Pandora באמצעות 3G אפשרי?
שימוש בפרוקסי כלשהו.
למרות שאני חייב להודות שהאיכות לא מספיק טובה לדעתי. הbitrate שלהם יחסית נמוך (לא יודע כמה בדיוק, לא בדקתי אבל אני יכול להגיד שבפעם היחידה ששמעתי פנדורה באוטו עם פרוקסי בחו"ל הזדעזעתי ולא ניסיתי לעשות את זה שוב).
למרות שאני חייב להודות שהאיכות לא מספיק טובה לדעתי. הbitrate שלהם יחסית נמוך (לא יודע כמה בדיוק, לא בדקתי אבל אני יכול להגיד שבפעם היחידה ששמעתי פנדורה באוטו עם פרוקסי בחו"ל הזדעזעתי ולא ניסיתי לעשות את זה שוב).
So long and thanks for all the fish!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני אישית משתמש בVPN אמיתי לטובת פנדורה ונטפליקס והאיכות מצויינת.
אני רוצה להניח משהו בלי לבדוק.
השירות החינמי הזה מוציא כמות תעבורה מטורפת = רוחב פס מוגבל = ADAPTIVE בפעולה.
אני רוצה להניח משהו בלי לבדוק.
השירות החינמי הזה מוציא כמות תעבורה מטורפת = רוחב פס מוגבל = ADAPTIVE בפעולה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
הגדרתי tunnel ע"ג SSH מהאנדרואיד שלי לשרת שלי בחו"ל. השירות עבד ככה שהtunnel עבד...
השרת שלי בחו"ל עם חיבור גיגהביט (לאינטרנט, לא רק באטרנט...) ואין לו שום בעיית מהירות... יכול להיות שה3G היה איטי אבל אני חושב שגם בבית זה לא היה באיכות סבירה...
השרת שלי בחו"ל עם חיבור גיגהביט (לאינטרנט, לא רק באטרנט...) ואין לו שום בעיית מהירות... יכול להיות שה3G היה איטי אבל אני חושב שגם בבית זה לא היה באיכות סבירה...
So long and thanks for all the fish!
אם המכשיר שלך rooted אפשר להשתמש בUnblock us גם ב3G (באמצעות תוכנה כמו Set DNS)
אם המכשיר שלך אינו Rooted תצטרך להשתמש בVPN קלאסי - מה שאני עשיתי לא מזמן זה לשכור שרת VPS (אני לקחתי את SecureDragon) בבערך דולר וחצי לחודש, התקנתי עליו VPN וככה יש לי מס' משתמשים שאני יכול לחלק לחברים בעת צרה. אני מקבל ממנו רוחב פס של בערך 1.5מגה
אם המכשיר שלך אינו Rooted תצטרך להשתמש בVPN קלאסי - מה שאני עשיתי לא מזמן זה לשכור שרת VPS (אני לקחתי את SecureDragon) בבערך דולר וחצי לחודש, התקנתי עליו VPN וככה יש לי מס' משתמשים שאני יכול לחלק לחברים בעת צרה. אני מקבל ממנו רוחב פס של בערך 1.5מגה