זה בטח קשור איך-שהוא לוינטא'ז - יש "יום הרדיו" ב 88 היום

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118

שליחה

רשימת שידור:

10:00 - 08:00 - "רוקר טוב" - עם בועז כהן ומנחם גרנית
11:00 - 10:00 - "תופסים גל" - עם גל אפלרוייט ויואב קוטנר
12:00 - 11:00 - "רדיו געגע" - עם גלית גורא-עיני וענת דוידוב
13:00 - 12:00 - "שעת ה ג'י"- עם גליה גלעדי וקרן נויבך

14:00 - 13.00 - "בא ביום" - עם רוני ורטהיימר ושמירה אימבר
16:00 - 15.00 - "נעים בכביש" - עם טל השילוני ודורי בן זאב
17:00 - 16:00 - "נוגע נוסע" - עם יואב יפת ואלכס אנסקי
19:00 - 18:00 - "ערב עירוני" - עם גדי ליבנה ויקיר אביב
20:00 - 19:00 - "חי בערב" - עם ירון חי מנשה וענת דולב
21:00 - 20:00 - "ג'אז 88 " - עם יואב יפת ואורן נהרי

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

התכנית עם בועז כהן ומנחם גרנית עשתה לי את הבוקר.

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש עכשיו את the great gig in the sky

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד

או שאולי בעצם לא שכחת?

כן! אני קם בבוקר בשביל 'נותן ברוק' של בן רד. התופעה הכי לא מוסברת בעולם הרדיו. מצד אחד האיש כסיל גמור. טיפש כמו נעל, בעל קול מאנפף וצדקנות מחבקת עצים כרונית. בא לי לשלוח אותו קיבינימאט עם החתולים שלו והסיפורים שלו על עצמו והבת שלו שהוא אוסף מהגן כל הזמן. כמה אפשר? הבן-אדם פשוט לא סותם את הפה אף פעם ולא מפסיק לשגל את המוח. הימים הכי יפים זה שהוא תופס איזו שפעת ומדבר פחות. (עדיין זה לא מפריע לו לנקנק בשכל אבל לפחות לא כמו ביום רגיל. אני גם לא סובל שהוא קורא ללד זפלין 'הג'וינט היומי'. מה זה צריך להיות? מונחים מעולם הסמים בקול ישראל? או שזה חוקי או שזה לא חוקי אבל אם זה לא חוקי - אז תסתום בן אדם...

מצד שני - איזו מוסיקה!!! מ-ד-ה-י-ם! ברמה של KRQR תחנת הרוק האגדית של פריסקו! לא להאמין שמשדרים דברים כאלה בישראל! הבן-אדם מפתיע כל יום מחדש. (כבר הזכרתי את ה-'ג'וינט היומי?). פינק-פלויד, ג'ימי הנדריקס, זפלין - אורחים קבועים אצל בן רד. רק על זה אני סולח לו על הכל (כל עוד הוא שותק). טוב, כבר אמרתי שאני קם בבוקר בשביל לשמוע אותו לא? איזה ג'וקר הבן אדם. מה זה? מאיפה מצאו אותו?

בן רד - דיכוטומיה אנושית

תמונה

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

בועז כהן על הבוקר עושה לי את היום! כמעט כל שיר כאילו יצא מהתקליטייה הפרטית שלי בבית.
לפני כמה ימים השמיע Thin Lizzy - still in love with you איזה ביצוע! סולו גיטרה כייפי!
Rust never sleeps

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tnsilver כתב:שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד

או שאולי בעצם לא שכחת?

כן! אני קם בבוקר בשביל 'נותן ברוק' של בן רד. התופעה הכי לא מוסברת בעולם הרדיו. מצד אחד האיש כסיל גמור. טיפש כמו נעל, בעל קול מאנפף וצדקנות מחבקת עצים כרונית. בא לי לשלוח אותו קיבינימאט עם החתולים שלו והסיפורים שלו על עצמו והבת שלו שהוא אוסף מהגן כל הזמן. כמה אפשר? הבן-אדם פשוט לא סותם את הפה אף פעם ולא מפסיק לשגל את המוח. הימים הכי יפים זה שהוא תופס איזו שפעת ומדבר פחות. (עדיין זה לא מפריע לו לנקנק בשכל אבל לפחות לא כמו ביום רגיל. אני גם לא סובל שהוא קורא ללד זפלין 'הג'וינט היומי'. מה זה צריך להיות? מונחים מעולם הסמים בקול ישראל? או שזה חוקי או שזה לא חוקי אבל אם זה לא חוקי - אז תסתום בן אדם...

מצד שני - איזו מוסיקה!!! מ-ד-ה-י-ם! ברמה של KRQR תחנת הרוק האגדית של פריסקו! לא להאמין שמשדרים דברים כאלה בישראל! הבן-אדם מפתיע כל יום מחדש. (כבר הזכרתי את ה-'ג'וינט היומי?). פינק-פלויד, ג'ימי הנדריקס, זפלין - אורחים קבועים אצל בן רד. רק על זה אני סולח לו על הכל (כל עוד הוא שותק). טוב, כבר אמרתי שאני קם בבוקר בשביל לשמוע אותו לא? איזה ג'וקר הבן אדם. מה זה? מאיפה מצאו אותו?

בן רד - דיכוטומיה אנושית

תמונה
...

מסכים עם כל מילה..

אבל זו תמונה של גדי ליבנה...

זה בן רד

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

נכון מאוד - אבל אתה לא מצפה ממני שאני באמת ישים תמונה של הפוזל הזה אחרי מה שאמרתי עליו.... :wink:

אתם יודעים שהוא חטף מכות מטל השילוני? קרא למשטרה המניא... עשו מזה סיפור... אח"כ התפייסו :lol:

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tnsilver כתב:נכון מאוד - אבל אתה לא מצפה ממני שאני באמת ישים תמונה של הפוזל הזה אחרי מה שאמרתי עליו.... :wink:

אתם יודעים שהוא חטף מכות מטל השילוני? קרא למשטרה המניא... עשו מזה סיפור... אח"כ התפייסו :lol:
...
הוא יכול לעשות לי בור במרכז הסלון מרוב דיבורים..

פעם שלחו אותו הביתה בעקבות הערות על פרסומת.

כך זה התחיל

אח"כ זה

זה

וזה

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069

שליחה

יום כמו "יום הרדיו הבינלאומי" מזכיר למה עדיין שווה להחזיק בטיונר ו/או רסיבר משובח.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

nat67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270

שליחה

tnsilver כתב:שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד

או שאולי בעצם לא שכחת?

בן רד - דיכוטומיה אנושית

תמונה
...
(Y)

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”