למדתי משהו חדש היום מטכנאי של YES על ה-VT20 שלי.
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אז היום למדתי משהו חדש, מסתבר שאם רשום על פלאזמה 1080P זה לא אומר שהיא יכולה להציג 1080 כי פלאזמות מציגות רק 720 בניגוד ל-LCD.
איזה באסה אכשיו אני צריך לבקש החזר, כי דפקו אותי בקנייה לפני שנתיים והבטיחו לי שה-VT20 שלי מציגה 1080! ואני זוכר בברור ששאלתי את המוכר האם זה Full HD או לא.
מה גם שמתברר שאם יש איבוד תמונה בגלל בעיית סינכרון בין הממיר לטלויזה, אז הבעיה היא בטלויזה ובכבל. בטוח שהבעיה היא לא בממיר של YES. זה לא משנה שמחובר למסך, מחשב ו-PS3 ובאף אחד מהם אין שום בעיה, והבעיה קיימת רק בממיר של YES. זה בטוח אומר שהטלויזה לא טובה.
אין כמו טכנאי של יס לפני סוף שבוע שיעשה קצת סדר בדברים.
טוב חייב לרוץ להיתקשר ליורוקום להגיד להם שיחליפו לי את הטלויזה מהר.
איזה באסה אכשיו אני צריך לבקש החזר, כי דפקו אותי בקנייה לפני שנתיים והבטיחו לי שה-VT20 שלי מציגה 1080! ואני זוכר בברור ששאלתי את המוכר האם זה Full HD או לא.
מה גם שמתברר שאם יש איבוד תמונה בגלל בעיית סינכרון בין הממיר לטלויזה, אז הבעיה היא בטלויזה ובכבל. בטוח שהבעיה היא לא בממיר של YES. זה לא משנה שמחובר למסך, מחשב ו-PS3 ובאף אחד מהם אין שום בעיה, והבעיה קיימת רק בממיר של YES. זה בטוח אומר שהטלויזה לא טובה.
טוב חייב לרוץ להיתקשר ליורוקום להגיד להם שיחליפו לי את הטלויזה מהר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שאלת אותו מתי הם מתחילים לשדר 4K ?

אני מקווה שהבנתי נכון וכל הפוסט נכתב מתוך זלזול בטכנאי.slavazh כתב:אז היום למדתי משהו חדש, מסתבר שאם רשום על פלאזמה 1080P זה לא אומר שהיא יכולה להציג 1080 כי פלאזמות מציגות רק 720 בניגוד ל-LCD.
טוב חייב לרוץ להיתקשר ליורוקום להגיד להם שיחליפו לי את הטלויזה מהר....
חבל ש״טכנאי״ של יס מפזר כל כך קישקושים וחוסר ידע, אין הבדל ברזולוצייה בין lcd led ופלזמה.
ואגב [interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

האמת שככתי לשאול אותו על 4k אבל נראה לי שהם קודם ירצו לתמוך ב-1080k שתסכים איתי פה ש-1080 זה הרבה יותר מסתם 4.
וכמובן ש-1080k יתמוך רק במסכי-LCD. אז כל בעלי הפלאזמות ומקרנים שלא רשום עליהם LCD תחליפו ל-LCD.
וכמובן ש-1080k יתמוך רק במסכי-LCD. אז כל בעלי הפלאזמות ומקרנים שלא רשום עליהם LCD תחליפו ל-LCD.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
כן הטכנאי מפזר שטויות.dude69il כתב:אני מקווה שהבנתי נכון וכל הפוסט נכתב מתוך זלזול בטכנאי.slavazh כתב:אז היום למדתי משהו חדש, מסתבר שאם רשום על פלאזמה 1080P זה לא אומר שהיא יכולה להציג 1080 כי פלאזמות מציגות רק 720 בניגוד ל-LCD.
חבל ש״טכנאי״ של יס מפזר כל כך קישקושים וחוסר ידע, אין הבדל ברזולוצייה בין lcd led ופלזמה.
ואגב [interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]...
לעומתו, על המילה שלך, תמיד אפשר לסמוך.
איש חינוך...
לא שאני תופס מעצמי כמומחה בינלאומי בתחום, אבל היות וסיקרנו אותי דברי הטכנאי המלומד שהופיע אצלך חיפשתי בגוגל ואחרי כמה שניות מצאתי שאין שום הבדל בין פלזמה לLCD מבחינת רזולוציה של 1080P, או שגם בגוגל טועים...
קרא פה (שבסוף המאמר קצת מתקשר למה שהוא אמר לך אבל הטכנאי עיוות את זה לגמרי):
http://www.ehow.com/info_8104252_1080p- ... cd-tv.html
וכאן:
http://hometheater.about.com/od/televis ... itfall.htm
ויש עוד הרבה, רק צריך לחפש.
קרא פה (שבסוף המאמר קצת מתקשר למה שהוא אמר לך אבל הטכנאי עיוות את זה לגמרי):
http://www.ehow.com/info_8104252_1080p- ... cd-tv.html
וכאן:
http://hometheater.about.com/od/televis ... itfall.htm
ויש עוד הרבה, רק צריך לחפש.
slavazh כתב:אז היום למדתי משהו חדש, מסתבר שאם רשום על פלאזמה 1080P זה לא אומר שהיא יכולה להציג 1080 כי פלאזמות מציגות רק 720 בניגוד ל-LCD.
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

Roy הטכנאי שלי לא צריך לקרוא כלום, היה לו טיעון מאוד משכנע למה לא צריך להתווכח איתו:
״אתה יודע כמה שנים אני עבדתי ביורוקום?״ אחרי שאמרתי שאני גם מכיר מפה ומשם אנשים שעובדים ביורוקום הוא אמר לי להתקשר למנהל שקר כלשהו והוא כבר יספר מי הטכנאי שלי.
מזה אני הסקתי שכנראה הבן אדם, גורו של HD או משהו.
אז הפסקתי להתווכח איתו.
בנימה יותר רצינית, אני לא בטוח שרמת הידע של כל הטכנאים שואפת לאפס. פשוט כל מי שיש לו ידע לרוב לא מנסה להוכיח לך שאתה טועה והוא צודק.
״אתה יודע כמה שנים אני עבדתי ביורוקום?״ אחרי שאמרתי שאני גם מכיר מפה ומשם אנשים שעובדים ביורוקום הוא אמר לי להתקשר למנהל שקר כלשהו והוא כבר יספר מי הטכנאי שלי.
מזה אני הסקתי שכנראה הבן אדם, גורו של HD או משהו.
אז הפסקתי להתווכח איתו.
בנימה יותר רצינית, אני לא בטוח שרמת הידע של כל הטכנאים שואפת לאפס. פשוט כל מי שיש לו ידע לרוב לא מנסה להוכיח לך שאתה טועה והוא צודק.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
שלום לכולם
מניסיוני לאורך 20 שנים עם טכנאים שונים ומשונים מחברת הוט ויאז
כולל אנשים טכנאים לכאורה -ממש לא מבנים חוץ מלהתקין מבחינה טכנית -
אפילו אז בזמנו לא ידעו מה ניקם מישהו זוכר בצמוד לשידורי סטראו בתחנות גרמניות SAT3 למשל או מצו
ועוד נסעתי למרכז שלהם בשנות 90 כדי לבדוק זאת
כך שלא מפתיע אותי רמת ההבנה שלהם ובטכנולוגיה וכל מני דברים שהם אמורים להבין לכאורה
מפרמטרים שיש להם בממרים
הם לא מכירים ולא מוסמכים לומר עם יש או אין - אם היה אומר את זה מנכל יורקום או פנסוניק יפן???
לי יש 58V10 יש לי גם 1080 בתנועה
ולא מחובר לא להוט ולא ליס חבל על הכסף!!!!
1080P יש בפנסוניק שלך ללא עוררין נקודה - הטכנאי שילך וילמד קצת
בברכה
מניסיוני לאורך 20 שנים עם טכנאים שונים ומשונים מחברת הוט ויאז
כולל אנשים טכנאים לכאורה -ממש לא מבנים חוץ מלהתקין מבחינה טכנית -
אפילו אז בזמנו לא ידעו מה ניקם מישהו זוכר בצמוד לשידורי סטראו בתחנות גרמניות SAT3 למשל או מצו
ועוד נסעתי למרכז שלהם בשנות 90 כדי לבדוק זאת
כך שלא מפתיע אותי רמת ההבנה שלהם ובטכנולוגיה וכל מני דברים שהם אמורים להבין לכאורה
מפרמטרים שיש להם בממרים
הם לא מכירים ולא מוסמכים לומר עם יש או אין - אם היה אומר את זה מנכל יורקום או פנסוניק יפן???
לי יש 58V10 יש לי גם 1080 בתנועה
ולא מחובר לא להוט ולא ליס חבל על הכסף!!!!
1080P יש בפנסוניק שלך ללא עוררין נקודה - הטכנאי שילך וילמד קצת
בברכה