השוואה והאם האוזניות טובות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
moran1324 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, יש לי כעת אוזניות AKG K240 STUDIO, הן מעולות, אך אני לא מרוצה שהן חצי פתוחות, כי אני לא יכול לשמוע איך שאני אוהב ללא להפריע לאחרים...
עכשיו, יש לי אפשרות להחליפן על האוזניות SHURE SRH750DJ...
האם זה שווה? האם אני צריך לקבל תוספת תשלום?
דרך אגב, הן נקנו מאמזון והגיעו אלי ב 24.1.13 חדשות לגמרי....

ולמישהו עם ניסיון אישי:
האם האוזניות מתחילות להכאיב לאחר כמה שעות של שימוש?
הן לוחצות על האוזניים?

תודה מראש, מורן.

AVILEV
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

יש לי את השור ואת ה-240 בכמה וורסיות אם כי לא בוורסיה שלך.
בקשר למחיר, בחו"ל השור עולות יותר, בארץ ה-242 יקרות יותר (ה-240 צריכות לעלות קצת פחות מה-242).
בקשר לצליל, ב-750 הבס מודגש לעומת ה-240 שהן יותר מאוזנות, אני מעדיף את הצליל של ה-240 אבל זו שאלה של טעם.
בקשר לנוחות, כאן אני יכול להיות נחרץ, ה-240 הרבה יותר נוחות מה-750. ה-750 הן האוזניות היחידות (ויש לי הרבה) שאני צריך לפתוח את הקשת למקסימום כדי שהן יגיעו לאוזניים.
מציע לך לשמוע ולבדוק את הנוחות של ה-750 לפני שאתה מבצע את ההחלפה. אני לא הייתי מחליף ביניהן.

moran1324 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

AVILEV כתב:יש לי את השור ואת ה-240 בכמה וורסיות אם כי לא בוורסיה שלך.
בקשר למחיר, בחו"ל השור עולות יותר, בארץ ה-242 יקרות יותר (ה-240 צריכות לעלות קצת פחות מה-242).
בקשר לצליל, ב-750 הבס מודגש לעומת ה-240 שהן יותר מאוזנות, אני מעדיף את הצליל של ה-240 אבל זו שאלה של טעם.
בקשר לנוחות, כאן אני יכול להיות נחרץ, ה-240 הרבה יותר נוחות מה-750. ה-750 הן האוזניות היחידות (ויש לי הרבה) שאני צריך לפתוח את הקשת למקסימום כדי שהן יגיעו לאוזניים.
מציע לך לשמוע ולבדוק את הנוחות של ה-750 לפני שאתה מבצע את ההחלפה. אני לא הייתי מחליף ביניהן.
...
כן אבל תבין שהן חיצ פתוחות והסאונד ממש דולף, כך שאני לא יכול לנסוע באוטובוס שלי שמונים מיליון מבטים שננעצים בי...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”