קווים לבנים ומעצבנים בשידורי ערוץ 2
לאחרונה התחילו להופיע אצלי קווים לבנים בקצה השמאלי העליון בשתי הטלויזיות שברשותי בערוץ 2 בלבד אותם אני קולט דרך הוט (שני ממירים מסוגים שונים).
בגדול אני יודע לשייך זאת לעובדה כי ביטלתי את ה-Overscan בשתי הטלויזיות ומאחר והשידורים הם SD (לא משנה במקרה הזה 4:3 או 16:9) קצוות התמונה לא מלאים עד הסוף. בעבר הקצוות הללו היו שחורים ולכן לא הפריעו יתר על המידה אך כעת עם הפסים הללו זה פשוט מציק בעין. אני יודע שאני יכול לפתור את העניין ע"י שימוש במתיחה חכמה או הפעלת Overscan אבל לא תמיד יש לי כוח לזה מאחר ורוב הזמן אני צופה בשידורי HD שתואמים בדיוק את המסך.
הקווים הללו מופיעים בכל שעות היום למעט בעת שידור מהאולפן בחדשות ערוץ 2.
האם הבעיה רק אצלי? האם זה משהו שהוט יכולים לסדר?
בגדול אני יודע לשייך זאת לעובדה כי ביטלתי את ה-Overscan בשתי הטלויזיות ומאחר והשידורים הם SD (לא משנה במקרה הזה 4:3 או 16:9) קצוות התמונה לא מלאים עד הסוף. בעבר הקצוות הללו היו שחורים ולכן לא הפריעו יתר על המידה אך כעת עם הפסים הללו זה פשוט מציק בעין. אני יודע שאני יכול לפתור את העניין ע"י שימוש במתיחה חכמה או הפעלת Overscan אבל לא תמיד יש לי כוח לזה מאחר ורוב הזמן אני צופה בשידורי HD שתואמים בדיוק את המסך.
הקווים הללו מופיעים בכל שעות היום למעט בעת שידור מהאולפן בחדשות ערוץ 2.
האם הבעיה רק אצלי? האם זה משהו שהוט יכולים לסדר?
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אני מחובר דרך הוט.GalKar כתב:האם אתה בהוט/יס/עידן?...
בדקתי עכשיו והקווים מופיעים רק בשתיים מתוך ארבע הטלוויזיות כאשר לאחת מהן מחוברים שני ממירים שונים של הוט והקווים מופיעים עם שניהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למישהו יש פתרון לבעיה הזאת יש לי טלוויזיה טושיבה 40 אינץ חדשה ויש לי בדיוק את אותם קווים
- slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבהasaf23 כתב:בשלט של הטושיבה תשנה את היחס ל-WIDE. אמור לפתור את הבעיה.slipknot94 כתב:למישהו יש פתרון לבעיה הזאת יש לי טלוויזיה טושיבה 40 אינץ חדשה ויש לי בדיוק את אותם קווים......
לאחרונה הפסקתי למתוח את שידורי הטלוויזיה שלי (קודי + עידן פלוס) וכמובן חזרו לי הקווים המעצבנים, שנראה שעדיין קיימים כבר במשך שנים רבות.
מה הקטע המטומטם הזה? למה זה ככה? יש למי לפנות בשביל להתלונן על זה? הרשות השניה אולי? משרד התקשורת?
מה הקטע המטומטם הזה? למה זה ככה? יש למי לפנות בשביל להתלונן על זה? הרשות השניה אולי? משרד התקשורת?
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@Enc0der
·
גם אצלי זה קורה, אשמח לדעת אם יש פתרון
הטלויזיה מכוונת על Wide והקודי במצב מתיחה 16:9
·
גם אצלי זה קורה, אשמח לדעת אם יש פתרון
הטלויזיה מכוונת על Wide והקודי במצב מתיחה 16:9