סמליין לא מוכנים לקבל מסך גם בתשלום ירידת ערך של 2500ש"ח ארמגדון אפילו 5000

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #21 

אולי במקום להתנפל על STOOKZA תנסו לעזור לבנאדם לשפר את חווית הצפיה שלו.
יש לי הרגשה שהצפיות פשוט גדולות מדי.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1886
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #22 

April כתב:אולי במקום להתנפל על STOOKZA תנסו לעזור לבנאדם לשפר את חווית הצפיה שלו.
יש לי הרגשה שהצפיות פשוט גדולות מדי.
...
לא שהן גדולות,
זה נראה שאין לו מושג מה הציפיות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #23 

איך לשפר לו את החוויה ? צריך ללכת לחנות פיסית בעיניים, לשחק עם הצבעים עד שאוהבים מה שרואים.
אם פנסוניק וסמסונג לא עשו לא את זה, אז פיוניר תעשה ?
אני חושב באמת שזה עניין של תיאום ציפיות.
Vocare Ad Regnum

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #24 

Stookza, נכון שקנית את המסך מהם, אבל אם פתחת אותו וחיברת אותו לחשמל, הוא מוצר יד שניה לכל דבר. אז אתה מתעצבן שלא הולכים לקראתך? לא חייבים ללכת לקראת. חייבים לפעול לפי החוק.
אתה מתלונן שארמגדון וסמליין לא מוכנים לקנות ממך מסך יד שניה וזכותם.
אם תציע לי מסך יד שניה ואני לא ארצה לקנות אותו, גם עלי תתלונן בפורום?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

gllu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #25 

תשמע, מר Stoozka, אם היתי בעל עסק והיתה נכמס לעסק שלי - לא היתי מקבל אותך.

אם אתה מבין שאתה טעית וגם אתה לא מתלונן מהשירות שקבלת - למה פתחת את הנושא הזה? למה השארת תגובה שלילית בזאפ? למה קנית מסך מחנות "לא זולה"? מי לעזאזל שולח את אמא שלו לקנות מסך שעולה יותר ממשכורת ברוטו ממוצעת?

איש, אם אתה אמיתי, ולפי תגובת החנות נראה לי שכן - לך תבדק אצל מומחה. רק אל תתלונן על השירות גם עצלו!

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #26 

לפני שאתה קונה , תבדוק את המסך בתצוגה.
אם אין בחנות X תבדוק בחנות Y ובחנות Z.
אח"כ תקנה את הדגם איפה שאתה רוצה אחרי שראית את הביצועים שלו.
ולפי איך שאתה כותב אתה רוצה ביצועים...אבל לא בודק לפני הקניה... :? :? :? (n) (n)

מה שאתה עושה - קונה, פותח, מחבר לחשמל, משחק עם הטלווזיה... לא מרוצה... רוצה להחזיר ולקבל הכסף.... :lol: :lol: :lol: הלו תתעורר פה זה לא אמריקה.
פתחת, חיברת לחשמל זה יד שניה.
תגיד תודה שהחנות הסכימה להחליף לך בפעם הראשונה. לא כולם היו עושים זאת (גם תמורת הפחתת מחיר). והחוק לצידם!!!
ואתה רוצה עוד פעם...
בקיצור אתה צריך ללמוד לקנות מוצרים.

ואם אתה רוצה לעבוד בשיטה שלך.... בודקים בבית מוצר חדש...
תדאג שלפני הקניה והתשלום על החשבונית של הקניה...יהיה כתוב שאם אתה לא מרוצה אתה יכול להחזיר את המסך...תמורת סכום ככה וככה ותוך כמה ימים... (ואני בספק אם יש הרבה סוחרים שיסיכמו לזה...)...

שנה את הכותרת של האשכול.
קניתי מסך...חברתי לחשמל...בדקתי ביצועים...לא מרוצה...רוצה להחזיר...החנות לא מוכנה. החוק לצידם.
י

erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #27 

אלוהים איזה לקוח הזוי!!!
עד לאיזה גבול יכולה להגיע החוצפה
אחרי שפתח את המוצר מצפה שיקבלו אותו חזרה ללא כחל וסרק - כל הכבוד לחנות הזו, שאיני מכיר אותה כלל שבכלל התייחסה אליו
עזות מצח שכזו עוד לא ראיתי

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #28 

מאוד מרגיז אותי הקלות שכל אחד כותב בפורום ומקבל במה. אני חושב שיהיה נכון לנעול נושאים מסוג זה למען ההוגנות מול העסקים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #29 

אם זהר מארמגדון לא היה כותב תגובה ו"מעיד" שמדובר בלקוח אמיתי , הייתי חושב ש Stookza הוא טרול בלתי מזוהה.

הזוי , פשוט הזוי כל השרשור הזה :roll: (אם כי משעשע לקרוא אותו בשעה שכזו )
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #30 

TANDBERG כתב:איך לשפר לו את החוויה ? צריך ללכת לחנות פיסית בעיניים, לשחק עם הצבעים עד שאוהבים מה שרואים.
...
מרבית החנויות ובצדק מסויים לא נותנות היום לגעת בכיוונים של המסך אלה עם זו חנות כמו אחת הרשתות שלא איכפת להם מכלום. המסכים היום מצריכים כיול מעולה על מנת להציג את התוכן בצורה הטובה ביותר בניגוד לשנים עברו
חנות שעמלה במשך שעות להביא מסך לכיול אופטמאלי לא תסכים שהלקוחות ישחקו בכיוונים של המסך אלה עם המסך לא מכוייל מלחתחילה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #31 

shay1 כתב:
TANDBERG כתב:איך לשפר לו את החוויה ? צריך ללכת לחנות פיסית בעיניים, לשחק עם הצבעים עד שאוהבים מה שרואים.
...
מרבית החנויות ובצדק מסויים לא נותנות היום לגעת בכיוונים של המסך אלה עם זו חנות כמו אחת הרשתות שלא איכפת להם מכלום. המסכים היום מצריכים כיול מעולה על מנת להציג את התוכן בצורה הטובה ביותר בניגוד לשנים עברו
חנות שעמלה במשך שעות להביא מסך לכיול אופטמאלי לא תסכים שהלקוחות ישחקו בכיוונים של המסך אלה עם המסך לא מכוייל מלחתחילה
...
תסכים איתי שחנות מקצועית תדע בדיוק איך להראות מה, במקרה הכי גרוע יש שני מצבים במסך: האחד זה לתצוגה והשני שישחק עם מה שבא לו.
מעבר לזה נכתב נכון - אתה רוצה מסך יקר ? למה אתה לא הולך לראות אותו ? הכי כל המלצה בפורום מלווה במשפט הנצחי: מומלץ בכל מקרה ללכת לראות בעיניים.
טוב, אני חושב שאנחנו טוחנים מים.
ארמגדון - כל הכבוד על המענה המסודר והמכובד. כן ירבו (Y)

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #32 

madror כתב:אם זהר מארמגדון לא היה כותב תגובה ו"מעיד" שמדובר בלקוח אמיתי , הייתי חושב ש Stookza הוא טרול בלתי מזוהה.

הזוי , פשוט הזוי כל השרשור הזה :roll: (אם כי משעשע לקרוא אותו בשעה שכזו )
...

"טרול בלתי מזוהה" אתה יודע למי תקרא. דבר אלי יפה בבקשה! אני לא תקפתי אותך אז תכבד אותי. אתה אדם בוגר עם ילדים לפי מה שראיתי אז לא יאה מצידך לדבר בצורה כזו, גם לי יש כבוד עצמי מינימלי ולא אסכים לסבול השפלות כאלו ושפה כזו מבלי שמנהלי הפורום שהם אנשים אחראים ובוגרים יתערבו וימחקו זאת. והבנתי את הרמז לגבי ביטול עסקאות אבל יש גבול לכל תעלול ולא ניתן להשפיל אדם בצורה כזו!.

חתכו קטלו וריטשו אותי מספיק כאן בפורום ויש גבול לכמה ניתן להעליב בן אדם, על אחת כמה וכמה אחרי שהבנתי את המסר, התנצלתי, הסברתי שנעשתה טעות מצידי ולא אבקש להחזיר מוצרים שחוברו לחשמל גם בתוך ה-14, אבל גם לי יש זכות להביע דיעה לגבי מה שנעשה כל עוד לא הכפשתי, לכלכתי או העלבתי מישהו, וזהו, נגמר הסיפור!

מבקש בכל לשון של בקשה ממנהל הפורום מרטין או כל מנהל אחר לנעול את השרשור הזה.כי מספיק צלבו אותי כאן בסדיזם חסר תקדים!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #33 

Stookza,

המונח טרול - http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet) - בעגה האינטרנטית אינו נחשב בד"כ להעלבה או פניה לגופו של אדם ולכן לא התערבתי.

הנושא אכן מוצה ולכן אני נועל את השירשור.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”