זה בטח קשור איך-שהוא לוינטא'ז - יש "יום הרדיו" ב 88 היום
-
Form78HiFi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
רשימת שידור:
10:00 - 08:00 - "רוקר טוב" - עם בועז כהן ומנחם גרנית
11:00 - 10:00 - "תופסים גל" - עם גל אפלרוייט ויואב קוטנר
12:00 - 11:00 - "רדיו געגע" - עם גלית גורא-עיני וענת דוידוב
13:00 - 12:00 - "שעת ה ג'י"- עם גליה גלעדי וקרן נויבך
14:00 - 13.00 - "בא ביום" - עם רוני ורטהיימר ושמירה אימבר
16:00 - 15.00 - "נעים בכביש" - עם טל השילוני ודורי בן זאב
17:00 - 16:00 - "נוגע נוסע" - עם יואב יפת ואלכס אנסקי
19:00 - 18:00 - "ערב עירוני" - עם גדי ליבנה ויקיר אביב
20:00 - 19:00 - "חי בערב" - עם ירון חי מנשה וענת דולב
21:00 - 20:00 - "ג'אז 88 " - עם יואב יפת ואורן נהרי
10:00 - 08:00 - "רוקר טוב" - עם בועז כהן ומנחם גרנית
11:00 - 10:00 - "תופסים גל" - עם גל אפלרוייט ויואב קוטנר
12:00 - 11:00 - "רדיו געגע" - עם גלית גורא-עיני וענת דוידוב
13:00 - 12:00 - "שעת ה ג'י"- עם גליה גלעדי וקרן נויבך
14:00 - 13.00 - "בא ביום" - עם רוני ורטהיימר ושמירה אימבר
16:00 - 15.00 - "נעים בכביש" - עם טל השילוני ודורי בן זאב
17:00 - 16:00 - "נוגע נוסע" - עם יואב יפת ואלכס אנסקי
19:00 - 18:00 - "ערב עירוני" - עם גדי ליבנה ויקיר אביב
20:00 - 19:00 - "חי בערב" - עם ירון חי מנשה וענת דולב
21:00 - 20:00 - "ג'אז 88 " - עם יואב יפת ואורן נהרי
- rooster
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
התכנית עם בועז כהן ומנחם גרנית עשתה לי את הבוקר.
-
Form78HiFi
-
- חבר ותיק

יש עכשיו את the great gig in the sky
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד
או שאולי בעצם לא שכחת?
כן! אני קם בבוקר בשביל 'נותן ברוק' של בן רד. התופעה הכי לא מוסברת בעולם הרדיו. מצד אחד האיש כסיל גמור. טיפש כמו נעל, בעל קול מאנפף וצדקנות מחבקת עצים כרונית. בא לי לשלוח אותו קיבינימאט עם החתולים שלו והסיפורים שלו על עצמו והבת שלו שהוא אוסף מהגן כל הזמן. כמה אפשר? הבן-אדם פשוט לא סותם את הפה אף פעם ולא מפסיק לשגל את המוח. הימים הכי יפים זה שהוא תופס איזו שפעת ומדבר פחות. (עדיין זה לא מפריע לו לנקנק בשכל אבל לפחות לא כמו ביום רגיל. אני גם לא סובל שהוא קורא ללד זפלין 'הג'וינט היומי'. מה זה צריך להיות? מונחים מעולם הסמים בקול ישראל? או שזה חוקי או שזה לא חוקי אבל אם זה לא חוקי - אז תסתום בן אדם...
מצד שני - איזו מוסיקה!!! מ-ד-ה-י-ם! ברמה של KRQR תחנת הרוק האגדית של פריסקו! לא להאמין שמשדרים דברים כאלה בישראל! הבן-אדם מפתיע כל יום מחדש. (כבר הזכרתי את ה-'ג'וינט היומי?). פינק-פלויד, ג'ימי הנדריקס, זפלין - אורחים קבועים אצל בן רד. רק על זה אני סולח לו על הכל (כל עוד הוא שותק). טוב, כבר אמרתי שאני קם בבוקר בשביל לשמוע אותו לא? איזה ג'וקר הבן אדם. מה זה? מאיפה מצאו אותו?
בן רד - דיכוטומיה אנושית

או שאולי בעצם לא שכחת?
כן! אני קם בבוקר בשביל 'נותן ברוק' של בן רד. התופעה הכי לא מוסברת בעולם הרדיו. מצד אחד האיש כסיל גמור. טיפש כמו נעל, בעל קול מאנפף וצדקנות מחבקת עצים כרונית. בא לי לשלוח אותו קיבינימאט עם החתולים שלו והסיפורים שלו על עצמו והבת שלו שהוא אוסף מהגן כל הזמן. כמה אפשר? הבן-אדם פשוט לא סותם את הפה אף פעם ולא מפסיק לשגל את המוח. הימים הכי יפים זה שהוא תופס איזו שפעת ומדבר פחות. (עדיין זה לא מפריע לו לנקנק בשכל אבל לפחות לא כמו ביום רגיל. אני גם לא סובל שהוא קורא ללד זפלין 'הג'וינט היומי'. מה זה צריך להיות? מונחים מעולם הסמים בקול ישראל? או שזה חוקי או שזה לא חוקי אבל אם זה לא חוקי - אז תסתום בן אדם...
מצד שני - איזו מוסיקה!!! מ-ד-ה-י-ם! ברמה של KRQR תחנת הרוק האגדית של פריסקו! לא להאמין שמשדרים דברים כאלה בישראל! הבן-אדם מפתיע כל יום מחדש. (כבר הזכרתי את ה-'ג'וינט היומי?). פינק-פלויד, ג'ימי הנדריקס, זפלין - אורחים קבועים אצל בן רד. רק על זה אני סולח לו על הכל (כל עוד הוא שותק). טוב, כבר אמרתי שאני קם בבוקר בשביל לשמוע אותו לא? איזה ג'וקר הבן אדם. מה זה? מאיפה מצאו אותו?
בן רד - דיכוטומיה אנושית

- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
בועז כהן על הבוקר עושה לי את היום! כמעט כל שיר כאילו יצא מהתקליטייה הפרטית שלי בבית.
לפני כמה ימים השמיע Thin Lizzy - still in love with you איזה ביצוע! סולו גיטרה כייפי!
לפני כמה ימים השמיע Thin Lizzy - still in love with you איזה ביצוע! סולו גיטרה כייפי!
Rust never sleeps
-
Form78HiFi
-
- חבר ותיק

tnsilver כתב:שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד
או שאולי בעצם לא שכחת?
בן רד - דיכוטומיה אנושית
...
מסכים עם כל מילה..
אבל זו תמונה של גדי ליבנה...
זה בן רד
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
נכון מאוד - אבל אתה לא מצפה ממני שאני באמת ישים תמונה של הפוזל הזה אחרי מה שאמרתי עליו.... 
אתם יודעים שהוא חטף מכות מטל השילוני? קרא למשטרה המניא... עשו מזה סיפור... אח"כ התפייסו
אתם יודעים שהוא חטף מכות מטל השילוני? קרא למשטרה המניא... עשו מזה סיפור... אח"כ התפייסו
-
Form78HiFi
-
- חבר ותיק

הוא יכול לעשות לי בור במרכז הסלון מרוב דיבורים..tnsilver כתב:נכון מאוד - אבל אתה לא מצפה ממני שאני באמת ישים תמונה של הפוזל הזה אחרי מה שאמרתי עליו....
אתם יודעים שהוא חטף מכות מטל השילוני? קרא למשטרה המניא... עשו מזה סיפור... אח"כ התפייסו...
פעם שלחו אותו הביתה בעקבות הערות על פרסומת.
כך זה התחיל
אח"כ זה
זה
וזה
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
יום כמו "יום הרדיו הבינלאומי" מזכיר למה עדיין שווה להחזיק בטיונר ו/או רסיבר משובח.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- nat67
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
tnsilver כתב:שכחת 15:00 - 14:00 'נותן ברוק' עם בן רד
או שאולי בעצם לא שכחת?
בן רד - דיכוטומיה אנושית
...