הצלחתי לקלוט את ערוץ national geographic וגם את ערוץ 9, רוצה לדעת למה?
אני התחברתי לעידן+ לאחרונה [תל אביב, שכונת התקווה] ובסריקה הראשונית הצלחתי לקלוט את ערוץ national geographic וערוץ 9 אומנם דרך אנלוגי, אני שמחתי לקלוט את הערוצים כי זה תוספת נחמדה מול החבילות הצרות של חברות הלווין וכבלים.
השידור של שני הערוצים הוא משובש עם קליטה לא איכותית מספיק [לא חלקה] אלא יש "נמלים" על המסך. [אני השמח לדעת את המונח הטכני]. הסיבה לכך נעוצה באנטנה הפשוטה והפנים-דירתית שאני משתמש בה.
בסופו של עניין אני מעוניין לדעת איך אני מצליח לקלוט כזה דבר, יכול להיות כתוצאה מהאנלוגי של הוט?
בעבר הצלחתי לקלוט באזור באר שבע את לוח המשדרים של הוט אנלוגי כמובן עם אותה אנטנה [ועל הדרך גם עוד ערוצים ממצרים].
השידור של שני הערוצים הוא משובש עם קליטה לא איכותית מספיק [לא חלקה] אלא יש "נמלים" על המסך. [אני השמח לדעת את המונח הטכני]. הסיבה לכך נעוצה באנטנה הפשוטה והפנים-דירתית שאני משתמש בה.
בסופו של עניין אני מעוניין לדעת איך אני מצליח לקלוט כזה דבר, יכול להיות כתוצאה מהאנלוגי של הוט?
בעבר הצלחתי לקלוט באזור באר שבע את לוח המשדרים של הוט אנלוגי כמובן עם אותה אנטנה [ועל הדרך גם עוד ערוצים ממצרים].
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני מניח שזאת איזושהי השראה מגנטית מקו של הוט, לא נראה לי הגיוני שזה יכול לקרות בצורה אחרת.