40EH5000 samsong
היי אני חדש פה באתר
לאחרונה נתקלתי י במודעות עבור הטלוויזיה הנל
המחיר מעט מפתיע אותי ושמתי לב שהטלוויזיה הבאה בסדרה ה5100
עולה כמעט אלף שקל יותר ובאותו הגודל
מישהו יודע מה ההבדל ביניהן ? והאם הוא שווה אלף שקל יותר
אני אשמח לקבל המלצה
תודה
לאחרונה נתקלתי י במודעות עבור הטלוויזיה הנל
המחיר מעט מפתיע אותי ושמתי לב שהטלוויזיה הבאה בסדרה ה5100
עולה כמעט אלף שקל יותר ובאותו הגודל
מישהו יודע מה ההבדל ביניהן ? והאם הוא שווה אלף שקל יותר
אני אשמח לקבל המלצה
תודה
סדרת EH זולה, עקב איכות התמונה הירודה שלה לעומת הסדרות האחרות
אני אישית פאן של איכות, אז ישר סיננתי ואפילו לא אמרתי שאני אשמור את הדגם ואראה בחנות.
מבחינתי אין בעייה להשקיע יותר בשביל לקבל משהו יותר איכותי (כמובן שחייבים להציב גדול אחרת אצא עם GT50 של פנסוניק ב13000 ש"ח (הלוואי)
אני אישית פאן של איכות, אז ישר סיננתי ואפילו לא אמרתי שאני אשמור את הדגם ואראה בחנות.
מבחינתי אין בעייה להשקיע יותר בשביל לקבל משהו יותר איכותי (כמובן שחייבים להציב גדול אחרת אצא עם GT50 של פנסוניק ב13000 ש"ח (הלוואי)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה טועה בהחלט.Efi222 כתב:סדרת EH זולה, עקב איכות התמונה הירודה שלה לעומת הסדרות האחרות
מבחינתי אין בעייה להשקיע יותר בשביל לקבל משהו יותר איכותי (כמובן שחייבים להציב גדול אחרת אצא עם GT50 של פנסוניק ב13000 ש"ח (הלוואי)...
איכות התמונה של ה-EH5000 היא מצויינת ביחס למחיר (למעשה טובה יותר מאשר דיגמי ה-ES הנמוכים) - אני ראיתי אותה במו עיניי ואם תחפש קצת ברשת תוכל לקרוא הרבה ביקורות מחמיאות עליה. החסרונות שלה הם העובי (כ-10 ס"מ) והחוסר ביכולות smart (למי שמחפש).
מחזק את קודמי,
לי יש את פיליפס 55pfl8007 וקניתי לאימי את הדגם 46eh5000 ולמען האמת הופתעתי מאוד מאיכותה
לא רעה בכלל יחסית למחירה ונראה לי שלא תתאכזב...
אם אתה מחפש את החסרונות שלה בכל זאת אז:
1.צבעים טובים אך למרות כיול שעשיתי לא מגיעה לרמות של hi-end
2.זווית צפייה -לא משהו כלומר אם צופים מעל לכ 30 מעלות הצבעים כבר משתנים משמעותית
3.חיבורים-סה"כ 2 hdmi לידיעתך
4.עובי- ממש עבה כמעט 10 ס"מ ואם תולים אותה היא ממש מרוחקת מהקיר.
נשמע חסרונות בעייתים אבל שוב יחסית למחירה באמת הופתעתי ממש וכאחד שאוהב ושם לב לא מעט לאיכות
ההפרש בן הדגם שיש לי ולדגם של אימי הוא לא כזה ששווה את ההפרש במחיר ם אם זה היה אותו גודל...
בהצלחה
לי יש את פיליפס 55pfl8007 וקניתי לאימי את הדגם 46eh5000 ולמען האמת הופתעתי מאוד מאיכותה
לא רעה בכלל יחסית למחירה ונראה לי שלא תתאכזב...
אם אתה מחפש את החסרונות שלה בכל זאת אז:
1.צבעים טובים אך למרות כיול שעשיתי לא מגיעה לרמות של hi-end
2.זווית צפייה -לא משהו כלומר אם צופים מעל לכ 30 מעלות הצבעים כבר משתנים משמעותית
3.חיבורים-סה"כ 2 hdmi לידיעתך
4.עובי- ממש עבה כמעט 10 ס"מ ואם תולים אותה היא ממש מרוחקת מהקיר.
נשמע חסרונות בעייתים אבל שוב יחסית למחירה באמת הופתעתי ממש וכאחד שאוהב ושם לב לא מעט לאיכות
ההפרש בן הדגם שיש לי ולדגם של אימי הוא לא כזה ששווה את ההפרש במחיר ם אם זה היה אותו גודל...
בהצלחה
לאחרונה התעניינתי בדגם המדובר, סמסונג EH5000 בגודל 40", ושמתי לב שיש טלויזיות דומות (במפרט ובמחיר).
אני חושב ששווה לך להציץ גם בהם, ואני אשמח מאוד אם המומחים פה יוכלו להגיד מה דעתם, ומה ההבדלים ביניהם (כולן טלויזיות LED בגודל דומה, ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהן).
* Samsung 39EH5003 - אמנם 39" ולא 40", אבל מאוד דומה ל-40EH5000.
* Samsung 40EH6030 - יש לה גם תמיכה ב-3D, אבל אפשר להתעלם מזה ופשוט לא להשתמש באפשרות הזו
* Panasonic THL42E5M - אמנם 42", אבל זה לא שונה הרבה מ-40"
אני חושב ששווה לך להציץ גם בהם, ואני אשמח מאוד אם המומחים פה יוכלו להגיד מה דעתם, ומה ההבדלים ביניהם (כולן טלויזיות LED בגודל דומה, ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהן).
* Samsung 39EH5003 - אמנם 39" ולא 40", אבל מאוד דומה ל-40EH5000.
* Samsung 40EH6030 - יש לה גם תמיכה ב-3D, אבל אפשר להתעלם מזה ופשוט לא להשתמש באפשרות הזו
* Panasonic THL42E5M - אמנם 42", אבל זה לא שונה הרבה מ-40"