בנק אגוד - מה הקאטץ'?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73338
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ראיתי כרגע פרסום בבנק איגוד למבצע שנקרא "ניהול חשבון הפוך" - חשבון ללא ריבית על המינוס, ריבית חיוב על פלוס בעו"ש ופטור מעמלות עו"ש. אצלי בבנק (מזרחי-טפחות) די שוחטים בריביות על המינוס, האם זה כך גם בבנקים אחרים ומה הקאטץ' בהצעה של בנק איגוד, מישהו אולי יודע? יש פה משיהו שיש לו חשבון בבנק הזה?
http://www.unionbank.co.il/1170-he/UnionBank.aspx
http://www.unionbank.co.il/1170-he/UnionBank.aspx
למה שיהיה קאטץ' ?
אם אתה עומד בתנאים שרשומים באתר שקישרת (הפקדה חודשית והוצאות בכרטיס האשראי...) זה התנאים שתקבל
יש לי חשבון מסוג זה בבנק איגוד ובאמת בתחילת כל חודש אני מקבל זיכוי על העמלות של חודש אחורה (משלמים את העמלות ומקבלים זיכוי חודש לאחר מכן) וכן את הרבית על הזכות
למי שלא עומד בתנאים עמלת השורה אצלהם גבוה יחסית (נדמה לי שמעל 2 ש"ח) למה שהיתי משלם בבנק הקודם שהחשבון שלי התנהל בו
ירון
אם אתה עומד בתנאים שרשומים באתר שקישרת (הפקדה חודשית והוצאות בכרטיס האשראי...) זה התנאים שתקבל
יש לי חשבון מסוג זה בבנק איגוד ובאמת בתחילת כל חודש אני מקבל זיכוי על העמלות של חודש אחורה (משלמים את העמלות ומקבלים זיכוי חודש לאחר מכן) וכן את הרבית על הזכות
למי שלא עומד בתנאים עמלת השורה אצלהם גבוה יחסית (נדמה לי שמעל 2 ש"ח) למה שהיתי משלם בבנק הקודם שהחשבון שלי התנהל בו
ירון
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
הריבית היא לסכום מוגבל (למיטב זכרוני עד גובה ההכנסה החודשית)mp3lll כתב:מה שגם הם נותנים 3 אחוז על הפלוס, שאף בנק לא מעלה את זה בכלל....
אבל ... זה אמיתי (למי שעומד בקריטריונים).
כדאי ואפילו מומלץ לעבור (ולא. אני לא עובד בבנק, ואין לי מניות)
אני עברתי לפני כשנתיים ואני רק מצטער שלא עשיתי את זה הרבה לפני כן.
הג'ינג'י

- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לקוח שלהם הרבה שנים ורק לפני שנתיים, אחרי שהבאתי הצעה מבנק אחר, הסכימו לתת לי את התנאים האלו. בינתיים זה עובד בסדר רוב הזמן למרות שצריך לעקוב (קרה לי כבר שפיספסו)
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73338
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ההתניות שם די בסיסיות, משכורת של 7K ומעלה וחיוב חודשי של 2K ומעלה בכרטיסי אשראי, אני לא רואה בהתניות הללו שום בעיה. אני מחכה לתשובה מהבנקאית שלי, אם אין לה מה להציע כנראה שאעבור - הריבית על המינוס אצלי גבוה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
עברתי לפני חודשיים, אין שום קאטץ'.
אתה מקבל ריבית על הפלוס בגובה ההכנסה החודשית וליהפך, 0 ריבית על המינוס בגובה ההכנסה החודשית.
לא יודע אם זה קאטץ', ההטבה היא ל-3 שנים.
אתה מקבל ריבית על הפלוס בגובה ההכנסה החודשית וליהפך, 0 ריבית על המינוס בגובה ההכנסה החודשית.
לא יודע אם זה קאטץ', ההטבה היא ל-3 שנים.
- niko
- חבר מביא חבר

נ.ב אם אני לא טועה עד 30K בשני המצבים אבל תבדוק.
יש לי חשבון כזה, והמשיכו לי את התנאים מעבר ל3 שנים שמזמן עברו.
שום קאץ' .
מוזר שאתה מחפש קאץ' כי בנק איגוד לא מפסיד עליך (בממוצע, לא יודע אם דווקא עליך), גם ב 3 שנים הללו. אתה פשוט התרגלת לתנאים העושקים בבנקים הגדולים.
בנקים אמורים לשלם לנו כדי נשים את כספנו אצלם, לא להיפך, כך שה"הפוך" הוא בעצם ישר.
שום קאץ' .
מוזר שאתה מחפש קאץ' כי בנק איגוד לא מפסיד עליך (בממוצע, לא יודע אם דווקא עליך), גם ב 3 שנים הללו. אתה פשוט התרגלת לתנאים העושקים בבנקים הגדולים.
בנקים אמורים לשלם לנו כדי נשים את כספנו אצלם, לא להיפך, כך שה"הפוך" הוא בעצם ישר.
משה
- niko
- חבר מביא חבר

אלו התנאים ואני הצטרפתי לפני חודשיים,אני מניח שבתום 3 שנים צריך להתדייןmoco כתב:יש לי חשבון כזה, והמשיכו לי את התנאים מעבר ל3 שנים שמזמן עברו.
שום קאץ' .
בנקים אמורים לשלם לנו כדי נשים את כספנו אצלם, לא להיפך, כך שה"הפוך" הוא בעצם ישר....
זה הפוך על הפוך.
מהשירות שהבנקים מספקים לך הם מרוויחים כסף, בעצם המון כסף.
הדבר הישר שהם היו צריכים לעשות זה לשתף אותך ברווחיהם ולא לגבות ממך עמלות מיותרות.
מהשירות שהבנקים מספקים לך הם מרוויחים כסף, בעצם המון כסף.
הדבר הישר שהם היו צריכים לעשות זה לשתף אותך ברווחיהם ולא לגבות ממך עמלות מיותרות.
Huber כתב:ראיתי כרגע פרסום בבנק איגוד למבצע שנקרא "ניהול חשבון הפוך" - חשבון ללא ריבית על המינוס, ריבית חיוב על פלוס בעו"ש ופטור מעמלות עו"ש. אצלי בבנק (מזרחי-טפחות) די שוחטים בריביות על המינוס, האם זה כך גם בבנקים אחרים ומה הקאטץ' בהצעה של בנק איגוד, מישהו אולי יודע? יש פה משיהו שיש לו חשבון בבנק הזה?
http://www.unionbank.co.il/1170-he/UnionBank.aspx...
הצטרפתי גם. הסיכוי היחידי לקאצ' הוא שהפטור מהעמלות הוא לעמלות העו"ש. ישנן עמלות אחרות שתשלם עליהן, שמירת ניירות ערך, ואחרות.
כן, זה לא אוטומטי, אבל מה הבעייה, מקסימום תעבור לבנק אחר, או לפחות תאיים בזהniko כתב:אלו התנאים ואני הצטרפתי לפני חודשיים,אני מניח שבתום 3 שנים צריך להתדייןmoco כתב:יש לי חשבון כזה, והמשיכו לי את התנאים מעבר ל3 שנים שמזמן עברו.
שום קאץ' .
בנקים אמורים לשלם לנו כדי נשים את כספנו אצלם, לא להיפך, כך שה"הפוך" הוא בעצם ישר.......
משה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אנשים חייבים להפנים שבנק הוא כמו כל עסק אחר - צריך להתמקח איתם על המחירים וזה מאד עוזר אם באים עם הצעה מודפסת מבנקים אחרים. חוץ מזה שזה כבר לא סיפור מסובך לעבור בנק והרבה בנקים גם עוזרים למצטרפים חדשים עם כל ה"ניירת" והפרוצדורות
אף בנק לא יעלה את זה בכלל כי זה לא ריווחי לוmp3lll כתב:מה שגם הם נותנים 3 אחוז על הפלוס, שאף בנק לא מעלה את זה בכלל....
הבנק מקבל מבנק ישראל את ריבית בנק ישראל שאאל"ט עומדת היום על %1.75 , ריבית הפריים היא אאל"ט 3% , בתנאים האלו אם הוא משלם לך 3% , והוא לא מצליח להלוות את זה , הוא מפסיד . ולכן גם בנק ירושליים מציע רק 1.75% אאל"ט , כדי שלא יפסיד