נטפליקס בפנסוניק
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום לכולם.
יש לי טלוויזיה פנסוניק GT50 חדשה. בחו"ל יש לטלויזיה הזו אפליקציה שמאפשרת לראות Netflix. בארץ האפליקציה הזו לא מותקנת, ולא רואים אותה בחנות האפליקציות של פנסוניק.
איך אני פותח את זה בארץ?
יש לי טלוויזיה פנסוניק GT50 חדשה. בחו"ל יש לטלויזיה הזו אפליקציה שמאפשרת לראות Netflix. בארץ האפליקציה הזו לא מותקנת, ולא רואים אותה בחנות האפליקציות של פנסוניק.
איך אני פותח את זה בארץ?
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עד כמה שאני יודע, יש אפשרות דרך האתרים הבאים:
unblock-us
HideMyAss
בתשלום לא גבוה (בראשון משהו כמו 4$ לחודש) להתחבר דרכם (אתה מגדיר את הכתובת שלהם בראוטר שלך) כך שכל הבית גולש דרך ארה"ב ואז הכל שקוף - אתה מקבל אזרחות אמריקקית ורואה מה שאתה רוצה וקונה מה שאתה רוצה (עם מגבלות של כרטיס אשראי מקומי שגם אותו אפשר לעקוף)
unblock-us
HideMyAss
בתשלום לא גבוה (בראשון משהו כמו 4$ לחודש) להתחבר דרכם (אתה מגדיר את הכתובת שלהם בראוטר שלך) כך שכל הבית גולש דרך ארה"ב ואז הכל שקוף - אתה מקבל אזרחות אמריקקית ורואה מה שאתה רוצה וקונה מה שאתה רוצה (עם מגבלות של כרטיס אשראי מקומי שגם אותו אפשר לעקוף)
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

חבר'ה, יש לי Netflix בבית עובד דרך הראוטר ו-unblock.us. זה עובד ואני רואה סרטים גם דרך המחשב וגם - באמצעות apple.tv - בטלויזיה בחדר שינה.
הנקודה היא שבסלון יש לי טלוויזיה פנסוניק GT50 חדשה. בחו"ל יש לטלויזיה הזו אפליקציה שמאפשרת לראות Netflix, ושאפשר להוריד אותה בחנות האפליקציות של פנסוניק. בארץ אין את זה בחנות, בגלל שכנראה הטלויזיה מזהה שהיא בארץ וחוסמת את זה.
אז מאיפה משיגים את אפליקציה הנטפליקס לפנסוניק בארץ? יש איזה תפריט חבוי בטלויזיה שאפשר לפתוח?
הנקודה היא שבסלון יש לי טלוויזיה פנסוניק GT50 חדשה. בחו"ל יש לטלויזיה הזו אפליקציה שמאפשרת לראות Netflix, ושאפשר להוריד אותה בחנות האפליקציות של פנסוניק. בארץ אין את זה בחנות, בגלל שכנראה הטלויזיה מזהה שהיא בארץ וחוסמת את זה.
אז מאיפה משיגים את אפליקציה הנטפליקס לפנסוניק בארץ? יש איזה תפריט חבוי בטלויזיה שאפשר לפתוח?
אין צורך, unblock us הוא לא שרות VPN קלאסי בו הכתובת שלך משתנה, מה שמשתנה הוא שרק הפנייה לשרתי נטפליקס נעשית דרך השרתים של החברה כך שלא יזהו שאתה מגיע מישראל כמו בשרות פרוקסי וכל מה שדרוש הוא שינוי הגדרת הDNS בלבד, דבר שניתן לעשות בטלוויזיה.mp3lll כתב:DannyZ
אל תשכח שהוא חייב להגדיר את זה בראטור מאחר ו VPN לא ניתן בטלוזיה...
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

עשיתי, עשיתי, אבל כנראה שהאפליקציה של נטפליקס חסומה בקושחה של הטלויזיה 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

אז זהו. השאלה אם אין איזה hidden menu שאפשר להכנס אליו.
סה"כ, ידוע איך נכנסים ל-service menu בפנסוניק, אבל לא בא לי לשחק עם זה אם אין מישהו שכבר עשה את זה ועבד לו.
סה"כ, ידוע איך נכנסים ל-service menu בפנסוניק, אבל לא בא לי לשחק עם זה אם אין מישהו שכבר עשה את זה ועבד לו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם אני זוכר נכון, המודל שנמכר בארץ לא ניתן להמרה למודל שחושב שהוא אמריקאי.
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

באסה. תודה. נו, נקנה apple tv גם לסלון...