כמה שווה לשלם על מכונת IZO VIVI משומשת?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין מצב בת שנתיים - לא מוכרים את המכונה הזאת כבר כמה שנים בארץ (לא כזה משנה)
יש להם שם OPV משלהם או משהו כזה והיו נזילות, היבואן לא טיפל טוב בתקלות ונהיה בלגן.
בגדול זאת מכונת E61 כמו רוב האחרות.
יש להם שם OPV משלהם או משהו כזה והיו נזילות, היבואן לא טיפל טוב בתקלות ונהיה בלגן.
בגדול זאת מכונת E61 כמו רוב האחרות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אז אתה לא ממליץ לנסוע ליבדוק או שבמחיר סביר (כמה?) כןדבוטאנט כתב:אין מצב בת שנתיים - לא מוכרים את המכונה הזאת כבר כמה שנים בארץ (לא כזה משנה)
בגדול זאת מכונת E61 כמו רוב האחרות....
ללכת עליה? סה"כ אם יש לה את כל היתרונות של E61 והיא במצב טוב כל מעבדה
טובה תדע לטפל בה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

3K 3.5K אם היא במצב פיקס. זה המחיר ל E61.
תנסה בפחות - נגיד 2K
תנסה בפחות - נגיד 2K
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

מצב פיקס אני מניח שאצטרך לקחת למעבדה.דבוטאנט כתב:3K 3.5K אם היא במצב פיקס. זה המחיר ל E61.
תנסה בפחות - נגיד 2K...
מה שאני יכול לעשות זה לבדוק נזילות,סימני אבנית בחיבורים,חלודה אם יש
משהו שהוא לא נירסוטה במכונה הזו ובכלל לראות אותה עובדת(חליטה, הקצפה וכוי)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
זה מחיר נמוך מדי ל-E61 יד שניה במצב טוב, לדעתי.דבוטאנט כתב:3K 3.5K אם היא במצב פיקס. זה המחיר ל E61.
תנסה בפחות - נגיד 2K...
E61 חדשה עולה 7,000. אם היא במצב טוב, אפשר לבקש גם 4,500-5,000 וזה הוגן, לדעתי.
לא הייתי קונה IZZO VIVI ביד שניה. שמעתי עליה, בזמנו, סיפורי זוועה. גם די מוזר הסיפור של המוכר, ויש לי הרגשה שהוא לא מספר את כל האמת.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

אתה יכול קצת לפרט על סיפורי הזוועה,moti_r כתב:זה מחיר נמוך מדי ל-E61 יד שניה במצב טוב, לדעתי.דבוטאנט כתב:3K 3.5K אם היא במצב פיקס. זה המחיר ל E61.
תנסה בפחות - נגיד 2K...
לא הייתי קונה IZZO VIVI ביד שניה. שמעתי עליה, בזמנו, סיפורי זוועה. גם די מוזר הסיפור של המוכר, ויש לי הרגשה שהוא לא מספר את כל האמת....
זה משהו שאם אחליט בכל זאת
ללכת לבדוק אני אוכל לזהות במכונה?
יכול להיות שאני טועה אבל משהו מוזר במכירה הזאת.
אני רואה את המודעה הזאת כבר חודשים עם אותו הצילום
לפני כן פרסום אותה מישהו מכרמיאל ועכשיו מרמת ישי אם אני לא טועה
מה גם בתחילת הפרסום שלה משום מה פרסמו אותה בתור אקספובר
ואני שלחתי הודעה למוכר שהוא טועה בשם המכונה.
בקיצור.. נשמע לי שיש משהו לא לגמרי ישר מאחורי המכירה הזאת.
אני רואה את המודעה הזאת כבר חודשים עם אותו הצילום
לפני כן פרסום אותה מישהו מכרמיאל ועכשיו מרמת ישי אם אני לא טועה
מה גם בתחילת הפרסום שלה משום מה פרסמו אותה בתור אקספובר
ואני שלחתי הודעה למוכר שהוא טועה בשם המכונה.
בקיצור.. נשמע לי שיש משהו לא לגמרי ישר מאחורי המכירה הזאת.
מה הוגן בלשלם 2000 שח פחות על מוצר שיש לו בלאי וחלקי חילוף יקרים?moti_r כתב:זה מחיר נמוך מדי ל-E61 יד שניה במצב טוב, לדעתי.דבוטאנט כתב:3K 3.5K אם היא במצב פיקס. זה המחיר ל E61.
תנסה בפחות - נגיד 2K...
....
מה ההגיון בלנסות לחסוך ועם זאת לשלם סכום כה גבוה?
מה ההגיון בלשלם כל כך הרבה כסף על מכונה ולא להנות מקריעת הניילון, ממוצר חדש לחלוטין, מהרגעים הטובים באמת של המכונה, החודשים הראשונים בהם הכל מבריק ודופק כמו שעון.
במיוחד מכונת קפה מקצועית, שזו לרוב הוצאה חד פעמית יחידה בהחלט.
אפילו על מכונה בת שנה 5000 זה יקר, אלא אם זו מכונה שכחדשה עולה 8 + , וגם אז זה גבולי.
הראש הישראלי של לקנות בשביל למכור, הופך את שוק היד שניה כמעט בכל תחום ללא הגיוני, לראיה מחירוני הרכב ההזויים. כל מי ששכל בראשו ואקסל בידו, אמור לגלות בעצמו שרכב בן עשור אמור להינתן בחינם ולא בעבור שלושים אלפיות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מכונת E61 נמכרת ביד 2 באזור ה 3K.
יש 2 בריקולטות במחיר כזה עכשיו למכירה.
אין סיבה לשלם מעל 4K על מכונה שעולה כחדשה 6.5 או 7.
כשמכונה עוברת ליד 2 הערך שלה יורד ב 50%.
יש 2 בריקולטות במחיר כזה עכשיו למכירה.
אין סיבה לשלם מעל 4K על מכונה שעולה כחדשה 6.5 או 7.
כשמכונה עוברת ליד 2 הערך שלה יורד ב 50%.
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

אני מצאתי אחת כזו ביד2 והיא לא נראית ראש E61 (ההפעלה שם ע"י מתג ולא ידית)דבוטאנט כתב:מכונת E61 נמכרת ביד 2 באזור ה 3K.
יש 2 בריקולטות במחיר כזה עכשיו למכירה....
על השנייה דורשים 4200.
בכל מקרה אתה חושב שבאזור ה-3K הם עדיפות על ה-VIVI ?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הכל תלוי בגיל המכונה, במצב שלה וכמובן בדגם כי יש דגמים מיוחדים ששווים לא מעט גם כמשומש.
לצאת בהצהרות של 30, 40 אחוז זה לא רציני וזה קצת מזכיר לי את אלו שמנסים לסגור דיל בטלפון עוד לפני ששמעו על מה מדובר ומה מוכרים, לא משנה מה המוצר שמוצע והעיקר הדיל שיהיה כמה שיותר זול כדי ל״הרביץ מכה״ ולרוץ להתרברב לחבר׳ה ולספר איך הם כאלו סוחרים טובים ושהם לא יצאו פראיירים אלא המוכר הוא הפראייר.
זו בדיוק הגישה הישראלית שממש צורמת לי, כל אחד יודע מה שווה כל דבר והמיקוח הוא כמו בשוק.
בריקולטה בת 6-7 ממש לא שווה כמו קוויקמיל/דומובר בת שנה שנתיים כמו שאאודי a4 מודל 2010 לא שווה כמו 2006 אז תפסיקו עם ההצהרות הלא הגיוניות האלו.
חוץ מזה שצריך להסתכל גם בקנקן כי עדיף פי כמה לקנות מכונה מיד ראשונה בת שנה שנתיים שנשמרה בקפידה וטופלה כמו שצריך על פני מכונה בת 6 עם סימני גיל מתקדמים שבטוח תצטרך שיפוצים קטנים ותיקונים בעתיד הקרוב.
בריקולטה בת 6 במצב טוב תהיה שווה מחיר כמו שציינתם, מכונת e61 מדגם חדש יותר בת שנה שנתיים שמורה תהיה שווה הרבה יותר למרות כל ההצהרות ההחלטיות האלה, אנשים לא מוצאים כסף ברחוב ולא מדובר במוצר צריכה חד פעמי מפלסטיק.
נכון שיש בלאי ויש ירידת ערך כיד שניה אבל זה ממש לא אוטומטי חצי מחיר.
למה רכב יד שניה בן שנתיים לא עולה חצי מחיר מחדש ?
לצאת בהצהרות של 30, 40 אחוז זה לא רציני וזה קצת מזכיר לי את אלו שמנסים לסגור דיל בטלפון עוד לפני ששמעו על מה מדובר ומה מוכרים, לא משנה מה המוצר שמוצע והעיקר הדיל שיהיה כמה שיותר זול כדי ל״הרביץ מכה״ ולרוץ להתרברב לחבר׳ה ולספר איך הם כאלו סוחרים טובים ושהם לא יצאו פראיירים אלא המוכר הוא הפראייר.
זו בדיוק הגישה הישראלית שממש צורמת לי, כל אחד יודע מה שווה כל דבר והמיקוח הוא כמו בשוק.
בריקולטה בת 6-7 ממש לא שווה כמו קוויקמיל/דומובר בת שנה שנתיים כמו שאאודי a4 מודל 2010 לא שווה כמו 2006 אז תפסיקו עם ההצהרות הלא הגיוניות האלו.
חוץ מזה שצריך להסתכל גם בקנקן כי עדיף פי כמה לקנות מכונה מיד ראשונה בת שנה שנתיים שנשמרה בקפידה וטופלה כמו שצריך על פני מכונה בת 6 עם סימני גיל מתקדמים שבטוח תצטרך שיפוצים קטנים ותיקונים בעתיד הקרוב.
בריקולטה בת 6 במצב טוב תהיה שווה מחיר כמו שציינתם, מכונת e61 מדגם חדש יותר בת שנה שנתיים שמורה תהיה שווה הרבה יותר למרות כל ההצהרות ההחלטיות האלה, אנשים לא מוצאים כסף ברחוב ולא מדובר במוצר צריכה חד פעמי מפלסטיק.
נכון שיש בלאי ויש ירידת ערך כיד שניה אבל זה ממש לא אוטומטי חצי מחיר.
למה רכב יד שניה בן שנתיים לא עולה חצי מחיר מחדש ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

הוא לא שאל על מכונה בת שנה שנתיים אלא על 2 מכונות ישנות שדי מקבילות.
אם בריקולטה נמכרת במחיר כזה אז גם איצו ויוי צריכה להימכר ככה.
אבשלוג מצא קואדרה ב 2500 שבקושי היתה בשימוש.
אם בריקולטה נמכרת במחיר כזה אז גם איצו ויוי צריכה להימכר ככה.
אבשלוג מצא קואדרה ב 2500 שבקושי היתה בשימוש.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

vivi izzo עם דוד עומד = מקבילה לאניטה.
ז"א שהיא יותר זולה מבריקולטה באותו מצב.
ז"א שהיא יותר זולה מבריקולטה באותו מצב.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
חותם על כל מילה של כפיר 
תגידו, אייפון 5 חדש עולה 3750 ש"ח וביד שניה הוא נמכר ב-3300 בערך. 10% ירידת ערך בלבד.
איך זה?
פשוט. כי הביקוש מטורף, ואנשים מעדיפים לחסוך 400 ש"ח ולקחת מכשיר כמו חדש.
הכל ענין של ביקוש והיצע.
מכונות ישנות ולא מתוחזקות - אכן צריכות להמכר במחיר נמוך, שמגלם גם את הסיכון ואת העובדה שיש לטפל בהן.
אבל מכונה איכותית, שמורה ובמצב טוב - תמכר במחיר גבוה יותר. הכל תלוי במכונה הספציפית, במוכר הספציפי ובהיצע באותה התקופה.
לגבי אבשי שמצא קוואדרה במחיר רצפה: מציאות תמיד יש. אי אפשר להקיש מהן אל הכלל, ובכל מקרה, אני מדבר על מסחר הוגן ולא על מצב שבו צד אחד מפסיד.
תגידו, אייפון 5 חדש עולה 3750 ש"ח וביד שניה הוא נמכר ב-3300 בערך. 10% ירידת ערך בלבד.
איך זה?
פשוט. כי הביקוש מטורף, ואנשים מעדיפים לחסוך 400 ש"ח ולקחת מכשיר כמו חדש.
הכל ענין של ביקוש והיצע.
מכונות ישנות ולא מתוחזקות - אכן צריכות להמכר במחיר נמוך, שמגלם גם את הסיכון ואת העובדה שיש לטפל בהן.
אבל מכונה איכותית, שמורה ובמצב טוב - תמכר במחיר גבוה יותר. הכל תלוי במכונה הספציפית, במוכר הספציפי ובהיצע באותה התקופה.
לגבי אבשי שמצא קוואדרה במחיר רצפה: מציאות תמיד יש. אי אפשר להקיש מהן אל הכלל, ובכל מקרה, אני מדבר על מסחר הוגן ולא על מצב שבו צד אחד מפסיד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
ברור שיש מקרים יוצאי דופן, כמו הסטרגה שכפיר מכר, מכונה שעבדה רק כמה חודשים ובמצב יותר טוב מחדש אם משקללים את התוספות.
זה לא המקרה הממוצע. המקרה הממוצע הוא בריקולטה בת כמה שנים ב 4200.
ברגע שמכשיר שרכשת יצא מאחריות, מחירו צריך לצנוח משמעותית. לפחות ב 30-40 אחוז. שלא לדבר על יותר משנתיים שימוש, אז צריך לרדת למחצית אם הוא במצב מצויין. מי שרוכש ביותר, לא עושה מעשה חכם.
מי שרוכש אייפון יד שניה ביותר מ 3K, הוא לא חכם. אלא אם יש אילוץ חיצוני, לא של מחיר (זמינות וכו).
מזכיר את הגאונים שמחפשים רכב בן שנה "כי בשנה הראשונה הוא מפסיד הכי הרבה כסף"
במדינה שבה רכב יורד רק 10 אחוז בשנה, בשנתו השניה הוא ירד 9 אחוז יחסית למחירו כחדש. יוצא שבשביל משהו כמו 2000 שח נטו רכשת רכב משומש, וכנראה גם תשלם על הבלאי של השנה הראשונה את הסכום הזה...
זה לא המקרה הממוצע. המקרה הממוצע הוא בריקולטה בת כמה שנים ב 4200.
ברגע שמכשיר שרכשת יצא מאחריות, מחירו צריך לצנוח משמעותית. לפחות ב 30-40 אחוז. שלא לדבר על יותר משנתיים שימוש, אז צריך לרדת למחצית אם הוא במצב מצויין. מי שרוכש ביותר, לא עושה מעשה חכם.
מי שרוכש אייפון יד שניה ביותר מ 3K, הוא לא חכם. אלא אם יש אילוץ חיצוני, לא של מחיר (זמינות וכו).
מזכיר את הגאונים שמחפשים רכב בן שנה "כי בשנה הראשונה הוא מפסיד הכי הרבה כסף"
במדינה שבה רכב יורד רק 10 אחוז בשנה, בשנתו השניה הוא ירד 9 אחוז יחסית למחירו כחדש. יוצא שבשביל משהו כמו 2000 שח נטו רכשת רכב משומש, וכנראה גם תשלם על הבלאי של השנה הראשונה את הסכום הזה...
what's next?