PR כזה לאפליקציה עוד לא ראיתי - Mailbox
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
איפה אתם בתור?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למי שמנהל את ה- Inbox שלו כ- Zero Inbox, זה חובה. כיום אני משתמש בסקריפט של גוגל לקביעת יום ה- Snooze, זה עובד די טוב.
חובה? לא להגזים.
יש שיטה עוד יותר פשוטה לניהול אינבוקס מצומצם וזה פשוט להשאיר באינבוקס כunread דברים שחייבים לטפל בהם, וכread דברים שרוצים לבדוק שוב אם סגורים.
מי שסובל מOCD יכול להעביר ללייבל אחר או לעשות סנוזים למיניהם, אבל במהות זה לא משנה שום דבר ולא מייעל את העבודה שלך.
בכל מקרה, נראה לי מקרה אבוד מראש להיכנס לתחום הזה עם עוד פיצ'ר כזה או אחר, שגם קל מאוד לג'ימייל להוסיף אם ירצו.
יש שיטה עוד יותר פשוטה לניהול אינבוקס מצומצם וזה פשוט להשאיר באינבוקס כunread דברים שחייבים לטפל בהם, וכread דברים שרוצים לבדוק שוב אם סגורים.
מי שסובל מOCD יכול להעביר ללייבל אחר או לעשות סנוזים למיניהם, אבל במהות זה לא משנה שום דבר ולא מייעל את העבודה שלך.
בכל מקרה, נראה לי מקרה אבוד מראש להיכנס לתחום הזה עם עוד פיצ'ר כזה או אחר, שגם קל מאוד לג'ימייל להוסיף אם ירצו.
משה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה שתיארת זה בדיוק Zero Inbox, אך כאשר יש הרבה משימות שקשורות לזמן ומעקב אחרי דברים, אופציה של Snooze עוזרת להכניס סדר ולשמור על התיבה לפי מתכונת של Zero Inbox.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בטח זאת הדרך הנוחה, כי הדברים הללו קשורים לתכתובת שצריך לחזור אליה בזמן מסויים. הכי טיבעי שזה יהיה חלק מהאפליקציה לניהול דואל. גוגל חושבת גם כן בצורה דומה עם סקריפט ה- Snooze שלה, יוצרי האפליקציה הזאת גם כן והתור הגדול של האנשים שממתינים להשתמש באפליקציה גם כן מצטרפים כנראה לדעה זו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אפליקצית דואר בשם Mailbox. מומלץ לגגל קצת ולמצוא את הוידאו אשר מציג אותה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מרוב עצבים אני עוד אנטוש את זה.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
הנה סרטון הסבר, תאכלס לא ראיתי משהו מיוחד שהקסים אותי..mp3lll כתב:עדיין לא קיבלתי הסבר מה זה?...
עוד אפליקציה של דואר לא כזה ביג-דיל לדעתי.
רוצים להוריד תחשבו טוב, תצטרכו להמתין ים של אנשים..
אם אתם שואלים אותי פיגור. מה הרעיון בלתת להמתין
שיטת שיווק.clubnet כתב: אם אתם שואלים אותי פיגור. מה הרעיון בלתת להמתין...
שים לב, התרגיל הזה זה מה שגרם לשרשור הנוכחי להיווצר, וכך עוד אנשים שמעו על האפליקציה.
וכמובן, אם יש תור, אז אולי יש משהו טוב בסוף, או לפחות זה מה שאתה אמור לחשוב
משה
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
מה כבר יכול להיות יותר טוב באפליקציה הזאתי שאין באחרות?moco
וכמובן, אם יש תור, אז אולי יש משהו טוב בסוף, או לפחות זה מה שאתה אמור לחשוב...
קישקוש גדול אחד תאמין לי. לחכות מיליון אנשים ..
בסוף זה יהיה ללא המתנה. הכל עניין של זמן תראה
נערך לאחרונה על ידי clubnet ב 10/02/2013 2:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמה תובנות לאחר 3 שעות של שימוש בהשוואה לאפליקציה של Gmail:
1. חסר Avatars של המשתתפים בהתכתבות. משהו שמאוד התרגלתי אליו באפליקציה של Gmail מאז העדכון האחרון.
2. אין דפדפן מובנה. הרבה מהאימיילים שלי מכילים קישור אשר מצריך דפדפן עבור פתיחתו. ב- Gmail נוח לפתוח אימייל כזה כי יש דפדפן מובנה, ב- Mailbox נפתח הספארי ואז לחזור לאפליקצית ה- Mailbox זה לא קל כמו ב- Gmail.
3. יכולות Snooze מובנות זה Must. אני משתמש כבר כמעט שנה וחצי ב- Apps Script אשר מאפשר Snooze בצורת Labels ברזולוציה של ימים. יכולות ה- Snooze של ה- Mailbox גם כן עובדות עם Labels של Google, אך סקריפט התזוזה בין ה- Labels ל- Inbox רץ בצד של שרתי חברת Mailbox ולא בצד של Google, בנוסף, הם מאפשרים גם Snooze ברזולוציה של שעות. מאוד חביב, במיוחד כאשר רוצים לדחות משהו בכמה שעות. מי שרוצה ליישם את הפתרון של Apps Scrips ב- Gmail עבור Snooze, שידע שניתן לייצר את הסקריפט כיום ללא צורך במסמך אקסל כפי שמוסבר בוידאו.
4. ה- Swipes השונים עבור השמה ב- Labels, העברה לארכיון או מחיקה, פשוט מעולה. כרגע אין כפתור Undo כמו ב- Gmail, אז להזהר עם ה- Swipes.
1. חסר Avatars של המשתתפים בהתכתבות. משהו שמאוד התרגלתי אליו באפליקציה של Gmail מאז העדכון האחרון.
2. אין דפדפן מובנה. הרבה מהאימיילים שלי מכילים קישור אשר מצריך דפדפן עבור פתיחתו. ב- Gmail נוח לפתוח אימייל כזה כי יש דפדפן מובנה, ב- Mailbox נפתח הספארי ואז לחזור לאפליקצית ה- Mailbox זה לא קל כמו ב- Gmail.
3. יכולות Snooze מובנות זה Must. אני משתמש כבר כמעט שנה וחצי ב- Apps Script אשר מאפשר Snooze בצורת Labels ברזולוציה של ימים. יכולות ה- Snooze של ה- Mailbox גם כן עובדות עם Labels של Google, אך סקריפט התזוזה בין ה- Labels ל- Inbox רץ בצד של שרתי חברת Mailbox ולא בצד של Google, בנוסף, הם מאפשרים גם Snooze ברזולוציה של שעות. מאוד חביב, במיוחד כאשר רוצים לדחות משהו בכמה שעות. מי שרוצה ליישם את הפתרון של Apps Scrips ב- Gmail עבור Snooze, שידע שניתן לייצר את הסקריפט כיום ללא צורך במסמך אקסל כפי שמוסבר בוידאו.
4. ה- Swipes השונים עבור השמה ב- Labels, העברה לארכיון או מחיקה, פשוט מעולה. כרגע אין כפתור Undo כמו ב- Gmail, אז להזהר עם ה- Swipes.