שלום לכולם .
אני מחפש הגברה לזוג הרמקולים הללו לסטריאו.
העתקתי את הנתונים הטכניים שלהם מהאינטרנט והם :
The Ergo 21DC is a small size cabinet, (9"x10"x13.5") port design with very deep bass, 32Hz at -3dB. amazing focus on the mid-range, very musical and great image. The system is a port with 8" woofer and 1" soft dome tweeter. The frequency range is 30-30K, sensitivity is 89dB, impedance is 8 ohm
אני מנסה להבין מה יהיה נכון מבחינת ערך לכסף לאיכות הסאונד בסטריאו ?
1.רסיבר ישן וינטאג במצב טוב סטייל מארנץ ,סנסוי שמתאימים מבחינת הספק לרמקולים שלי ?
2.רסיבר יעודי לסטריאו סטייל שנות 80 סדרות lv של לקסמן למשל או חברה אחרת נחמדה וטובה ?
3.רסיבר קולנוע ביתי חדשני של העשור האחרון כמו דנון ,ימאהה,הרמן קרדון,אונקיו (הדגמים שנמכרו לפני מספר שנים באלפי שקלים בודדים) ?
מה הכיוון שעלי ללכת בהתאמה לרמקולים שלי מבחינת סאונד ומבחינה טכנית מה בהחלט מספיק ומשכנע מבחינת הספק בסטריאו ? התקציב שלי לא פחות חשוב עד 800 שקלים ליד 2 בלבד (הבנתי מהלוחות שיש מספיק דברים טובים ביד2)
תודה בכל מקרה אשמח להכוונה כנה ומקצועית
הגברה לרמקולים של canton ergo 21 dc
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה יכול כבר עכשיו לפסול מגברי ק"ב ולהתמקד במגברי סטריאו. בכל הנוגע לאחרונים, מה שקובע בסופו של יום יותר מכל דבר אחר זו האוזן שלך, אז הייתי ממליץ לשים את הרמקולים באוטו ולהתחיל לנסוע לכל מיני אנשים עם כל מיני מגברים...