קליטת תחנות רדיו ישראליות בטלויזיה חכמה
עשיתי את האמור בשרשור המצורף וזה עובד טוב באקסטרימר פרו שלי ( שיניתי את הסיומת ל- plsx).
http://www.hometheater.co.il/vt143731
שם שמתי את זה פשוט באחת מתיקיות השיתוף והסטרימר פתח והפעיל את התחנות ללא כל צורך בפעולה נוספת.
אני מנסה לעשות את הנ"ל גם על ידי תיקיות השיתוף שלי לסמסונג 51e550 ולא כל כך מצליח.
תיקייה שיצרתי, הכוללת את הקבצים של התחנות , לא נפתחת כלל בטלויזיה.
ניסיתי לשים קבצים של תחנות בנפרד אבל משום מה זה לא מצליח לטעון אותם לתיקיות המשותפות ב- allshare .
האם צריך לטפל בזה בדרך אחרת ?
או שיש דרך אחרת לקלוט תחנות אלו בטלויזיה? (אין לי כבלים/יס ).
http://www.hometheater.co.il/vt143731
שם שמתי את זה פשוט באחת מתיקיות השיתוף והסטרימר פתח והפעיל את התחנות ללא כל צורך בפעולה נוספת.
אני מנסה לעשות את הנ"ל גם על ידי תיקיות השיתוף שלי לסמסונג 51e550 ולא כל כך מצליח.
תיקייה שיצרתי, הכוללת את הקבצים של התחנות , לא נפתחת כלל בטלויזיה.
ניסיתי לשים קבצים של תחנות בנפרד אבל משום מה זה לא מצליח לטעון אותם לתיקיות המשותפות ב- allshare .
האם צריך לטפל בזה בדרך אחרת ?
או שיש דרך אחרת לקלוט תחנות אלו בטלויזיה? (אין לי כבלים/יס ).
לא חושב שזה הפיתרון, כי סריקת תחנות תקלוט רק את התחנות הזמינות לקליטה.
כאמור אין לי כבלים/יס.
יש לי צלחת לוויין פרטית הקולטת בין היתר מעמוס 3, ושם רק חלק מתחנות הרדיו פתוחות לאוויר. אלו של רשות השידור, לא של הרשות השנייה (למשל 88 אף אם לא פתוחה).
כאמור אין לי כבלים/יס.
יש לי צלחת לוויין פרטית הקולטת בין היתר מעמוס 3, ושם רק חלק מתחנות הרדיו פתוחות לאוויר. אלו של רשות השידור, לא של הרשות השנייה (למשל 88 אף אם לא פתוחה).
בעידן יש תחנות של הרשות השנייה.stive כתב:לא חושב שזה הפיתרון, כי סריקת תחנות תקלוט רק את התחנות הזמינות לקליטה.
כאמור אין לי כבלים/יס.
יש לי צלחת לוויין פרטית הקולטת בין היתר מעמוס 3, ושם רק חלק מתחנות הרדיו פתוחות לאוויר. אלו של רשות השידור, לא של הרשות השנייה (למשל 88 אף אם לא פתוחה)....
אין לי עידן.
יכול להיות שאין לזה כרגע אצלי פיתרון.
כאמור, השאלה הגיעה מתוך כך שבאקסטרימר זה עבד וחשבתי שאם בטלויזיה יש גם סטרימר, שמחובר לתיקיות שיתוף במחשב, בדיוק כמו באקסטרימר, זה גם יעבוד.
אבל יכול להיות שבכל אחד מהם יש קידודים אחרים.
יכול להיות שאין לזה כרגע אצלי פיתרון.
כאמור, השאלה הגיעה מתוך כך שבאקסטרימר זה עבד וחשבתי שאם בטלויזיה יש גם סטרימר, שמחובר לתיקיות שיתוף במחשב, בדיוק כמו באקסטרימר, זה גם יעבוד.
אבל יכול להיות שבכל אחד מהם יש קידודים אחרים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אוקי, זה טיפ טוב.
אנסה.
עריכה:
עובד. יופי תודה.
אמנם את 88 אף אם אין שם, אבל גלגלצ, קול הקמפוס ועוד כמה, יש.
הרבה תחנות פלסטיניות...
וגם המון, המון תחנות רדיו מחו"ל עם מוסיקה טובה מכל הסוגים.
מעניין למה לא נקלט 88 , וגם תחנות אחרות של רשות השידור, כמו קול המוסיקה. אלו תחנות שבעיקרון נקלטות ברשת האינטרנטית.
מה שכן, ראיתי שם עוד כמה יישומים שאנסה לבדוק את חלקם. עד עכשיו לא כל כך התיחסתי ליישמים האלו של ה'חכמה' .
אנסה.
עריכה:
עובד. יופי תודה.
אמנם את 88 אף אם אין שם, אבל גלגלצ, קול הקמפוס ועוד כמה, יש.
הרבה תחנות פלסטיניות...
וגם המון, המון תחנות רדיו מחו"ל עם מוסיקה טובה מכל הסוגים.
מעניין למה לא נקלט 88 , וגם תחנות אחרות של רשות השידור, כמו קול המוסיקה. אלו תחנות שבעיקרון נקלטות ברשת האינטרנטית.
מה שכן, ראיתי שם עוד כמה יישומים שאנסה לבדוק את חלקם. עד עכשיו לא כל כך התיחסתי ליישמים האלו של ה'חכמה' .