בעיות קליטה INNOVA 7002
היי,
אנחנו גרים בפתח תקווה ולאחרונה רכשנו ממיר דיגיטלי של INNOVA מדגם 7002HD.
ניסינו לשחק עם האנטנה המצורפת כמה שיכלנו ואף "הדבקנו" אותה עם המגנט על המזגן מחוץ לדירה אך הבעיה היא שכל פעם שעובר אופנוע או משאית (כמו במערכון של הגשש) אז רואים הפרעות לכמה שניות על המסך.
במקביל, רכשנו אנטנה אקטיבית של חברת QUE מדגם PAQ101 אך לצערי איתה כמעט ולא רואים כלום, עוד יותר גרוע מהאנטנה המקורית.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.
תודה
אנחנו גרים בפתח תקווה ולאחרונה רכשנו ממיר דיגיטלי של INNOVA מדגם 7002HD.
ניסינו לשחק עם האנטנה המצורפת כמה שיכלנו ואף "הדבקנו" אותה עם המגנט על המזגן מחוץ לדירה אך הבעיה היא שכל פעם שעובר אופנוע או משאית (כמו במערכון של הגשש) אז רואים הפרעות לכמה שניות על המסך.
במקביל, רכשנו אנטנה אקטיבית של חברת QUE מדגם PAQ101 אך לצערי איתה כמעט ולא רואים כלום, עוד יותר גרוע מהאנטנה המקורית.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
פתח תקווה היא אזור מאוד בעייתי מבחינת קליטה של עידן+. היא נמצאת בדיוק על קו התפר של שני איזורי שידור.
ייתכן שתצטרכו אנטנה חיצונית.
ייתכן שתצטרכו אנטנה חיצונית.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני מניח שזה היה יכול להיות מצחיק אם זה לא היה עצוב.msmrc כתב:יכול להיות ששווה להודיע לרשות השניה, אני מניח שהם עדיין מבצעים שיפורים במערך האנטנות שלהם ואם הם ידעו שיש בעיה האיזור שלכם אולי הם יטפלו בזה.
הטלפון שלהם זה 9542*...
מהניסיון (המפתיע) שלי הם פועלים
בעבר, גם אצלי ברמת גן היו בעיות, יצרתי איתם קשר והם אכן שיפרו את הקליטה, מדי פעם הם גם התקשרו לשאול לברר אם המצב השתפר.
כיום הקליטה אצלי תקינה לגמרי
כיום הקליטה אצלי תקינה לגמרי