ישלי ATI RADEON 9800. אני מחובר לטלויזיה, ובהגדרות של ה-CATALYST הגדרתי שבמצב שיש video overlay שיראה אותו במסך מלא בתצוגה המשנית (TV) - מה שנקרא theater mode. כמובן שהתצוגות ב-CLONE. הכל טוב ויפה - כשאני מנגן סרט ב-BS, במחשב הוא נראה רגיל (אפילו בחלון קטן) - וב-TV הוא במסך מלא.
הבעיה - את מסך המחשב, הדסקטופ, הוא מוציא ברזולוציה גבוהה, ואז רק חלקו נכנס ב-TV.
יש אפשרות להגדיר רזולוציה שונה במחשב וביציאת TV ?
TV OUT בכרטיס ATI - רזולוציה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנת אותי.
576i זו הרזולוציה של התמונה המשודרת - והיא קבועה כדי להתאים ל-TV אני מניח. השאלה מה המחשב משדר בתוך הפריים. לדוגמא, אם אני משנה את הרזולוציה של הדסקטופ ל-640X480 אני רואה את כולו ב-TV. ברזולוציה יותר גבוהה - יש קרופ וצריך לעשות פאנינג כדי לראות את שאר החלקים. אז אני רוצה שבמחשב אני אראה דסקטופ ברזולוציה גבוהה, וביציאת ה-TV ברזולוציה נמוכה.
576i זו הרזולוציה של התמונה המשודרת - והיא קבועה כדי להתאים ל-TV אני מניח. השאלה מה המחשב משדר בתוך הפריים. לדוגמא, אם אני משנה את הרזולוציה של הדסקטופ ל-640X480 אני רואה את כולו ב-TV. ברזולוציה יותר גבוהה - יש קרופ וצריך לעשות פאנינג כדי לראות את שאר החלקים. אז אני רוצה שבמחשב אני אראה דסקטופ ברזולוציה גבוהה, וביציאת ה-TV ברזולוציה נמוכה.