שמתי עין על SHARP 46LE830 מישהו מכיר/יכול להמליץ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אולי קיימים בשוק מסכים שיהיו יותר מתאימים לך מכמה בחינות.
נא ציין מרחק צפיה, תקציב מקסימאלי, כמות תאורה בחדר/סלון, תמהיל תכנים.
אגב המסכים המומלצים של שארפ הם אלו בגדלים 60 אינץ' ומעלה - בעלי יחס עלות/תועלת מצויין.
מתחת לגודל שציינתי יש מסכים זולים יותר וטובים יותר.
נא ציין מרחק צפיה, תקציב מקסימאלי, כמות תאורה בחדר/סלון, תמהיל תכנים.
אגב המסכים המומלצים של שארפ הם אלו בגדלים 60 אינץ' ומעלה - בעלי יחס עלות/תועלת מצויין.
מתחת לגודל שציינתי יש מסכים זולים יותר וטובים יותר.
נתונים
מרחק 3 מטר
חדר חשוך ומואר אין בעיה אוהב לראות סרטים HD בחושך וצופה בטלוויזה באור דלוק (מנורה חסכונית 300 וואט)
לא מעניינת אותי טלוויזת smart מה שכן חשובה לי השליטה על Hz אם ישנה אפשרות כזו בטלוויזיות החדשות כי לא בא לי לראות סרטים מעל 100 (מרגיש לי חד מדיי ונותן תחושה של מצלמה ביתית) לעומת זאת בספורט מעדיף מעל.
חדר חשוך ומואר אין בעיה אוהב לראות סרטים HD בחושך וצופה בטלוויזה באור דלוק (מנורה חסכונית 300 וואט)
לא מעניינת אותי טלוויזת smart מה שכן חשובה לי השליטה על Hz אם ישנה אפשרות כזו בטלוויזיות החדשות כי לא בא לי לראות סרטים מעל 100 (מרגיש לי חד מדיי ונותן תחושה של מצלמה ביתית) לעומת זאת בספורט מעדיף מעל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: נתונים
לא ציינת תקציב.MovieO כתב:מרחק 3 מטר
לא מעניינת אותי טלוויזת smart מה שכן חשובה לי השליטה על Hz אם ישנה אפשרות כזו בטלוויזיות החדשות כי לא בא לי לראות סרטים מעל 100 (מרגיש לי חד מדיי ונותן תחושה של מצלמה ביתית) לעומת זאת בספורט מעדיף מעל....
האם ישנה האופציה
לשלוט על ההרצים ולהוריד אותם ל 100?
והאם ישנו דגם לסמסונג בלי סמראט עם אותם הנתונים?
והאם ישנו דגם לסמסונג בלי סמראט עם אותם הנתונים?