שלום לכולם,
קניתי לפני כמה ימים Shure SE215 ואחרי שהתרגלתי בערך לבאס המודגש, מאוד מרוצה מרמת הפירוט שהם מוסיפות לרצועות ששמעתי כבר עשרות פעמים.
עכשיו לשאלות:
1. האם יש ספוג קטן יותר מהקטן ביותר? אחרי שימוש ארוך אני חסר מעט לחץ באחת האוזניים (אני די בטוח שאני שם אותן נכון)
2. אחרי שראיתי מה אני מפסיד באוזניות ה"שולחניות" שלי (Sennheiser HD215), אני מחפש אוזניות קשת שמקיפות את האוזן שיתנו לי רמת פירוט גבוהה (עם עדיפות לדיוק על באס כיפי) באיזור ה-500 ש"ח. המלצות?
הרגלים מוזיקליים:
מקור: מחשב נייד, אייפוד שמנגנים MP3 באיכות גבוהה וFLAC.
סגנון: הכל בערך עם נטייה לאלקטרונית/טראנס.
תודה ושבת שלום
ספוג לShure SE215 והמלצה אוזניות להמשך
-
BoomBang85
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם רק לשימוש ביתי בלי יחסית הרבה רעש מהסביבה- ממליץ מאוד על הCreative Aurvana Live. יש להן סאונד עם באס מעט מודגש אבל הדוק (יחסית למחיר כן? אל תצפה לדיוק מוניטורי), עם פירוט יוצא דופן ובמה שמצליחה להוציא את הסאונד מחוץ לראש בצורה מפתיעה.
לגבי הSE215, אם אתה משתמש בספוגים, נסה לכווץ אותם כמה שיותר במשך 5-10 שניות ושאתה מכניס לאוזן, תמשוך את התנוך מטה באותו הזמן, זה משפר את הסיכוי שהן ישבו יותר בקונפורמיות בתעלה והנוחות תשתפר.
לגבי הSE215, אם אתה משתמש בספוגים, נסה לכווץ אותם כמה שיותר במשך 5-10 שניות ושאתה מכניס לאוזן, תמשוך את התנוך מטה באותו הזמן, זה משפר את הסיכוי שהן ישבו יותר בקונפורמיות בתעלה והנוחות תשתפר.
-
BoomBang85
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על התגובה המהירה.
אני משתמש בספוגים וחוסר הנוחות מופיע רק לאחר שימוש ממושך (שעה ויותר). אני מועך את הספוגים לפני הכנסה לאוזן (כמו האטמים מהצבא). הלחץ שאני מדבר עליו הוא כאילו הספוג נכנס יותר מדי פחות שהוא מתחרב יותר מדי (אני שוקל לגזור מעט את הקצה בתור ניסוי).
מקריאה זריזה על הדגם של קריאטיב עולים בעיקר דברים טובים. מה שמטריד אותי מעט היא תקופת האחריות שהיא רק שנה. האם התרגלתי לטוב מדי מסנהייזר ושור לקבל שנתיים אחריות?
אני משתמש בספוגים וחוסר הנוחות מופיע רק לאחר שימוש ממושך (שעה ויותר). אני מועך את הספוגים לפני הכנסה לאוזן (כמו האטמים מהצבא). הלחץ שאני מדבר עליו הוא כאילו הספוג נכנס יותר מדי פחות שהוא מתחרב יותר מדי (אני שוקל לגזור מעט את הקצה בתור ניסוי).
מקריאה זריזה על הדגם של קריאטיב עולים בעיקר דברים טובים. מה שמטריד אותי מעט היא תקופת האחריות שהיא רק שנה. האם התרגלתי לטוב מדי מסנהייזר ושור לקבל שנתיים אחריות?