סדרת House of cards מבית Netflix מציג בעיה חדשה: איך אפשר לפרסם בתוכנית נטולת פרסום?
התשובה? product placement.

ההבדל הוא שאפל לא "משלמים" על הפרסום...pixies כתב:תודה על המאמר המעניין!
עוד לא יצא לי לצפות בסדרה, אבל נתקלתי בפרסום "סמוי" כזה הרבה פעמים בעבר. הפרסום הכי בולט וצורם לעין בשנים האחרונות היה מקבוק בצורותיו השונות, עם הבלטה ברורה של לוגו התפוח בגב המקבוק לכיוון המצלמה....

אז אני מקווה שאתה כן בעד האגרה, לפחות....אגב בערוץ1 יש פרסומות רק שהם קוראים לזה "חסות".molvy כתב:אני באופן עקרוני שונא פרסומות.
אני לא רואה ערוצי טלוויזיה שכוללים פרסומות. ולכן אני הנאמן הכמעט יחידי של ערוץ 1 (לפחות כך אומרים לי כל החברים שלי)
לא נראה לי שתהיה לי בעייה עם פרסום סמוי יותר או פחות אשר מתחבר לעלילה של הסרט/סדרה/תכנית בו אני צופה כל עוד לא עושים לי הפסקות יזומות במהלך הצפייה.
כמובן שיש גבול של טעם טוב ולמשל כל תכניות הבוקר שהורדו מהמסך היו תכנית פרסום אחת גדולה כל כך בוטה ולא מוסוות שהיה מתבקש שיורידו אותן מהמרקע.
זה מזכיר לי את הקטעים של ה"פרסומת הסמויה" בסרט The Truman Show זו היתה סוג של פרודיה על האופציה אבל ככול הנראה אנחנו הולכים לשם בצעדים גדולים
שוב לטעמי עדיף עשרות מונים על יציאה לפרסומות שיש היום בכול תכנית בטלוויזיה (פרט לערוץ 1 השולט כמובן)
...