בחירת Graphic Card מפרט Gaming + Video editing,
אני צריך עזרה ב לבחור Graphic Card
התעניינתי בשתיי סוגי Graphic Card של Nvidia GTX 680
(1) ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II OC
(2) ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II TOP
חשוב לציין שה (2 ) הוא כבר Overclock מהחברה...
ואני מתלבט בין שתהם, אני לא ממש יודע עד כמה טוב ה (GTX680)
או שיש משהו יותר טוב אבל לא לקפוץ במחיר משהו סביר כמו המחירים של ה Graphic Card האלו..
תודה.!
=========================================================================
התעניינתי בשתיי סוגי Graphic Card של Nvidia GTX 680
(1) ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II OC
(2) ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II TOP
חשוב לציין שה (2 ) הוא כבר Overclock מהחברה...
ואני מתלבט בין שתהם, אני לא ממש יודע עד כמה טוב ה (GTX680)
או שיש משהו יותר טוב אבל לא לקפוץ במחיר משהו סביר כמו המחירים של ה Graphic Card האלו..
תודה.!
=========================================================================
נערך לאחרונה על ידי Dave-18 ב 10/02/2013 14:13, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
איזה מעבד יש לך ? אם אין לך לפחות I5 ומעלה, חבל לך לקנות כזה כיוון שהמעבד יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הזה.
עד כמה טוב ? למה ? מה אתה מתכנן להריץ על זה ? נשמע כמו שאלת NEWBEE.
ותמיד יש משהוא יותר טוב, החל מה690 וכלה בAMD7990 והדור החדש של שני יצרני המעבדים הגראפים שצריך לצאת בזמן הקרוב.
ותמיד יש משהוא יותר טוב, החל מה690 וכלה בAMD7990 והדור החדש של שני יצרני המעבדים הגראפים שצריך לצאת בזמן הקרוב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
בעיקרון זה למחשב שאני רוצה לבנותagent__smith כתב:איזה מעבד יש לך ? אם אין לך לפחות I5 ומעלה, חבל לך לקנות כזה כיוון שהמעבד יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הזה.
ותמיד יש משהוא יותר טוב, החל מה690 וכלה בAMD7990 והדור החדש של שני יצרני המעבדים הגראפים שצריך לצאת בזמן הקרוב....
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge Box 3.5 Ghz
Quad core או Six Core ?
Motherboard Asus Maximus V Formula
Nvidia - Evga GTX 680 4GB/2GB
Western Digital Caviar Black 2 TB
יש משהו יותר מזה במחיר סביר.. ? כי בחרתי לפי התקציב...
נערך לאחרונה על ידי Dave-18 ב 10/02/2013 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הייתי מציע לך לציין דרישות ותקציב לכל המערכת .. למה נראה לי שאתה מתחיל לקחת חלקים שעולים הרבה אבל לא מועילים בכלום בעצם ,מה הם הדרישות והשימושים של המחשב ומה התקציב?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
תקציב.. פלוס מינוס 6,000 כמובן שאם רוצים משהו טוב צריך להשקיע, והפעם לא כמו הפעמיים הקודמות רציתי להשקיע אם המחיר הזה במשהו טוב שבאמת יתן לי את עלות המחיר הזה...IamEzio כתב:הייתי מציע לך לציין דרישות ותקציב לכל המערכת .. למה נראה לי שאתה מתחיל לקחת חלקים שעולים הרבה אבל לא מועילים בכלום בעצם ,מה הם הדרישות והשימושים של המחשב ומה התקציב?...
בכללי זה ל Gaming + לפעמיים עריכה של Video Photoshop... עד עכשיו היה לי AMD מרוצה ממנו אבל Intel מעבד יותר איכותי... וחזק...
זה מה שיש לי כרגע...
AMD Phenom(TM) II 4X 945 Quad Core Processor 3.00 GHz
Graphoc Card Nvidia GT 220 (1GB)
Ram 4 GB
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אוקיי ,אז בעיקרון אני יגיד לך ככה..
מעבדי הSandy Bridge-E חלשים יותר מIvy Bridge מבחינת הארכיטקטורה שלהם ,וצורכים יותר חשמל ,ככה שבמשימות שמנצלות לדוג' רק 4 ליבות הi7/5 יהיו יותר מהירים מכל מעבד SB-E בהנחה שהוא לא עבר OC ,היתרון היחיד שלהם הוא במשימות עם ריבוי ליבות כי אז היתרון של שתי הליבות הנוספות מתעלה על הארכיטקטורה המתיישנת,ככה שאם לדוג' ההיתה עוסק המון בעריכה בתלת מימד או וידאו היו המטרות העיקריות של המחשב ,לקחת SB-E משושה ליבות בהחלט היה הגיוני ,אחרת זה פשוט מיותר כמו במקרה שלך .
כרטיס מסך עם 4GB לא יועלים בכלום חוץ מלהזיק לכיס שלך ,אתה לא מתכוון להשתמש במסך על מערך 3Dvision Surround ,ככה שעל מסך יחיד 2GB של זיכרון גראפי יהיו בהחלט מספיק
בנוגע לAMD ואינטל ,המעבדים של אינטל לא יותר איכותיים ,מתאימים את המעבד לצרכים ולא את החברה לצרכים ולדרישות ,מעבדי הFX מטומני הליבות האחרונים מצויינים לעיבוד וידאו וכל משימה שתנצל בצורה יעילה ריבוי ליבות ,אבל בגלל ההתקמדות של AMD לעשות מעבדים עם המון ליבות הביצועים החד ליבתיים סובלים ויוצא שברוב המישמות i5 ממוצע יהיה מהיר יותר ממטומן הליבות של AMD ,זה לא בהכרח אומר שהמעבדים של AMD גרועים ,זה רק אומר שהם טובים לדברים אחרים ולא טובים בהכל .
בנוגע ללוח האם ,הFormula פשוט לוח אם מיותר ,הם לא גרועים ,ההפך - הם מצויינים ,אבל כל המיתוג של הROG הוא פשוט Over rated ויש חלופות זולות יותר גם למי שרוצה OC בעיקר עם Ivy bridge שיותר סיכוי שתתקל בבעיות מבחינת טמפ' של המעבד לפני שתתקל באמת בהגבלה של לוח האם .
עכשיו הנה בערך מפרט שאתה יכול לשקול ,סך הכל מאוזן לדעתי :

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1
מאוורר למעבד: Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler 1
לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1
כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1
דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1
ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC 12CM Fan PSU 1
מארזים: מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU 1
מחיר החבילה: 5957 שקל
לרכישה
<div id=rtl>
יש פה מפרט עם אחלה אפשרות לOC ,והמארז הזה פשוט מצויין מבחינת קירור וגם דיי שקט ,אם אתה לא מעויניין בOC אפשר להוריד את העלויות עוד .
מעבדי הSandy Bridge-E חלשים יותר מIvy Bridge מבחינת הארכיטקטורה שלהם ,וצורכים יותר חשמל ,ככה שבמשימות שמנצלות לדוג' רק 4 ליבות הi7/5 יהיו יותר מהירים מכל מעבד SB-E בהנחה שהוא לא עבר OC ,היתרון היחיד שלהם הוא במשימות עם ריבוי ליבות כי אז היתרון של שתי הליבות הנוספות מתעלה על הארכיטקטורה המתיישנת,ככה שאם לדוג' ההיתה עוסק המון בעריכה בתלת מימד או וידאו היו המטרות העיקריות של המחשב ,לקחת SB-E משושה ליבות בהחלט היה הגיוני ,אחרת זה פשוט מיותר כמו במקרה שלך .
כרטיס מסך עם 4GB לא יועלים בכלום חוץ מלהזיק לכיס שלך ,אתה לא מתכוון להשתמש במסך על מערך 3Dvision Surround ,ככה שעל מסך יחיד 2GB של זיכרון גראפי יהיו בהחלט מספיק
בנוגע לAMD ואינטל ,המעבדים של אינטל לא יותר איכותיים ,מתאימים את המעבד לצרכים ולא את החברה לצרכים ולדרישות ,מעבדי הFX מטומני הליבות האחרונים מצויינים לעיבוד וידאו וכל משימה שתנצל בצורה יעילה ריבוי ליבות ,אבל בגלל ההתקמדות של AMD לעשות מעבדים עם המון ליבות הביצועים החד ליבתיים סובלים ויוצא שברוב המישמות i5 ממוצע יהיה מהיר יותר ממטומן הליבות של AMD ,זה לא בהכרח אומר שהמעבדים של AMD גרועים ,זה רק אומר שהם טובים לדברים אחרים ולא טובים בהכל .
בנוגע ללוח האם ,הFormula פשוט לוח אם מיותר ,הם לא גרועים ,ההפך - הם מצויינים ,אבל כל המיתוג של הROG הוא פשוט Over rated ויש חלופות זולות יותר גם למי שרוצה OC בעיקר עם Ivy bridge שיותר סיכוי שתתקל בבעיות מבחינת טמפ' של המעבד לפני שתתקל באמת בהגבלה של לוח האם .
עכשיו הנה בערך מפרט שאתה יכול לשקול ,סך הכל מאוזן לדעתי :

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1
מאוורר למעבד: Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler 1
לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1
כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1
דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1
ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC 12CM Fan PSU 1
מארזים: מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU 1
מחיר החבילה: 5957 שקל
לרכישה
<div id=rtl>
יש פה מפרט עם אחלה אפשרות לOC ,והמארז הזה פשוט מצויין מבחינת קירור וגם דיי שקט ,אם אתה לא מעויניין בOC אפשר להוריד את העלויות עוד .
הייתי יותר בכיון של Intel Core I7
Graphic card 2 GB Evga
Hard disck - Black עדיף מאשר blue ביצועים יותר טובים
ראם, מתלבט בין 8/12 GB
Motherboard משהו טוב של Asus
וחשוב לי לציין שאני בטח ובטח לא הולך לקנות את החלקים האלה בארץ...
מקסימום ישלחו לי אותם מחו'ל יצא יותר זול ויותר טוב....
Graphic card 2 GB Evga
Hard disck - Black עדיף מאשר blue ביצועים יותר טובים
ראם, מתלבט בין 8/12 GB
Motherboard משהו טוב של Asus
וחשוב לי לציין שאני בטח ובטח לא הולך לקנות את החלקים האלה בארץ...
מקסימום ישלחו לי אותם מחו'ל יצא יותר זול ויותר טוב....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

IamEzio כתב: למה נראה לי שאתה מתחיל לקחת חלקים שעולים הרבה אבל לא מועילים בכלום בעצם quote]
לא מועילים בכלום ? ולמה אתה אומר את זה ? זה נובע מזילזול ? מצרות עין לחלקי HIGH END?
אמנם יחסית החלקים יקרים יותר אולם בהחלט בכל קני מידה חזקים יותר.
דייב, איך הגעת ל6000 ? מה שאתה רוצה עולה הרבה יותר. או שתרגמת פשוט מחיר חול לשקלים ?
בכללי זה לגיימינג. אם אתה גיימר היית יודע מה אתה רוצה. ואם אתה רוצה כאלה חלקים ולא יודע איך לכוונן את המחשב כך שינצל אותם (FSAA,AF) אין שום פוענטה בקנייה שלהם.
כמו שנאמר הייתי הולך כבר על IVYB עם לוח מבוסס Z77 לא ROG כי זה מותג למבצעי OC מה שלא נראה לי שאתה אחד מהם, וכמו כן נדמה לי שIVYB כבר לא מגיעים TRICHANNEL MEM כמו SB אלה DUAL ואז זה 4-8-16 בזיכרון, וכן הייתי הולך על 16. מעבר לזה כמובן SSD טוב וספק כח GOLD CERTIFIED....
בוא נגיד שהכרטיס מסך של EVGA GTX680 אחלה כרטיס
המעבד Intel core I7 גם טוב
אבל לחלקים האלה אני צריך לוח אם טוב בשביל לעמוד בדרישות של המחעבד הראם והכרטיס מסך
בדקתי ב Amazon יצא פי 2 יותר זול ממה שמציעים לך כאן בארץ המרתי לשקלים יצא פלוס מינוס 6,000 ש'ח
המעבד Intel core I7 גם טוב
אבל לחלקים האלה אני צריך לוח אם טוב בשביל לעמוד בדרישות של המחעבד הראם והכרטיס מסך
בדקתי ב Amazon יצא פי 2 יותר זול ממה שמציעים לך כאן בארץ המרתי לשקלים יצא פלוס מינוס 6,000 ש'ח
נערך לאחרונה על ידי Dave-18 ב 10/02/2013 19:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

ההמרה שלך מטעה. זה ללא קשר. ומטעה את מי שחושב שניתן להשיג את הדברים האלו בארץ במחיר הזה.
אין קשר ללוח. כל לוח יספיק.
אין קשר ללוח. כל לוח יספיק.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

agent__smith כתב:GTX680 עם 4GB לא יתן יותר למשתמש עם מסך יחיד מאשר GTX680 פשוט ,מה שגם ששמתי שם GTX670 בגרסת הOC של Gigabyte שמגיעה עם קירור מצויין ולא הבדיחה הזאת שNvidia קוראת לה "סטוק" ,ובכלל הפרש הביצועים בין 670 ל680 לא באמת שווה את ה700 שקל כמעט .IamEzio כתב: למה נראה לי שאתה מתחיל לקחת חלקים שעולים הרבה אבל לא מועילים בכלום בעצם quote]
לא מועילים בכלום ? ולמה אתה אומר את זה ? זה נובע מזילזול ? מצרות עין לחלקי HIGH END?
דייב, איך הגעת ל6000 ? מה שאתה רוצה עולה הרבה יותר. או שתרגמת פשוט מחיר חול לשקלים ?
בכללי זה לגיימינג. אם אתה גיימר היית יודע מה אתה רוצה. ואם אתה רוצה כאלה חלקים ולא יודע איך לכוונן את המחשב כך שינצל אותם (FSAA,AF) אין שום פוענטה בקנייה שלהם.
כמו שנאמר הייתי הולך כבר על IVYB עם לוח מבוסס Z77 לא ROG כי זה מותג למבצעי OC מה שלא נראה לי שאתה אחד מהם, וכמו כן נדמה לי שIVYB כבר לא מגיעים TRICHANNEL MEM כמו SB אלה DUAL ואז זה 4-8-16 בזיכרון, וכן הייתי הולך על 16. מעבר לזה כמובן SSD טוב וספק כח GOLD CERTIFIED....
i7 לא יהיה חזק יותר בגיימינג או בכל משימה שבה הHT לא בא לידי ביטוי ..
הכל תלוי בצרכים של הבן אדם ,אין לי זליגה ממוצרי High End ,אם היה לי כסף אליהם תאמין לי שההיתי הראשון לרוץ ולקנות ..אבל הכל תלוי במה שצריך הבן ויכול להיות שחלקים מסוימים פשוט לא יבוא לידי ביטוי ..
...
agent__smith כתב:משהוו טוב ל Gaming שיעבוד טוב וגם בכללי שיעבוד חוץ מהמשחק יש דברים אחרים שאפשר לעשות מדיי פעםIamEzio כתב: למה נראה לי שאתה מתחיל לקחת חלקים שעולים הרבה אבל לא מועילים בכלום בעצם quote]
הוא פשוט הציע לי חלקים שאין טעם להשקיע בהם אומנם חלקים זולים אבל ברור שזה לא שווה כי אני מכיר את החלקים האלה...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לא הבנתי למי אתה מתכוון בהודעה הזאת ולמה אתה מתכוון בה..
הצעתי לך מפרט משתלם ,מאוזן ,עם חלקים מהשורה הראשונה ,והi5 הזה ממש לא מעבד חלש ,והGTX670 בגרסה הזאת של גיגבייט הוא פשוט מצויין ,ספק כח מסדרת G של Seasonic ,ככה שהוא גם חלקית מודולרי וגם מקבל דירוג Gold ... המארז בכלל עדיין בין המקומות הראשונות בטבלאות בAnandtech ,ככה שאם זה לא מפרט טוב ומשתלם בשבילך ,שום דבר לא יהיה .
הצעתי לך מפרט משתלם ,מאוזן ,עם חלקים מהשורה הראשונה ,והi5 הזה ממש לא מעבד חלש ,והGTX670 בגרסה הזאת של גיגבייט הוא פשוט מצויין ,ספק כח מסדרת G של Seasonic ,ככה שהוא גם חלקית מודולרי וגם מקבל דירוג Gold ... המארז בכלל עדיין בין המקומות הראשונות בטבלאות בAnandtech ,ככה שאם זה לא מפרט טוב ומשתלם בשבילך ,שום דבר לא יהיה .
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
מחזק את מה שנאמר ע"י IamEzio
לא פרט באיזה מסך אתה משתמש? (מה הרזולוציה?)
במשחקים ל- i7 אין ערך מוסף על הi5
דבר נוסף הייתי מוסיף SSD עבור OS ואפילו עוד אחד נוסף עבור משחקים (כך זה אצלי והכל טס)
לא פרט באיזה מסך אתה משתמש? (מה הרזולוציה?)
במשחקים ל- i7 אין ערך מוסף על הi5
דבר נוסף הייתי מוסיף SSD עבור OS ואפילו עוד אחד נוסף עבור משחקים (כך זה אצלי והכל טס)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

למען האמת משחקים זה כבר בקטע של "תראו אצלי זה נטען מהר יותר" ,זה כן מגניב במשחקי רשת כמו BF3 לדוג' הטעינה של המפה לוקחת כמה שניות בודדות אצלי לעומת אחרים שלוקח הרבה יותר ,מצד שני יש הרבה משחקים שזה לא מועיל הרבה ,למערכת ההפעלה בהחלט זה מומלץ אם יש מקום בתקציב ,אבל זה בתנאי שאתה לא מתפשר על חלקים כמו המעבד והכרטיס מסך ,הSSD בהחלט משפר את החיים ,במיוחד עם זמן עלייה של 15-20 שניות .
מסך בנתייים לא כל כך דחוף לי
רק החלקים העיקריים
כרטיס מסך מעבד
המעבד לא יעזור במשחקים ? למה לא
המעבד זה ראש העניין במחשב
אולי לך יש i5 ואתה מרוצה ממנו אבל התקדמנו intel מאז ה I5 הוציאה מלא מעבדים טובים כמו ה i7 , ולגבי הכרטיס מסך יש לי gigabyte אבל אל תשבה אותם ל Asus או Evga אחלה חברות
גם תמיכה טובה במקרה ויהיה משהו
רק החלקים העיקריים
כרטיס מסך מעבד
המעבד לא יעזור במשחקים ? למה לא
המעבד זה ראש העניין במחשב
אולי לך יש i5 ואתה מרוצה ממנו אבל התקדמנו intel מאז ה I5 הוציאה מלא מעבדים טובים כמו ה i7 , ולגבי הכרטיס מסך יש לי gigabyte אבל אל תשבה אותם ל Asus או Evga אחלה חברות
גם תמיכה טובה במקרה ויהיה משהו
לפותח השרשור, I7 לא יצא אחרי I5 . והוא לא חדש ממנו..
אלו שני סדרות של מעבדים שיש להן 3 דורות של דגמים ואין פה עניין של מי יצא לפני מה.
כמו שכבר הסבירו לך, I7 3770 לא יתן לך הרבה במשחקים יותר מI5 3570K חוץ מ600 שקל הפרש במחיר.
יש עניין כזה של יחס עלות\תועלת.
אתה יכול לקחת את היותר יקר אבל ההפרש במחיר ממש לא מצדיק את ההבדל בביצועים. ולפעמים הזול יותר עדיף.
בקשר לכרטיס המסך, יצרניות הכרטיסים משנות רק את המעטפת ואת הקירור(מבלי להתייחס להמהרה)
הליבה היא אותה ליבה בכל החברות של אותו הדגם.
אתה יכול ללכת על מערכת מבוססת I7 וכרטיס של ASUS ולשלם כ 1500 יותר ואתה יכול ללכת על מפרט מבוסס I5 ולקבל כמעט אותו דבר בהרבה יותר זול.
החלטה שלך.
ולפי דעתי, חובה היום SSD במפרט.
אלו שני סדרות של מעבדים שיש להן 3 דורות של דגמים ואין פה עניין של מי יצא לפני מה.
כמו שכבר הסבירו לך, I7 3770 לא יתן לך הרבה במשחקים יותר מI5 3570K חוץ מ600 שקל הפרש במחיר.
אתה יכול לקחת את היותר יקר אבל ההפרש במחיר ממש לא מצדיק את ההבדל בביצועים. ולפעמים הזול יותר עדיף.
בקשר לכרטיס המסך, יצרניות הכרטיסים משנות רק את המעטפת ואת הקירור(מבלי להתייחס להמהרה)
אתה יכול ללכת על מערכת מבוססת I7 וכרטיס של ASUS ולשלם כ 1500 יותר ואתה יכול ללכת על מפרט מבוסס I5 ולקבל כמעט אותו דבר בהרבה יותר זול.
החלטה שלך.
ולפי דעתי, חובה היום SSD במפרט.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

בן אדם .. i7 זה סך הכל i5 עם טיפה יותר זיכרון מטמון וHyper treading .. זה לא מוסיף שום בנוגע לגיימינג ,ובעצם הרבה דברים שלא מנצלים את זה כמו שצריך .
ולמען האמת הi7 יצא ראשון לפטפורמת הExtreme בזמנו הLGA1366 עם X58 ,אחרי זה הם עברו לP55 בצירוף הi5 שיצא ללא הHT , זה הכל ..
ולמען האמת הi7 יצא ראשון לפטפורמת הExtreme בזמנו הLGA1366 עם X58 ,אחרי זה הם עברו לP55 בצירוף הi5 שיצא ללא הHT , זה הכל ..
זה מה שהייתי רוצה לשמוע...HDF כתב:לפותח השרשור, I7 לא יצא אחרי I5 . והוא לא חדש ממנו..
החלטה שלך.
ולפי דעתי, חובה היום SSD במפרט....
בכל מקרה בכרטיסי מסך של החברות האלו יש הבדל של שירות לקוחות טובים יש אנשים שיקנו כרטיס מסך ושהוא יתקלקל הם ישברו את הראש ולא ידעו למי לפות כל אחד יבעט בו למקום אחר
אם ה I5 טוב אז נלך עליו
ועוד משהו ה Ivy Bridge טוב ? או Tray ?
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge Box
בקשר ל SSD הוא יותר מהארג גיסק רגיל זה כבר יחרוג את התקציב 500 GB עולה קרוב ל 1.200
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

Ivy Bridge זה הארכיטקטורה של המעבד , TRAY אומר שאתה קונה את המעבד אתה מקבל אותו בלי כלום כי ככה הם מגיעים לחנות במגשים , לעומת גרסאות BOX מגיעות בקופסא עם קירור..
בקשר לSSD , לא קונים SSD של 500GB ,קונים SSD של 128-256GB או 64GB אם התקציב ממש לחוץ בשביל להתקין מערכת הפעלה ולקבל זמן עלייה נמוך למערכת ההפעלה ולתוכנות שמותקנות על הSSD .
בקשר לSSD , לא קונים SSD של 500GB ,קונים SSD של 128-256GB או 64GB אם התקציב ממש לחוץ בשביל להתקין מערכת הפעלה ולקבל זמן עלייה נמוך למערכת ההפעלה ולתוכנות שמותקנות על הSSD .