היי לאחר אכזבה עם הבוקסי מחפש סטרימר חדש
אשמח אם תעזרו לי
אני מחפש סטרימר בתקציב של עד 1000 שח שיהיו לו את התכונות הבאות (ניסיתי לחפור בפורום אבל לא הצלחתי למצוא את התשובות האלו)
לפי סדר עדיפות יורד
1.שיהיה לו טריקפליי שמאפשר הרצה קדימה ואחורה במהירויות משתנות (X2 X4 ) וכדומה מה שהיה מאוד מאוד חסר בבוקסי
2. תומך xmbc
3.מוריד כתוביות אוטומטי (פלוס אפשרות להוסיף אתרים שונים) ואפשרות סינכרון של התרגום בלי הפרעה לסרט (מה שבבוקסי מאוד מפריע)
4. שהאפליקציות של האתרים הישראלים עובדות בו מה שבבוקסי מאוד מוזר שלא עובד הרי הם חברה ישראלית ....
5. אפשרות לראות sopcast אם דרך אפליקציה של סופקאסט או הזרמה מהמחשב כמו בבוקסי
6..שיהיה אפשר להתקין אפליקציות כמו יוטוב וUTORRENT (לא חובה טוררנט)
וכמובן שיריץ סרטי HD 720 &1080 בלי בעיה
3D לא מעניין אותי כרגע
תודה לכל העוזרים
המלצה על סטרימר עם דרישות מסויימות לאחר אכזבה מהבוקסי
-
eldad821
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
נערך לאחרונה על ידי eldad821 ב 14/02/2013 11:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
שתמצא כזה סטרימר ב 1000 שקל אשמח אם תוכל לשתף גם אותנו 
- Barry
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
אני בכלל לא בטוח שקיים סטרימר כזה.
ככל שאני יודע האפליקציות של האתרים הישראלים לא עובדות ב- 100 תקינות באף סטרימר או שלא קיימות בו בכלל. המקום שהן כן פועלות בו זה טלויזיות חכמות של LG או סמסונג ודומיהם (או דונגלים למיניהם שהופכים טלויזיה טיפשה לחכמה) - אבל כסטרימר זה לא מגיע לרמה של סטרימרים ייעודיים.
שמעתי שאפשר לקנות אפל טי וי, ולפרוץ אותו כך שיריץ XBMC. אולי זה יהיה טוב (אבל גם שם לא בטוח שתמצא את כל מה שאתה רוצה).
ככל שאני יודע האפליקציות של האתרים הישראלים לא עובדות ב- 100 תקינות באף סטרימר או שלא קיימות בו בכלל. המקום שהן כן פועלות בו זה טלויזיות חכמות של LG או סמסונג ודומיהם (או דונגלים למיניהם שהופכים טלויזיה טיפשה לחכמה) - אבל כסטרימר זה לא מגיע לרמה של סטרימרים ייעודיים.
שמעתי שאפשר לקנות אפל טי וי, ולפרוץ אותו כך שיריץ XBMC. אולי זה יהיה טוב (אבל גם שם לא בטוח שתמצא את כל מה שאתה רוצה).
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
BARRY , לגבי האפלטיוי , רק בגרסא השנייה ולא השלישית (משמע אפשר עד 720P) , בקיצור ,
ה"סטרימר" שאלדד מחפש הוא
HTPC.
ה"סטרימר" שאלדד מחפש הוא
-
eldad821
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
מה עם הפרודיגי?
שמעתי שהוא כן מריץ XMBC השאלה אם יש לו טריק פליי ואפשרות להריץ סופקאסט בצורה כזו או אחת ?
והאם הוא מומלץ בכלל ?
והאם הוא מומלץ בכלל ?