קניתי מתג חילוף כפול ואין לי מושג איך לחבר אותו. כלומר, אני יודע לחבר מתג כזה וכבר חיברתי בעבר כולל השחלות וכו' אבל פה יש לי בעיה - אני לא מזהה את החיבורים.
המוצר הוא מתג חילוף כפול של ne-ad.com.tr , יש לו 2 סטים של 3 כניסות, שלישיה בכל צד.
שלישיה אחת מסומנת L1 L3 L5 עם חיצים כלפי פנים
שלישיה שניה מסומנת L2 L4 L6 עם חיצים כלפי חוץ.
אתה לא באמת מקווה לקבל כאן הנחיות. לפי חוק החשמל בארץ - רק חשמלאי מוסמך לבצע עבודה כזו.
אצלי בדירה הזמנתי חשמלאי (טוב שיש שכן חשמלאי) למרות שידעתי בדיוק מה לעשות.
גם אם יש לך חוש טכני ושתי ידיים ימניות - אל תשחק בחשמל. חלק גדול מהשריפות הפורצות בדירות נגרמות בגלל ליקויים במערכת החשמל בבית. מי יודע כמה זה בגלל שאנשים שזה לא המקצוע שלהם נגעו בזה...
התשובה אינה צינית ואינה אישית - אני באמת מתכוון לזה וממליץ לך חשמלאי. החיים שווים קצת יותר מכמה גרושים שאפשר לחסוך.
מסביר מה אתה רוצה לעשות בכדי שנוכל להבין על מה מדובר.
כפי שאמרו מעלי לפי חוק החשמל מי שאין לו רשיון חשמל אינו יכול לגעת... החוק הזה בעיתי כי בבית שלך תעשה כפי רצונך אבל גם עליך חלה חז"כ (חובת זהירות כללית).
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
תודה על האזהרות.
עשיתי כבר כמה דברים בחיים שלי ואני לא לוקח סיכון סתם.
אז בואו נשים את זה בצד.
היכן שאני רוצה לשים את החילוף כפול כבר יש חילוף - כאשר מתג רשאון הוא חילוף דימר והשני חילוף רגיל.
המקור (live) מגיע לחילוף דימר, משם בשני חוטים לחילוף רגיל שממנו יוצא חשמל לשתי מנורות בשני חוטים נפרדים (בשני צידי החדר).
מה שאני רוצה הוא להחליף את החילוף הרגיל בחילוף הכפול כדי שאוכל לכבות נורה אחת ולהשאיר את השניה dimmed.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
לפי התמונה והחצים זה נראה כמו מפסק רגיל בעל שלושה קווים... ולא מפסק חילוף.
אם יש לך רב מודד תבדוק רציפות בין המחברים ותבין מה זה המפסק הזה... קפוץ אלי עם המפסק אנסה לעזור לך לשרטט סכמת חיבור...
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק