אז ככה...יש לי בעיה שאשמח לנסות לפתור אותה מבלי לרכוש סטרימר או htpc והיא הסטרימר "הבעייתי" שיש לי בטלויזיה שרכשתי לא מזמן.הטלויזיה שלי מסוג טושיבה 46"TL933.
רק לאחר שהסטרימר שבטלויזיה לא הצליח לנגן קבצים מסויימים(גם של MKV בחלקם הקטן בסרטי 3D) וגם לא ניגן קול בסרטים מסויימים וגם לא מראה כתוביות בסרטים HD עם סיומת MKV עם תרגום מובנה(מסתבר שהתרגום הוא מובנה אך הוא כנראה בקובץ SRT)הבנתי שאני בבעיה והתחלתי "לחפור" באינטרנט ואז הבנתי ש....
1.הסטרימר שבטלויזיה לא תומך בערוץ קול של DTS.
2.הסטרימר שבטלויזיה לא תומך גם בכתוביות מובנות (SRT כנראה) בסרטי HD עם תרגום מובנה.בסרטי DIVX עם תרגום מובנה אין בעייה.
3.יש גם כמה סרטי 3D עם סיומת MKV שהוא לא מצליח לפתוח בכלל ומוציא לי הודעת שגיאה.
חשוב לציין שדרך המחשב הכל עובד דרך VLC כך שאין בעיה עם הקבצים!
אני יודע וניסיתי להמיר עם תוכנה את ערוץ הקול מDTS לAC3 אבל זה די מעצבן במיוחד שאת הכתוביות גם אם אני מעביר דרך MKVMERGE ועדיין הסטרימר לא קורא אותן!אז ככה שאני "נדפק" בכל מקרה במיוחד בכך שאני רוצה להנות ממסך הטלויזיה ואני מוריד רק סרטים של HD שברובם עם ערוץ קול של DTS ועם כתוביות של SRT ועדיין עקב הבעיות הנ"ל לא הצלחתי לראות סרט אחד גם בגלל שאין קול וגם בגלל הכתוביות.
בקיצור הבנתי שאפשר להעביר מדיה מהמחשב לטלויזיה דרך הDLNA ובאמצעות SERVIO וכך עשיתי.הטלויזיה מזהה את הSERVIO ואת הקבצים ששיתפתי בתוכנה אך לצערי כל הקבצים הבעייתים של סרטי הHD ממשיכים לעשות את אותם בעיות.ז"א שהקבצים בהם אין קול,עדיין אין קול והקבצים עם כתוביות הSRT עדיין לא רואים תרגום.
אני חשבתי לתומי שאם אני מעביר דרך הDLNA אז אני יכול לעקוף את הבעיות הנ"ל אך מסתבר שלא!
בקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש פיתרון אחר לעקוף את הבעיות הנ"ל עם תוכנת שיתוף אחרת או בצורה אחרת
לפני שאני מתייאש וקונה סטרימר או HTPC.פשוט חבל על הכסף אם יש פיתרון אחר.
תודה רבה מראש לעוזרים.