"הטרדה" טלפונית אוטומטית - אולי למישהו יש רעיון
זה כבר קרוב לחודשיים שאני מקבל טלפונים לקו הבזק שלי ממספר לא ידוע וכשאני מרים אני שומע רעש אלקטרוני לא מזוהה (לא רעש מוכר כמו פקס או מודם ישן).
לרוב זה קורה כמו שעון (ב2:31 בלילה) אך לעיתים בשעות אחרות. אם אני זוכר אני מנתק בלילה, ואם אני שוכח, זה מעיר אותנו.
ברור שלא מדובר בהטרדה זדונית, אלא כנראה המספר רשום על איזה חייגן אוטומטי.
המספר לא מזוהה, אך אפשר להתקשר חזרה עם *42 , ואז או שמקבלים את אותו רעש מוזר או שזה תפוס.
הפעולות שנעשו עד היום:
1) התקשרות לבזק ושלילה של תקלה טכנית בצד שלי, כולל ביקור טכנאי אצלי בבית.
בזק לא יכלו (מסיבות חוקיות) למסור לי את המספר שממנו מחייגים אלי והפנו אותי למשטרה.
2) הגשת תלונה במשטרה כשהמטרה היא בעיקר לקבל את המספר ממנו מתקשרים אלי. השוטרים מיד אמרו "תבקש
מבזק" והייתי צריך להסביר להם שאת זה הם יכולים לעשות, לא אני.
הססטוס של התיק במשטרה (רואים את זה היום באתר ממשלתי) נעשה תוך יומיים ל"התיק נסגר ולא ייחקר".
האם למישהו יש רעיון איך אפשר להגיע לזהות הגוף המתקשר אלי ?
לרוב זה קורה כמו שעון (ב2:31 בלילה) אך לעיתים בשעות אחרות. אם אני זוכר אני מנתק בלילה, ואם אני שוכח, זה מעיר אותנו.
ברור שלא מדובר בהטרדה זדונית, אלא כנראה המספר רשום על איזה חייגן אוטומטי.
המספר לא מזוהה, אך אפשר להתקשר חזרה עם *42 , ואז או שמקבלים את אותו רעש מוזר או שזה תפוס.
הפעולות שנעשו עד היום:
1) התקשרות לבזק ושלילה של תקלה טכנית בצד שלי, כולל ביקור טכנאי אצלי בבית.
בזק לא יכלו (מסיבות חוקיות) למסור לי את המספר שממנו מחייגים אלי והפנו אותי למשטרה.
2) הגשת תלונה במשטרה כשהמטרה היא בעיקר לקבל את המספר ממנו מתקשרים אלי. השוטרים מיד אמרו "תבקש
מבזק" והייתי צריך להסביר להם שאת זה הם יכולים לעשות, לא אני.
הססטוס של התיק במשטרה (רואים את זה היום באתר ממשלתי) נעשה תוך יומיים ל"התיק נסגר ולא ייחקר".
האם למישהו יש רעיון איך אפשר להגיע לזהות הגוף המתקשר אלי ?
משה
נשמע שהמספר שלך נכנס בטעות לרשימת הפצה של פקס או משהו בסגנון.
תחבר פקס לקו הבזק ותראה אם באמת מכונת פקס מנסה להתקשר אליך. במידה וכן - תוכל להגיע אל המתקשר לפי תוכן הפקס שישודר אליך.
תחבר פקס לקו הבזק ותראה אם באמת מכונת פקס מנסה להתקשר אליך. במידה וכן - תוכל להגיע אל המתקשר לפי תוכן הפקס שישודר אליך.
You are never fully dressed without a smile
יפה, אך שכחתי לכתוב שגם ניסיתי את זהShed כתב:נשמע שהמספר שלך נכנס בטעות לרשימת הפצה של פקס או משהו בסגנון.
תחבר פקס לקו הבזק ותראה אם באמת מכונת פקס מנסה להתקשר אליך. במידה וכן - תוכל להגיע אל המתקשר לפי תוכן הפקס שישודר אליך....
זה לא הפתיע אותי שזה לא הצליח, כי כאמור, הצליל אינו צליל של מכשיר פקס.
משה
בהוט יש שירות חסימת שיחות לא מזוהות
http://www.hometheater.co.il/vt165751.% ... 7%95%D7%AA
מאז שהפעלתי אותו... אין יותר ספאם בטלפון אצלי.
תבדוק אולי גם בבזק...ואם אין, הגיע הזמן שיעשו
תבדוק אולי גם בבזק...ואם אין, הגיע הזמן שיעשו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
גם לי יש קבוע באמצע הלילה בטלפון האישי שאני לא ממש משתמש,
לאחרונה שמעתי את ההודעות שנשארו בתא הקולי, בחורה עושה סקס וירטואלי בערך 20 דקות.
לא ברור מאיפה זה מגיע ודי מלחיץ.
לאחרונה שמעתי את ההודעות שנשארו בתא הקולי, בחורה עושה סקס וירטואלי בערך 20 דקות.
לא ברור מאיפה זה מגיע ודי מלחיץ.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
נכתב כבר:Nissim כתב:מה שעשיתי ועבד היה לחבר פקס שיקבל את הפקס והעניין הסתיים.
לעיתים פקס נשלח בטעות למספר שגוי ולצערי מחייג שוב ושוב בשעות השפל עד שהוא יצליח לעבור.
זה קורה בעיקר בפקסים מבוססי מערכות מחשב.
בהצלחה...
moco כתב:יפה, אך שכחתי לכתוב שגם ניסיתי את זהShed כתב:נשמע שהמספר שלך נכנס בטעות לרשימת הפצה של פקס או משהו בסגנון.
תחבר פקס לקו הבזק ותראה אם באמת מכונת פקס מנסה להתקשר אליך. במידה וכן - תוכל להגיע אל המתקשר לפי תוכן הפקס שישודר אליך....
זה לא הפתיע אותי שזה לא הצליח, כי כאמור, הצליל אינו צליל של מכשיר פקס....
MP3 , אותי מעניין מה הסיפור אצלך , ניסית לפנות לבזק?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
זה בסלולרי, כל יום שאני חוזר מהעבודה יש שם 5 שיחות ולפעמים יותר.
אין לי מושג מאיפה הם מגיעים בכלל, הרבה פרסומות בפעמים שעניתי, ובאמצע הלילה זה סקס.
אין לי מושג מאיפה הם מגיעים בכלל, הרבה פרסומות בפעמים שעניתי, ובאמצע הלילה זה סקס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
תבדוק אם אתה יכול להרשם לשירות שאתה מקבל כסף על כל שיחה נכנסת ( כמו כל התחזיות ע"פ מזלות וכ'ו) , אולי בסוף תרויח מזה:)mp3lll כתב:זה בסלולרי, כל יום שאני חוזר מהעבודה יש שם 5 שיחות ולפעמים יותר.
אין לי מושג מאיפה הם מגיעים בכלל, הרבה פרסומות בפעמים שעניתי, ובאמצע הלילה זה סקס....
אימצתי את הרעיון (וכן, יש גם בבזק).b2k כתב:בהוט יש שירות חסימת שיחות לא מזוהות
תבדוק אולי גם בבזק...ואם אין, הגיע הזמן שיעשו...
עכשיו אני מבין שהיה כדאי לאמץ את זה מזמן בלי קשר לבעייה הספציפית, רק כדי לחסום טלמרקטינג וסקרים.
אם מישהו מצלצל ממספר לא מזוהה הוא מופנה לתא הקולי, כך שאם זו שיחה לגיטימית, עדיין יכולים להשאיר לי הודעה.
תודה
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים