמעט הזמנתי מסך מסין...
בסוף הלכתי לראות מסך סיני מיובא אצל אחד היבואנים...הגלים שהיו בו היכו גלים אפילו ביבואן...אפילו הוא אמר...וואו...
מכיוון שהוא מייבא גם דרייפר, קניתי בסוף מסך של דרייפר (לא מתיחה) שהיו בו פחות גלים מאשר בסיני.
בקיצור...בטח יש מסכי מתיחה סינים טובים, אבל ...חתול בשק...
ואני אכן אחרי שהייתי שנה וחצי עם הדרייפר חושב שצריך מסך מתיחה טוב...אם אפשר
לפני 3 שנים הייתי באותה סירה וכמעט הזמנתי מסך מסין...
בסוף הלכתי לראות מסך סיני מיובא אצל אחד היבואנים...הגלים שהיו בו היכו גלים אפילו ביבואן...אפילו הוא אמר...וואו...
מכיוון שהוא מייבא גם דרייפר, קניתי בסוף מסך של דרייפר (לא מתיחה) שהיו בו פחות גלים מאשר בסיני.
בקיצור...בטח יש מסכי מתיחה סינים טובים, אבל ...חתול בשק...
ואני אכן אחרי שהייתי שנה וחצי עם הדרייפר חושב שצריך מסך מתיחה טוב...אם אפשר
בדקתי כמה יעלה להביא מסך מתיחה כזה בגודל 150 אינטש (!) דרך BUY2USA ויצא לי קצת פחות מ-6000 ש"ח כולל הכל עד הבית. יש מחירים כאלה בארץ?molvy כתב:
נכנסתי לאתר של visualapex ואכן יש שם מסכים במחירים שפויים של ELITE חושבתני שאני הולך על המסך הזה...
ראיתי מחירים של מסך 3.66X3.66 של DARPER ידני רגיל (לא מתיחה) ב~3600 ש"ח ללא הובלה ו-3X3 של BEACON ב~1600 ש"ח.
-
molvy
- חבר מכור קשה

המחירים בארץ לא מתקרבים למחירי היבוא מחו"ל בד"כ כמעט כפול.tmpusr כתב:בדקתי כמה יעלה להביא מסך מתיחה כזה בגודל 150 אינטש (!) דרך BUY2USA ויצא לי קצת פחות מ-6000 ש"ח כולל הכל עד הבית. יש מחירים כאלה בארץ?molvy כתב:
נכנסתי לאתר של visualapex ואכן יש שם מסכים במחירים שפויים של ELITE חושבתני שאני הולך על המסך הזה...
ראיתי מחירים של מסך 3.66X3.66 של DARPER ידני רגיל (לא מתיחה) ב~3600 ש"ח ללא הובלה ו-3X3 של BEACON ב~1600 ש"ח....
הצעתי לך אל תתקרב למסך ללא מתיחה לי יש מסך של 2X3 מטר ללא מתיחה ואני חושב ברצינות רבה להחליף אותו.
חבל על האכזבה מהגלים לך ישירות על מסך מתיחה!