עזרה - סנכרון אנשי קשר ויומן פגישות/אורגינזר מהסים בנוקיה E51 לנקסוס S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי אתמול בשעה טובה את הנקסוס S של בני ואני רוצה לבצע את המעבר מהנוקיה E51 שהשתמשתי בו עד היום.
הסים שהיה בנוקיה יעבור כמובן לנקסוס S.

אנשי הקשר בסים ובמכשיר E51 הינם נפרדים לגמרי מאנשי הקשר בחשבון הג'ימייל שלי.

בחלק מהמקרים ישנה כפילות בין שני הרשימות - כלומר איש קשר מסויים בגימייל מופיע שם עם כתובת המייל שלו בלבד ובלי נתוני טלפון - ואותו אחד יכול להופיע ברשימת הקשר בסים עם מספרי הטלפון בלבד אך בלי כתובת המייל שלו.
בחלק גדול מהמקרים אין זהות בשמות בשתי הרשימות למרות שהן מתייחסות לאותו אדם.

ראיתי בחיפוש, שהנושא קיבל תגובות שונות בשנים האחרונות (לפעמים עם הצעות סותרות שגרמו להופעת בלגן וג'יבריש בנקסוס - ואני רוצה להמנע מזה מלחתחילה) .

אני עדיין די חדש בסביבת האנדרואיד, לאחר ניסיון דל מהנקסוס 7 שקיבלתי לפני שבועיים, ולכן אודה לקבל את הפרוצדורה המדוייקת לביצוע מייטבי מכסימלי - ואנא סבלנות ואורך רוח בהסברים עבורי ואתכם הסליחה והתודה מראש.

וכמה שאלות מקדימות:

1. ברוב המקרים הייתי מבצע הכנסת אנשי קשר ופרטים מפורטים בזכרון ה- E51 ולא ישירות לסים.
הסים היה רק כגיבוי בסיסי לאנשי הקשר עם מינימום פרטים במגבלת הסים.
אם אבצע עכשיו העתקת אותם אנשי הקשר הנמצאים בזכרון המכשיר לסים - תחתך לי הרבה אינפורמציה עקב מגבלת כמות התווים בשדה שם איש הקשר בסים וכמובן לא יתן לי את כול הטלפונים של אותו איש קשר ברשומה אחת. וכמובן קבוצות אנשי קשר כפי שקיים בזכרון המכשיר ואין אפשרות להקים קבוצה בסים.
הרשימה המלאה מגובה אצלי ב"נוקיה סוויט" בלפטופ - האם אפשר להעביר ישירות מהיישום הזה בלפטופ אל אנשי הקשר שיופיעו בנקסוס S - כלומר לעשות מיזוג ביניהם ברמת הלפטופ (פעם מחבריםן אליו את ה - E51 ואחר כך מחברים אליו בUSB את הנקסוס S).

2. ראיתי בגוגל פליי מספר אפליקציות לגיבוי contacts- אבל לי חשוב יותר הrestore ולחלק מהם ישנן הערות משתמשים שדווקא פונקציה השחזור לא מתפקדת היטב - כלומר המיזוג בין שתי הרשימות.
אנא , מהניסיון האישי של העונים מול סים שהיה בנוקיה למעבר אל נקסוס S - אנא המליצו לי על האפליקציה המייטבית ביותר למיזוג הזה עם תוצאות חיוביות ובלי יצירת בלגן.

3. אנא נא לקבל פרוצדורה זהה מדוייקת אך מבצעים את אותה משימה גם לגבי כול הנתונים בלוח השנה/וארגינזר שיש לי בנוקיה - הרבה פרטים חשובים כמו ימי הולדת ועוד שלא בא לי להתחיל לחפש את כולם ולהעתיקם ידנית לנקסוס S.

זה בשלב זה - אשמח לכול עזרה רק אנא סבלנות - אני ירוק עדיין בסביבה הזאת.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

עד לקבלת תגובתכם - ביצעתי חיפוש ומצאתי שישנה דרך לגבות את הנתונים מ NOKIA SUITE לאנדרואיד
How to Copy Nokia Contacts to Android
כאן:
http://www.mobilertech.com/2012/11/29/h ... o-android/
לומד את הנושא עכשיו אך אשמח לקבל תגובות לבקשת העזרה בנושא

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #3 

נסה את זה:
http://www.zimbio.com/Nokia/articles/7F ... s+calendar
אחרי שתסנכן ל-gmail, זו כבר לא בעיה לסנכרן עם אנדרואיד.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”