האם יש אפשרות לקנות מתאם USB-IR ולגרום לו לעבוד עם השלט של יס בחיבור למחשב?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
itaysp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי את השלט הזה
[img2=550x550]http://wiki.xbmc.org/images/0/02/Unbranded_remote.jpg[/img2]

השלט עובד, שולט על מה שצריך והכל.. אבל יש לי כבר יותר מידי שלטים!

האם יש אפשרות להתקין תוכנה שבעזרתה אוכל ללמד את המחשב לעבוד עם השלט של יס (ואז לשלוט על XBMC)

ניסיתי לעבוד עם winLIRC אבל לא הסתדרתי.. אני גם לא יודע איזה DLL צריך בשביל השלט הזה.

לא איכפת לי לקנות מתאם USB אחר לצורך העניין, כל עוד התשלום לא גבוהה מידי.

תודה

BitBiTe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תבדוק את eventghost, עושה עבורי את העבודה, למרות שעם שלט אחר.
התוכנה מאפשרת מיפוי של קוד ה-IR המתקבל ולאחר מיפוי, התוכנה יכולה להריץ: חיקויי keypress, מציאת חלון התוכנה ועוד, בנוסף מסוגלת להריץ קוד (סקריפטים שהכין המשתמש).

התוכנה מאפשרת גם מאקרו (יותר מפעולה אחת) : למשל: לחקות קיצור מקלדת, לאחר מכן להשמיע WAV ואז לנגן קובץ תמונה על המסך (למשל סימן של PLAY).

במילים פשוטות: כן, יכולה לעשות את העבודה, דרוש קינפוג והבנה בסיסית של איך התוכנה עובדת.
אני מאמין שתמצא ברשת מדריכים איך התוכנה עובדת, רצוי מדריך וידאו, אם כי כל מדריך טוב יעזור.

תוכנה מצויינת.
בהצלחה.

itaysp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

התוכנה באמת נראית חביבה, והיא אפילו מזהה את הUSB של השלט, אבל היא מבקשת להתקין דריברים וגם מנסה - אך ללא הצלחה..
אולי זה בגלל שיש לי WINDOWS 8 :/

בכל מקרה, אני חושב שאני צריך מתאם IR אחר מכיוון שכשאני משתמש בשלט של YES האור במקלט IR לא נדלק.
כשאני משתמש בשלט שלהם, הוא כן נדלק.. אז בכלל הלחיצות של השלט של YES לא יזוהו, כנראה אורכי הגל שונים?

Laly
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני לא מכיר את winLIRC. אני משתמש כבר שנה ב- FLIRC. אני משתמש בשלט של הטלוזיה שיש לי ומפעיל איתו את הXBMC. התכנות פשוט ממש (משהו כמו 10דקות) ויש גם מדריכי וידאו ב youtube. עובד מעולה
http://flirc.tv/

itaysp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

נשמע מעניין, קצת יקר אבל אם זה עושה את העבודה וחוסך לי שלט אולי זה שווה.. (אני יודע שאני יכול לקנות שלט בכמה דולרים באיביי אבל אני לא אוהב את כל השלטים הפשוטים האלו..)

יצא לך אולי לבדוק אם זה קולט את האות מהשלט של YES? או אפילו במקרה השלט השחור של YES?

Laly
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

מצטער, אני לא בארץ ובכל מקרה אני לא מתכנן להתחבר לYES/HOT אלא לעידן+.
לגבי המחיר 22$ אבל להערכתי שווה את פשטות השימוש, ואתה יכול לתכנת את השלט איך שאתה רוצה.

itaysp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כן זה נשמע שווה, אבל אני רוצה לוודא שזה עובד באמת עם השלט של יס, שלא אקנה לחינם..

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”